VOKU kozijnen serres レビュヌ 16

1. 建蚭䌚瀟
  2. ドア提䟛業者
  3. PVC窓提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

VOKU is sinds 1985 een betrouwbaar adres voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van wonen, verbouwen en verduurzamen. Wij begeleiden u van advies en inmeten tot levering en montage, met één vast uitgangspunt: duidelijke afspraken, vakkundige uitvoering en een nette oplevering. U kunt bij ons terecht voor kunststof kozijnen en deuren, schuifpuien en (serre)aanbouwen, zonwering, horren, garagedeuren en overige maatwerkoplossingen rondom uw woning. Daarbij werken wij met A-merken en kwaliteitsproducten die zich in de praktijk hebben bewezen. Zo leveren wij onder andere Weru kunststof kozijnen en deuren, Solarlux serres, glazen schuifwanden en tuinkamers, Novoferm garagedeuren, Keje horren en Verano zonwering. Afhankelijk van uw wensen en situatie adviseren wij u over isolatie, comfort, veiligheid, uitstraling en onderhoudsgemak, zodat u een oplossing kiest die écht past. Wij nemen de tijd om uw situatie goed te beoordelen en leggen mogelijkheden en keuzes helder uit. Tijdens de uitvoering werken onze monteurs zorgvuldig, met respect voor uw woning en omgeving, en zorgen we dat alles netjes wordt afgewerkt. Ook na oplevering blijven we bereikbaar voor service en vragen. Zo weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit en continuïteit.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Geweldig werk

Geweldig werk geleverd. Binnen de afgesproken tijd 25 appartementen van nieuwe ramen en kozijnen voorzien. Fantastisch vriendelijk personeel met veel service. Alles iedere dag in elk appartement schoon achtergelaten. Applaus !!!!!! Wij zijn zeer blij met de balkon schuifpui.

2026幎6月18日
5぀星のうち5の評䟡

Prachtige duurzame nieuwe look door Voku

In acht weken heeft Voku ons appartementengebouw verduurzaamd en voorzien van prachtige kunststof kozijnen en triple glas.
De planning kwam ruim van te voren, zat prima in elkaar.
Bij 25 woningen zijn alle houten kozijnen vervangen door een geweldig team.
Vakkundig, hardwerkend, enthousiast, bereid voor extra hulp indien nodig, alles zeer netjes opgeruimd.
Het 31-jarige gebouw ziet er weer schitterend uit, prima geïsoleerd en kan zonder veel onderhoud vele jaren vooruit.

2026幎6月11日

Vanaf 1996 is het in Nederland mogelijk

Vanaf 1996 is het in Nederland mogelijk om van e-mail gebruik te maken. Ook voor het ontvangen van offertes van mogelijke leveranciers. Dan kan je rustig de aanbiedingen met elkaar vergelijken. Heel normaal tegenwoordig. Behalve bij VOKU. Daar weigeren ze via de mail hun offerte toe te sturen. Je krijgt 2 keuzes. Zelf ophalen of ze brengen hem bij je thuis. In beide gevallen krijg je dan een “uitleg“. Hoezo uitleg, waarover? Na doorvragen werd de reden opgegeven dat aanvragers van de offertes vaak geen reactie meer gaven. Dan even terugbellen is toch niet zo’n probleem lijkt mij?
Na mijn contact met VOKU kreeg ik toch de colporteur in mijn gedachten. Met een zogenaamde erg interessante aanbieding bij mensen langskomen en ze onder druk zetten om snel met de aanbieding akkoord te gaan. Ik weet niet of dit de bedoeling is van VOKU, maar het voelt niet goed.

2025幎12月5日

Oplichterij eersteklas

Wat een oplichterij, deze mensen leveren gewoon kapot materiaal. Een doek wat er omgekeerd op wordt gezet, en vervangen ho maar. Echt een stelletje amateurs eersteklas, mijn oma zou dit nog beter kunnen. KOOP NIKS BIJ DEZE OPLICHTERS

2025幎6月17日
5぀星のうち1の評䟡

Wat ging er goed ben ik eerder klaar.

Wat ging er goed ben ik eerder klaar.
Ze werken met mooie producten alleen totaal niet te spreken over hun werkwijze en manier van communiceren.
Verkeerd opgemeten de eerste keer, verkeerd geïnformeerd door Vincent over geïntegreerde hemelwaterafvoer voor afdakje, afspraak voor plaatsing glas de avond van te voren afzeggen omdat het glas niet geleverd was. Je maakt toch pas planning als alles binnen is? Je eigen aannemer bekritiseren en bouwtechnisch in twijfel trekken ongegrond. Alle vervolg werkzaamheden moeten uitstellen bij andere werklui omdat ze het glas niet kwamen plaatsen. Linker hemelwaterafvoer werkt nog steeds niet. Nu geen geïntegreerde hemelwaterafvoer voor mn afwatering van mn afdakje.. Ze wilden dit oplossen door pc buis te plaatsen over mn glazen dak.... Vervolgens komen ze hun afspraken niet na. Niet te bereiken en reageren niet op apjes. Vervolgens schriftelijk in gebreke gesteld. Krijg ik aanmaning dat ik eerst alles moet betalen voordat ik een pc buis krijg over mn glazen dak. Ik zeg Vincent en Ron bedankt.. Alweer 9mnd verder

2023幎4月16日

Slechte service!

Slechte service!
De bij Voku aangekochte hordeur kon niet meer gerepareerd worden. De hordeur zelf en ook het gaas waren nog goed, alleen de draden waren kapot.
Het voorstel was een nieuwe hordeur aan te schaffen.
Wat een verspilling en slechte service!
Verder worden kritische reviews op hun eigen site niet geplaatst en daardoor geven zij geen realistisch beeld.

2021幎10月17日

Toppie

Beste voku,
Daar waren ze dan de bestelde kozijnen!!
Maar hoe komen ze boven???
Geen enkel probleem!
Vol goede moed gaan jullie medewerkers aan de slag. Harde werkers en zeker verstand van zaken.
Jongens en voku enorm bedankt voor het geleverde vak werk.
Heel blij mee, komen zeker terug voor de volgende klus.

Groet peter en jose

2021幎9月3日

prachtige vouwwand met 6 openslaande deuren

We hadden een prachtige vouwwand met 6 deuren op het oog voor de gehele achterpui. Deze was van Voku en is geplaatst na voorbereidend werk van de aannemer!
Het resultaat is prachtig, de kamer kan zo met meters uitgebreid worden door alle deuren open te gooien.
De aannemer had zijn werk echter niet goed gedaan, het geheel verzakte. Toen hij niet thuis gaf, heeft Voku het voor ons opgelost, echt super! Het werk werd netjes gedaan, netjes achtergelaten met inachtneming van 1,5 meter-regel en alle zorgvuldigheid die er nu nodig is om gezond te blijven.
Dubbeldik tevreden en nu genieten van de mooie achterpui met openslaande vouwwand.
We bevelen Voku zeker aan!

2020幎4月16日

Uitstekende prestatie

In 2 dagen hebben de montagespecialisten van Voku Mijdrecht bij ons een dubbele schiufpui geplaatst. Logistiek, inkoop en showroom allemaal belangrijk maar uiteindelijk bepalen de montagespecialisten de ultieme klanttevredenheid. Martin, Marcel en Bas jullie hebben een uitstekende prestatie geleverd. Ik beveel jullie van harte aan.

2019幎9月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス