Banner for Voigt Travel

3,640
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij hebben met z'n vieren een 14 daagse reis rondom IJsland gemaakt. Vooraf werden wij zeer goed geinformeerd en begeleid door enthousiaste Voigt Travel medewerksters. Hun informatie is waardevol. Z... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super mooie reis gehad. 10 dagen prachtig Schotland met eigen auto en Ferry overtocht. Perfect geregeld door Voigt Travel. Prachtige locaties , super leuke en mooie accommodaties mooie route door Scho... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Juli/Aug 2026. FlyDrive 22 dagen IJsland. Door late boeking van oost naar west gereden. Kies voor een 4Wheeldrive automaat. Totaal 4331 kilomter gereden. 2 dagen regen, overige dagen volop zon en hel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een mooie reis samengesteld, erg prettige accommodaties, precies zoals we het graag wilden. De excursie met Geo Travel was top! Een familiebedrijf, ook kleinschalig, zoals de accommodaties voor de ov... もっと見る

企業情報

1. ツアー オペレーター

Voigt Travel について

当該企業による記述

Van reizen naar beleven. Onderweg ontdek je nieuwe plekken, beleef je bijzondere avonturen en ontmoet je locals met hun eigen verhalen. Zo wordt elke reis een ervaring die je bijblijft.

Voigt Travel biedt de volgende bestemmingen aan:

当該企業による記述

過去12か月のレビュー数: 286件

レビューを書く

Fantastisch!!!

Fantastisch!!!
Wat een fantastische ervaring was deze reis naar Ruka. We verbleven in Papin Talo Lodge midden in de natuur. Goed georganiseerde activiteiten en heerlijk eten.
Alles was van begin tot eind super geregeld door Voigt-Travel.

2026年2月15日
5つ星のうち5の評価

Van begin tot einde onvergetelijk …

Van begin tot einde oprecht persoonlijk contact indien dit wenselijk was.
Uitgebreide informatie vooraf en ter plaatse.
Alle excursies van begin tot achteraf perfect geregeld incl vervoer .
Heb met mijn volwassen kinderen een geweldige reis gehad !

2026年3月5日
5つ星のうち5の評価

Wij hebben de Noorderlichtreis…

Wij hebben de Noorderlichtreis winterwonderland gedaan. Het was fantastisch en alles was tot in de puntjes geregeld en onze gids KEVIN was geweldig!! Hij nam alle tijd voor je en regelde dingen als je wat nodig had. Hij legde elke dag met passie uit wat we die dag gingen doen.
KEVIN nogmaals hartelijk dank voor jou inzet!!

5つ星のうち4の評価

Prachtige reis

Prachtige reis. Mooie activiteiten en overal bijzonder vriendelijke mensen. Enige minpuntje is drie keer op een dag een behoorlijke wandeling naar ontbijt, lunch en diner omdat onze accommodatie niet echt om de hoek lag.

2026年3月1日

Goud waard

De reis was perfect georganiseerd. Ik heb veel reizen gemaakt met verschillende gidsen maar Kevin is de beste. Hij is geen brons of zilver maar goud🏅

Unieke ervaring

Unieke ervaring. Ik ben blij voor een groepsreis als deze gekozen te hebben, die op een bijzondere wijze werd begeleid door Kevin. Wij hebben veel plezier met hem gehad, hij was altijd beschikbaar voor vragen, leverde goede informatie aangaande de excursies, maar was tevens ook daarbuiten altijd 100% beschikbaar. Zijn enthousiasme en humor zal ik niet licht vergeten. Hij maakte deze reis bijzonder voor mij/ons.

De mooiste reis ooit

We hebben genoten van deze fantastische reis die van begin tot einde perfect was georganiseerd. Onze gids Kevin verdient 10 sterren voor zijn enorme enthousiasme, adviezen, kennis en zijn ontembare energie. Hij stond 24/7 voor ons klaar en altijd positief. Heerlijk toch. Hij heeft deze reis gemaakt tot een onvergetelijke ervaring waarvoor we hem heel dankbaar zijn.

5つ星のうち5の評価

Petje af voor de organisatie en gidsen ter plaatse.

We hebben een heerlijke week gehad in het Myvatn-gebied in Noord-IJsland dankzij de uitstekende organisatie van Voigt Travel en de uitvoerende dienstverleners ter plaatse. Wij hadden de Winteravontuur week geboekt. Er wordt veel zorg besteed aan de uitvoering van de winterse activiteiten. Petje af voor de organisatie en gidsen ter plaatse. Enig puntje is het feit dat de menukaart in het hotel beperkt is als je er 7 dagen zit. Voor een paar dagen genoeg keuze (en van goede kwaliteit!), maar wat meer opties zou fijn zijn geweest. Bij een volgende reis naar Noord-Europa gaan we weer voor Voigt.

2026年2月24日

Noorderlichtreis Winterwonderland

Afgelopen week hebben wij als gezin de Noorderlichtreis gemaakt. Het was een geweldige ervaring. Alles was zeer goed geregeld. Mooie locatie. Bovenal gaat onze dank uit naar de geweldige gids Kevin. Hij hield voor ons het noorderlicht in de gaten, lette op dat iedereen het naar de zin had en zelfs op de "vrije" dagen hield hij ons in de gaten. Kevin je bent een topper. Ik kan maar 5 sterren aanklikken, maar voor mij heb jij een 10

Hele fijne reisorganisatie

Hele fijne reisorganisatie. Voor de reis hadden we enkele vragen waarbij we snel werden geholpen.
De reis zelf was tot in de puntjes georganiseerd, super fijn. Voor herhaling vatbaar.

2026年2月26日

Unforgettable trip

This trip was absolutely unforgettable and perfectly organized. There was a great balance between activities and relaxing moments/days. Everything was arranged exceptionally well. From the restaurants we ate to all the local activities like snow-hikes, snow scooters, reindeer - and husky sleighrides. But our biggest thanks goes out to our guide Kevin, who truly thought of everything, kept an eye on everyone, and was incredibly enthusiastic and kind. He chased the Northernlight for us which resulted in 3 beautifull sightings. We couldn’t have wished for a better tour guide.
I highly recommend this trip — you truly get great value for your money.

Luosto 🩷

Wat een onvergetelijke reis naar Lapland! ⛄️ Vanaf het eerste moment voelde alles als een droom. Het landschap was adembenemend – glitterende sneeuw, sprookjesachtige bossen en natuurlijk het magische noorderlicht dat boven ons danste. De bucketlist is behoorlijk afgetikt: een sneeuwschoenwandeling, met sneeuwscooters naar een mini cafeetje; de huskyslee waarna flink geknuffeld kon worden en een avondje tussen de rendieren in de sneeuw. Alles was tot in de puntjes geregeld; thermopakken, snacks!, bz-waardes, uitgestippelde routes naar het pannenkoekenhuisje en dagelijkse app met het dagprogramma inclusief kledingadvies. Hierdoor hoefden wij niets anders dan te genieten! Dat is dan ook meer dan gelukt.

Wat deze reis écht uitzonderlijk maakte, was onze gids Kevin. Wat een topper! Altijd enthousiast, vrolijk, betrokken en geïnteresseerd. Met een enorme kennis van en liefde voor ‘zijn’ Luosto laat hij iedereen van deze plek houden. Kevin is 24/7 bereikbaar en houdt ons op de hoogte van de kansen op het Noorderlicht. Met pak aan in bed wachten op het ‘NUUUU’ appje zou ik dan ook zeker aanraden. Zonder moeite regelt hij snacks voor bij het kampvuur, maakt hij foto’s tijdens de ontelbare hoogtepunten, staat hij klaar met tips voor op de vrije momenten, komt met zijn lieve husky Maya 🐕 checken of wij de goede route lopen en staat vooraan als de karaoke avond start. Aan alles merk je dat Kevin zijn werk met veel liefde en passie doet: persoonlijk, warm, enthousiast, onvermoeibaar, oprecht en alles met een gulle lach!

Een ervaring die eigenlijk niet met woorden te beschrijven is, maar die je in je hart meedraagt 🩷. Voor degene die ik deze reis nog niet persoonlijk heb aangeraden: bij dezen.

Luosto Lapland

Lapland with Articans was a fantastic trip. We stayed in a nice cabin a perfect place to stay for this vacation. Kevin, was our super 👌 enthousiast tour guide! Thought of everything was always available and taken care of down to the last detail. Beautiful excursions. Highly recommended! I would give it 6 stars.

2026年2月22日

Trustpilot エクスペリエンス