Wij hebben met z'n vieren een 14 daagse reis rondom IJsland gemaakt. Vooraf werden wij zeer goed geinformeerd en begeleid door enthousiaste Voigt Travel medewerksters. Hun informatie is waardevol. Z... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Super mooie reis gehad. 10 dagen prachtig Schotland met eigen auto en Ferry overtocht. Perfect geregeld door Voigt Travel. Prachtige locaties , super leuke en mooie accommodaties mooie route door Scho... もっと見る
Juli/Aug 2026. FlyDrive 22 dagen IJsland. Door late boeking van oost naar west gereden. Kies voor een 4Wheeldrive automaat. Totaal 4331 kilomter gereden. 2 dagen regen, overige dagen volop zon en hel... もっと見る
Een mooie reis samengesteld, erg prettige accommodaties, precies zoals we het graag wilden. De excursie met Geo Travel was top! Een familiebedrijf, ook kleinschalig, zoals de accommodaties voor de ov... もっと見る
企業情報
Voigt Travel について
当該企業による記述
Voigt Travel biedt de volgende bestemmingen aan:
当該企業による記述

ネガティブなレビューの 87%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
noorderlicht reis sallatanturin een aanrader
We hebben de noorderlicht reis Lapland geboekt en verbleven in Sallatanturin onder begeleiding van onze gids Ida. Het was in één woord geweldig. Alles klopte met als hoogtepunt op de laatste avond een overweldigend schouwspel van het Noorderlicht. Een aanrader..
Het was een bijzondere reis naar het koude ijsland
Het was een bijzondere reis. Natuurlijk is IJsland in de winter een uitdaging maar alles is goed gegaan we kregen voldoende informatie mee.
Alles was tot in de puntjes geregeld
Alles was tot in de puntjes geregeld. Accommodatie was prachtig, alle excursies waren perfect en het eten was heerlijk! Wat hebben wij genoten van onze reis. Een ervaring met herinneringen om nooit te vergeten

Voigt Travel からの回答
Geweldig!
We hadden een prachtig huis (Lumo lake lodge), alles was top geregeld,iedereen was aardig. De activiteiten waren top!
Fantastisch geregeld!
Fantastisch geregeld van begin tot het eind. Bij telefonisch overleg altijd super enthousiaste medewerkers die blij zijn voor jou dat je zo'n mooie reis mag maken.
Alles vooraf geregeld zodat je bij je vakantie nergens meer aan hoeft te denken.
Heerlijke (koude) IJslandse ervaring
Alles goed geregeld en heel flexibel. Geboekte excursies werden i.v.m. het weer verzet en zo opnieuw ingepland voor een optimale ervaring. Deskundige gidsen en prima accommodatie.
Een goed georganiseerde reis met goede…
Een goed georganiseerde reis met goede hotels. Goede support na een hulpvraag.
Super tevreden over Voigt
Alles was in de puntjes geregeld. Goede en handige informatie vooraf. Volgt had ook op de locatie alles goed voor elkaar. Het was de eerste keer met Voigt en het was helemaal top
Het programma van deze reis
Het programma van deze reis, de locatie en het lekkere buffet (ochtend en avond) voldeed aan mijn verwachtingen. Elke dag een leuke excursies met ter plaatse vakkundige gidsen, waardoor elke excursie super goed verliep.
De reisleiding Ida-José was zo behulpzaam, had oog voor elk individu én was enthousiast.
Kijk terug op een onvergetelijke vakantie!
Beste Vader Zoon Ervaring Ooit
De verwachtingen waren al hoog, de reis was nog boven verwachting goed!
Communicatie en informatie voorziening waren top
We hebben genoten van onze reis door IJsland. Het weer was soms onvoorspelbaar (sneeuwstorm) en maakte het zelf rijden soms (te) spannend.
De accomodaties waren stuk voor stuk prima. De informatie over wat te doen / bezichtigen waren prima.
Het enige min puntje (we hadden een sneeuwscooter safari geboekt) was dat we de datum, tijdstip en locatie kregen bij aankomst. Dit konden we niet door laten gaan gezien de afstand die we op die dag moesten rijden. Annuleren verliep vlekkeloos.
Wat een geweldige reis hebben wij gehad…
Wat een geweldige reis hebben wij gehad via Voigt Travel.. Van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd. Wij zaten zelf in Loma Vietonen , een toplocatie voor degene die niet van drukte houd, heel kleinschalig.
Vier-en-halve ster... Sprookjes-ervaring!
Eigenlijk zou ik 4,5 ster willen geven. Alles was goed geregeld: van het kunnen overnachten op Schiphol, de overzichtelijke vouchers, de informatie. De accommodatie was zoals beschreven en de medewerkers van zowel hotel als Lapland Safari waren vriendelijk en behulpzaam. De halve ster minder dan vijf is omdat ik graag iets meer had willen kunnen kiezen: in 'inclusieve' activiteiten en verzorging (alleen volpension boeken was mogelijk).
Geweldige locatie ,aardige eigenaren…
Geweldige locatie, aardige zeer behulpzame mensen,lekker eten uitstekend uitrusting
Fantastische reis
Fantastische reis. Alles goed geregeld en supermooie activiteiten. Overall en laarzen nuttige aanvulling op onze eigen kleding. Huisje redelijk basic maar voldeed prima. Sauna was heerlijk.
Fantastische reis.
We hebben een fantastische reis gehad.
Prima locatie, fantastische reisleiding (Ida Jose) die werkelijk overal aan dacht, deelde en verzorgde.
Bovendien zat weer een Noorderlicht mee!
Alles was tot in de puntjes toe…
Alles was tot in de puntjes toe geregeld! Accomodatie top. Ter plaatsen vriendelijk en behulpzame medewerkers.
De gehele reis is goed begeleid
De gehele reis is goed begeleid. Begint met de online omgeving waarin alle documenten duidelijk staan en een goed overzicht geeft wat je kan verwachten.
Tijdens de reis is de begeleiding top.
Bij ons ging het mis met het aantal kamers. 1 kamer te weinig voor ons in een volle accommodatie maar door de reisorganisatie daar top opgelost.
een aanrader voor iedereen
Trustpilot エクスペリエンス