Banner for Voigt Travel

3,640
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben met z'n vieren een 14 daagse reis rondom IJsland gemaakt. Vooraf werden wij zeer goed geinformeerd en begeleid door enthousiaste Voigt Travel medewerksters. Hun informatie is waardevol. Z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super mooie reis gehad. 10 dagen prachtig Schotland met eigen auto en Ferry overtocht. Perfect geregeld door Voigt Travel. Prachtige locaties , super leuke en mooie accommodaties mooie route door Scho... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Juli/Aug 2026. FlyDrive 22 dagen IJsland. Door late boeking van oost naar west gereden. Kies voor een 4Wheeldrive automaat. Totaal 4331 kilomter gereden. 2 dagen regen, overige dagen volop zon en hel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een mooie reis samengesteld, erg prettige accommodaties, precies zoals we het graag wilden. De excursie met Geo Travel was top! Een familiebedrijf, ook kleinschalig, zoals de accommodaties voor de ov... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ

Voigt Travel に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Van reizen naar beleven. Onderweg ontdek je nieuwe plekken, beleef je bijzondere avonturen en ontmoet je locals met hun eigen verhalen. Zo wordt elke reis een ervaring die je bijblijft.

Voigt Travel biedt de volgende bestemmingen aan:

圓該䌁業による蚘述

(3,640)

過去12か月のレビュヌ数: 286ä»¶

レビュヌを曞く

Reis op maat samengesteld

Omdat de aangeboden reizen naar IJsland niet helemaal voldeden aan onze wensen heeft Voigt Travel voor ons een reis op maat samengesteld. Hierdoor kregen wij de mogelijkheid om het prachtige Noord-oosten en de Oost-fjorden van IJsland goed te verkennen.

2026幎7月16日
5぀星のうち5の評䟡

De hele reis was goed verzorgd

De hele reis was goed verzorgd, wijzigingen als een buitenhut op de boot en een extra nacht bij terugkomst in Helsinki waren geen probleem. Ook toen bleek dat vanwege midzomernacht onze treinreis niet mogelijk bleek op de gewenste datum, werd dit snel en netjes opgelost.

2026幎7月12日
5぀星のうち5の評䟡

Van reizen tot beleven in Schotland!

7 jaar geleden hadden we ook een reis naar Schotland geboekt tot grote tevredenheid.
Dit jaar zijn wij van 02-06-2026 - 21-06 2026 op reis geweest naar Schotland. Onze reis was echt fantastisch. We hadden gekozen voor de reis: Coast to Coast (op maat). Omdat ik zelf niet kan douchen in bad, heeft Voigt heel erg zijn best gedaan om er voor te zorgen dat er nergens in bad gedoucht hoefde te worden.
De reis was zeer divers, de accomodaties ook. Van Stirling, Oban, Glenelg, Ullapool, Aberdeen tot Haddington. We waren wat laat met boeken, daarom week de reis wat af van de oorspronkelijke reis, Coast to Coast. Bij 4 van de 6 accommodaties verbleven wij 3 nachten. Dit vonden wij zelf heel prettig omdat er dan meer tijd is om de omgeving te verkennen. De accomodaties waren zeer verrassend of lagen verrassend. Vanuit de accomodaties konden we de omgeving goed verkennen. Kwalitatief ook erg goed. We hebben ontzettend genoten en zowel kennisgemaakt met de noord-west kust als de noord-oost kust. Voor ons was het echt een belevenis. De reis is zeer aan te raden.

2026幎6月22日

De ultieme roadtrip

De reis was erg goed opgebouwd, veel afwisseling door de verschillende regio’s die we bezochten evenals de verschillende soorten accommodaties. Het was een fantastische ervaring, inderdaad de ultieme roadtrip. Voigt Travel had alles keurig geboekt, we waren in een mum van tijd overal ingecheckt.

2026幎7月1日

Prachtige reis Noorwegen

In juni 2026 hebben wij de 18-daagse rondreis 'Hooglanden en Fjorden' met eigen auto gemaakt. Het was een geweldige ervaring die volledig aan onze verwachtingen heeft voldaan: De hotels waren erg goed, authentiek en sfeervol met uitstekend eten. De etappes goed uitgemeten en prima te rijden. Ook de bootreis was een fijne ervaring. Het boekingsproces via Voigt Travel met vouchers verliep soepel.

2026幎6月23日
5぀星のうち5の評䟡

Druk programma maar heel mooie reiservaring

Het was een fantastische ervaring en alles was perfect geregeld door Voigt travel
We hebben kennis gemaakt met een ontzettend mooi Noorwegen en een heel vriendelijke bevolking.
Het was een heel druk programma en hebben er een flinke autorit (6000 Km) op zitten door Finland en Noorwegen

2026幎6月30日

Mooie reis

Mooie reis, mooie locaties, we hebben de reis aangepast/gepersonaliseerd, fijn dat die mogelijkheid er is.
Overnachtingsplekken met afwisseling van een stuga tot luxer hotel, op mooie locaties.

2026幎7月1日
5぀星のうち4の評䟡

Alle onderkomens waren ruim voldoende

Alle onderkomens waren ruim voldoende tot goed
Er waren er een paar met vrij smalle 2persoonsbedden, maar gelukkig zaten we daar niet langer dan 2 dagen dus uit te houden
Eten was overal goed.
Ik vond de reisinformatie wat aan de matige kant daar waar het leuke reisroutes betreft.
Het weer viel helaas wat tegen, maar daar kunnen jullie ook niets aan doen
Al met al een mooie reis gemaakt en het blijft een heel mooi land !

2026幎6月28日

Prima geregeld

Prima geregeld, mooie hotels, prachtige route.
Blij dat we de noord en oostkust van IJsland ook gereden hebben
Alleen de zuidkant zou tegenvallend zijn geweest.
Niet omdat de natuur daar minder is, maar de bussen vol toeristen doet daar toch inbreuk op de beleving

2026幎6月27日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer teleurstellende voorbereiding van onze reis

Helaas is onze ervaring met Voigt tot nu toe allesbehalve positief. Nog vóór vertrek hebben we meerdere problemen ervaren, terwijl je juist verwacht dat een reisorganisatie je ontzorgt.

Onze boeking is als groepsboeking verwerkt, waardoor wij als samenreizend echtpaar niet automatisch aan elkaar gekoppeld waren. Het gevolg was dat we bij het online inchecken geen stoelen naast elkaar konden reserveren. Ondanks meerdere contactmomenten werd de oorzaak hiervan niet erkend en werd de verantwoordelijkheid volledig bij ons neergelegd.

Ook de autohuur is slecht geregeld. Wanneer je achteraf een kleine wijziging wilt doorgeven, zoals het toevoegen van een tweede bestuurder, moet je de volledige reservering opnieuw invullen. Een eenvoudige wijziging doorgeven is blijkbaar niet mogelijk. Dat is omslachtig en allesbehalve klantvriendelijk.

Wat het extra frustrerend maakt, is dat Voigt uiteindelijk helemaal niet meer reageert op onze berichten. Wanneer je vragen of klachten hebt, verwacht je op zijn minst een inhoudelijke reactie. Die blijft helaas uit.

Hopelijk verloopt de reis zelf beter dan de voorbereiding, maar op basis van onze ervaringen zou ik Voigt op dit moment niet aanbevelen.

2026幎6月26日
自発的なレビュヌ
Voigt Travel ロゎ

Voigt Travel からの回答

Beste mevrouw de Boom,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer om te horen dat uw ervaring met Voigt Travel niet positief is. Juist omdat wij er als organisatie alles aan doen om onze reizigers te ontzorgen en een mooie reis voor hen te verzorgen.

Wij hebben voor uw reis per e-mail en telefoon contact gehad om ervoor te zorgen dat u alsnog met een goed gevoel op reis zou gaan. Daarom hebben wij u uitgelegd waarom de situatie rondom het reserveren van stoelen naast elkaar/tegelijk inchecken is zoals deze momenteel is. Tevens hebben wij erkend dat het voor u als reiziger niet prettig is dat u niet als koppel twee stoelen naast elkaar kon reserveren. Wij hebben uitgelegd waar onze keuzes vandaan komen en hebben aangegeven dat dit voor Voigt Travel het eerste jaar is waarin we de vluchten van Finnair aanbieden en dit voor ons dus ook echt een leerproces is.

We evalueren de gang van zaken en willen dit volgend jaar klantgerichter aanpakken. Daarnaast hebben wij aangeboden om voor u stoelen te reserveren, zodat u gegarandeerd naast elkaar kon zitten. Hier heeft u geen gebruik van gemaakt.

Indien gewenst komen we graag alsnog telefonisch met u in contact om uw feedback te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur.

het Voigt Travel Team

5぀星のうち5の評䟡

Het was een fantastische reis

Het was een fantastische reis. Alleen al door de reisbeschrijving kregen we zin aan de reis. De accomodaties waren prima en vooral het concept met een maaltijd bij aankomst inbegrepen sprak ons aan.
Voor de route van de ene plek naar de andere werden door het reisbureau suggesties gedaan. Duidelijk omschreven. We hebben die suggesties gevolgd en zijn daar dankbaar voor. Geweldige uitzichten gedurende die routes. Heel prettig was ook het gemak van de boeking. Alles was eenvoudig. Petje af Voigt travel.

2026幎6月17日
5぀星のうち5の評䟡

IJsland in vogelvlucht, een fantastische ervaring!

IJsland stond al heel lang op onze wensenlijst, die wens hebben we nu eindelijk uit kunnen laten komen. We hebben de "IJsland in vogelvlucht" reis gedaan, in 7 dagen het eiland rond. Dan weet je natuurlijk dat je maar een deel van dit fantastische land gaat zien, maar alles wat we gezien hebben, en dat was veel, was fantastisch en indrukwekkend! IJsland laat je zien dat de mens maar een nietig wezen is.
Voigt heeft alles perfect geregeld, nette hotels en goede tips voor onderweg. Als ik contact opnam met Voigt met een vraag was hun enthousiasme iedere keer weer aanstekelijk.
Tja, dan zijn we net thuis uit IJsland, maar willen eigenlijk al weer terug.

2026幎6月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス