Voltfiets レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Spullen netjes ontvangen! Ik had eerst besteld en las daarna de reviews. Ook ik heb moeten wachten en ben via WhatsApp gaan vragen waar mijn bestelling bleef. Als je de reviews leest denk je aan smoes... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met Voltfiets. Door een fout van PostNL heb ik het schermpje dat ik heb besteld nooit ontvangen. Dat is vervelend, maar wat mij nog meer tegenvalt is de m... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik ben erg teleurgesteld in het bedrijf ik had een bestelling geplaatst en het was elke keer voorraad is op over 3 dagen hebbe. We onze nieuwe voorraad is er over 3 dagen dus over 4 dagen heeft u hem... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hallo allen , ik wil ff laten weten waarom jij bij VoltFiets jou droom fiets kopen moet. Ze reageren zo snel mogelijk en echt snel nooit eerder meegemaakt bij andere fietswinkels. Ze zijn profession... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋

当該企業による記述

VoltFiets, Nummer #1 voor fatbikes! Ontdek de Ouxi V8 fatbike Ouxi H9 fatbike en VoltFiets V20 fatbike series. Fatbikes met 2 jaar garantie. Officiële Ouxi fatbike distributeur. Ouxi Fatbike onderdelen en service. Snelle en gratis 24-uurs levering. Ophalen in Haarlem. Koop je fatbike vandaag!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 154

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Op dinsdag 26 augustus 2025 had ik een…

Op dinsdag 26 augustus 2025 had ik een fatbike besteld. Op de website staat voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis. Dus mijn fatbike om 10:00 uur in de ochtend besteld. De fatbike was de volgende dag niet geleverd. Voltfiets, is telefonisch onbereikbaar er speelt een bandje af met het is erg druk. Vervolgens nadat ik een paar appjes had gestuurd kreeg ik als antwoord het fiets wordt vrijdag 29 augustus of in het weekend uiterlijk maandag bezorgd. Fatbike was maandag niet bezorgd. Wederom telefonisch niet bereikbaar. Na wat appjes kreeg ik een app terug. De fatbike wordt 14 september 2025 bezorgd. De fatbike is weer niet bezorgd. Wederom was Volfiets telefonisch niet bereikbaar. Na wat appjes gestuurd te hebben gaven zij aan dat de fatbike over 10 dagen bezorgd zou worden. Dus 24 september 2025. De fatbike werd niet bezorgd. Nu geven zij aan dat de fatbike eind van deze maand wordt bezorgd. Wij zijn benieuwd en hou jullie op de hoogte. Eind september is de fatbike niet bezorgd. Ik moet nu wachten op 24 oktober 2025. Het is inmiddels 29 oktober 2025 nog steeds geen fatbike ontvangen. Nu wachten op mijn geld. Volt fiets geeft aan dat ze de bestelling hebben geannuleerd, maar dat blijkt niet zo te zijn. Het is inmiddels 16 november en ze hebben bestelling nog steeds niet geannuleerd. Zolang zij mij bestelling niet annuleren krijg ik mijn geld niet terug. Wat ik heel bijzonder vindt is dat ik op 26 augustus een Fatbike heb besteld en nog steeds niks ontvangen en ook mijn geld niet. Beneden lees ik dat mensen hun Fatbike in 2 dagen hebben ontvangen. Daarnaast heb ik geprobeerd om die mensen op te zoeken op internet, maar kan niks over hun vinden. Geen fiets hier kopen!

2025年9月26日
5つ星のうち1の評価

Koop hier absoluut geen fiets!

Koop hier absoluut geen fiets!
Na een bezoek aan de winkel moesten we de fiets online bestellen omdat deze volgens de verkoper in het magazijn zou staan. Thuis meteen besteld, met de belofte dat de fiets dezelfde week geleverd zou worden. Om een lang verhaal kort te maken: na weken wachten nog steeds geen fiets ontvangen. Steeds weer loze beloftes die niet werden nagekomen. Uiteindelijk de bestelling geannuleerd, maar nu wacht ik al wéken op mijn geld.

Wees gewaarschuwd: bestel hier geen fiets!

Mijn reactie op uw reactie;
Op 28 augustus de winkel bezocht, er werd verteld dat de fiets op voorraad zou zijn en dat hij direct geleverd zou worden maar daarvoor moest ik wel online bestellen. Dus ook meteen om 28 augustus de fiets online besteld en betaald.
Op 8 september bel ik, mail ik en stuur ik whats app. Geen antwoord.
Op 11 september stuur ik weer whats app. Ondertussen is mijn man nog een keer naar de winkel gegaan. (Is voor ons 40 km rijden) en er werd verteld dat de fiets einde week zou worden geleverd. Uiteindelijk komen jullie weer de afspraak niet na en zou hij het einde van de maand pas geleverd worden.
Ik annuleer daarop de fiets.
Er wordt toegezegd dat ik op maandag (15 september mijn geld terug gestort krijg)
Na vele whats app berichten is het bedrag pas vanmiddag 25 september terug gestort.

2025年9月25日

Antwoord van Voltfiets:

De gekozen fiets was bij ons op voorraad, maar de leverdatum kwam helaas niet overeen met de planning van de klant.
De bestelling is daarom in overleg geannuleerd en het volledige bedrag is terugbetaald.

Wij vinden deze beoordeling daarom niet helemaal terecht.
Bij Voltfiets doen wij ons uiterste best om onze klanten zo snel en correct mogelijk te helpen.
Wanneer er een probleem ontstaat, zoeken wij altijd naar een passende oplossing om de klant tevreden te stellen.

5つ星のうち5の評価

Ging voor een nieuwe Ouxi V8 accu langs…

Ging voor een nieuwe Ouxi V8 accu langs want deze was helaas gestolen. Eigenaar was perfect op tijd aanwezig en kwam al aanlopen met de spullen. Ter plaatse gefixed en getest. Tevens nieuwe standaard en gratis een paar andere mankementen aan de fiets gerepareerd. Al met al fantastische service en snel geholpen op dezelfde dag. Zoonlief weer helemaal blij!

2025年9月19日

Niks ontvangen!

8 september een fatbike zadel gekocht maar nog niks binnen gekregen. Ik heb ze geappt maar krijg geen reactie. Die voelt als oplichterij. Ik hoop dat dit snel word opgelost want word hier gek van😡

2025年9月18日

Nog steeds niks geleverd

Heb 2 weken terug een bestelling gedaan maar nog steeds niks ontvangen.
Telefoon wordt niet opgenomen.
Ze reageren niet op de watsapp die zogenaamd gelijk wordt beantwoord.
Geen bestellingen meer door mij in iedergeval.

2025年9月8日

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen, het probleem besproken en samen een oplossing gevonden.
Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren en waarderen uw geduld en begrip.

5つ星のうち3の評価

Update

Heb de bestelling geannuleerd wacht al een maand op me geld alleen maar loze beloftes dat ze zullen betalen nog niks binnen Wat een nep bedrijf!!!

Update
Na lang wachten toch mijn geld terug gestort gekregen

2025年9月16日

Antwoord van Voltfiets:

Beste klant,

Uw bestelling is inmiddels succesvol geannuleerd en de terugbetaling is verwerkt.
Wij begrijpen dat het vervelend is om te moeten wachten – het betaalsysteem (bijv. Klarna/IN3) heeft soms een verwerkingstijd van enkele werkdagen.

Wij willen benadrukken dat wij onze klanten nooit misleiden en dat uw terugbetaling gegarandeerd is.
Neem gerust contact met ons op via support@voltfiets.eu
als u nog vragen heeft.

Levering klopt niet

Levering klopt niet
Ik heb 7 september besteld maar het is nog niet binnen en toen ik contact op nam zeiden ze dat het nog in china geproduceerd moest worden terwijl het binnen 3 werkdag binnen zou zijn

2025年9月12日
5つ星のうち1の評価

Houden zich niet aan levertermijn contact onmogelijk …

Op 3 september een bestelling geplaatst welke binnen drie werkdagen geleverd zou zijn. Tot op heden een mail en WhatsApp bericht verder maar nog steeds niets vernomen. Ook mijn hydraulische rem heb ik nog steeds niet ontvangen.

2025年9月10日

Beste klant,

Wij hebben onder uw naam helaas geen bestelling kunnen terugvinden.
Om u goed te kunnen helpen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen via onze mail of WhatsApp-service. 📩💬

Dan lossen wij dit graag zo snel mogelijk voor u op.

5つ星のうち5の評価

Goed geholpen en fijn advies

Heel snel en fijn contact met Bikevolt gehad. Snelle afspraak kunnen maken en hele kundige mensen die verstand hebben van de fiets. Goed geholpen in advies wat bij ons past. Ook het thuisbezorgen goed via afspraak. Heel blij met onze Urban Arrow.

2025年9月9日
5つ星のうち1の評価

Bestel hier absoluut niet!

Wat een waardeloos en zeer onprofessioneel bedrijf! Bestel hier absoluut niets mensen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Contact is niet te krijgen.
Wij wachten al een tijd op bestelling #8686 als je contact probeert te zoeken krijg je op geen enkele manier iemand aan de telefoon omdat het zogenaamd druk is. Via watss app krijg je robot gestuurde berichten terug. Wij gaan verdere stappen ondernemen.

2025年8月28日

Beste klant,

Wij vinden het jammer om te lezen dat u ontevreden bent over onze service. Tot op heden hebben wij echter geen enkel bericht van u via WhatsApp of e-mail ontvangen. Onze klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar via beide kanalen.

Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen om dit zo snel mogelijk samen op te lossen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en wij doen er alles aan om dit recht te zetten.

Het Voltfiets team

SCAM - DO NOT BUY

Extremely slow and unhelpful responses. They didn’t have a product in stock so I requested a refund, and received responses prolonging the refund timeframe. Complete SCAM.

2025年9月8日

Hello,

This is not a genuine customer review. We have noticed that spam reviews are being posted about our company again. At the same time, Trustpilot keeps removing real positive reviews while leaving these fake ones online, which is very unfortunate.

We are Voltfiets B.V., active for over 3 years with a physical store in Haarlem, and we continue to serve customers daily. Anyone who would like to verify is welcome to visit our store or contact us directly.

We kindly ask Trustpilot to take action against these spam reviews, as they damage our reputation unfairly.

Best regards,
Team Voltfiets Haarlem

5つ星のうち1の評価

Zeer slecht in alles niet leveren losse beloftes en achter je geld aan om het terug gestort te krijgen

Zeer slecht leveren, artikelen worden niet op tijd geleverd daarna geannuleerd en nu min best doen om mijn geld terug gestort te krijgen, schandalige praktijken.
Veel contact gehad met leugens alles ging fout wat er fout kon gaan, nu nog steeds wachten op mijn geld.

2025年8月20日

Hallo,
Uw terugbetaling is door ons al verwerkt. Wij volgen de wettelijke retour- en terugbetalingstermijnen; dit betekent dat het bedrag binnen de gestelde termijn automatisch op uw rekening wordt teruggestort. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn, maar wij houden ons altijd aan de regels en zorgen dat iedere klant zijn geld correct terugkrijgt.

5つ星のうち1の評価

Ik had een fiets geannuleerd niet eens…

Ik had een fiets geannuleerd niet eens ontvangen en terug gestuurd. Ik wacht nu al 3 weken op mijn geld elke keer als ik ze app geen antwoord. Hoe simpel is het om iemand zijn geld terug te storten. Als ik iets betaal is dat in een seconde gebeurd maar om je geld terug te krijgen moet een maand gaan duren.

2025年8月16日

Hallo,

5つ星のうち1の評価

Order #8508 niet volgende dag binnen, nog steeds niet binnen...

Order #8508 vorige week 24/08/2025 besteld, zou volgende dag in huis zijn. Tot op heden niks 🤷🏼‍♀️ Gebeld, niemand neemt op wegens drukte. Geappt, als dpd het op komt halen dan komt het....maar dpd komt blijkbaar niet? Hoop dat het snel komt, maar schrik van de andere reviews met hetzelfde probleem.

2025年8月29日

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen uw teleurstelling en bieden onze excuses aan voor de vertraging. Binnen Nederland verzenden wij bestellingen normaal gesproken dezelfde dag, zodat ze de volgende dag geleverd worden. Helaas kan er soms vertraging ontstaan door drukte of doordat de vervoerder het pakket later ophaalt.

Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Uw bestelling is inmiddels voorbereid en wij volgen dit nauw op met DPD zodat het spoedig bij u aankomt.

Wij waarderen uw geduld en vertrouwen en blijven continu werken aan het verbeteren van onze service.

5つ星のうち1の評価

Zeer slechte retour service wacht al 21 dagen.

Er is opzich niks mis met het bestellen van producten hun producten zijn gewoon prima en betaalbaar. Maar de retour service is afschuwelijk. Ik wacht ondertussen al 21 dagen op mijn terug betaling. En elke keer hoor ik dit dat je krijgt het dinsdag en zelfs nu dat het 21 dagen later is hoor ik nog steeds we hebben wettelijk 14 dagen. Nu dat ik een beetje fel terug reageer door duidelijk aan te geven dat de 14 dagen lang al voor bij zijn krijg ik geen reactie ik ga hier niet meer bestellen.

De reactie die hieronder is gegeven klopt niet. Het wettelijke retour termijn is 14 werkdagen niet 28.
Dus nogmaals prima producten en levering maar zeer slechte retour service bijna een maand moeten wachten en smeken tot het eindelijk was gelukt. Daarnaast hoorde ik de ene keer dat ik geld over 2 dagen zou krijgen en dan is het op eens weer in ander verhaal zeer jammer.

2025年8月29日

Beste klant,

Uw terugbetaling is verwerkt en in gang gezet binnen de wettelijke termijn. Wanneer er daarna vertraging ontstaat, ligt dit aan de verwerkingstijd tussen uw eigen bank en de betaalprovider. Dit deel van het proces ligt helaas buiten onze invloed.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat u nog steeds moet wachten, maar willen u verzekeren dat de terugbetaling is uitgevoerd. Wij raden aan dit ook na te vragen bij uw eigen bank.

GEEN AANKOPEN DOEN BIJ VOLT FIETS EU

GEEN AANKOPEN DOEN BIJ VOLT FIETS EU. valse informatie op de site kwa levering + voorraad. Ik heb accu besteld voor me fiets. Geen track en trace code ontvangen. Er stond voor 17:00 uur besteld morgen in huis. DUS NIET. Ze zijn moeilijk te bereikbaar en reageren alleen via whats app! Ze antwoorden niet op je vraag, als je ze wat vraagt geven ze een totale andere antwoord.

Heb proberen mijn bestelling te annuleren maar dat lukt niet.
Hiernaast krijg je een automatische antwoord apparaat als je naar hun tel nummer belt. 1 POT NAT, MENSEN ZIJN NIET TE VERTROUWEN. EN TONEN VALSE INFORMATIE OP HUN WEBSHOP.

2025年8月22日

Voltfiets からの回答

beste klant normaal gesproken verzenden wij dezelfde dag onze accu’s zijn origineel met samsung cellen daardoor is de vraag erg groot en was de voorraad tijdelijk op daarom hebben wij aangegeven dat wij het donderdag zouden verzenden uiteindelijk is het vandaag ook klaargemaakt en verzonden tegelijkertijd hebben wij uw annulering verwerkt en wordt het bedrag teruggestort wij doen dit werk al 3 jaar en blijven transparant en eerlijk werken richting iedere klant

klantenservice voltfiets

Trustpilot エクスペリエンス