レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg havde nogle planlægningsudfordringer og Christian var meget fleksibel med at hjælpe mig flytte min tid frem og tilbage et par gange. Da dagen opstod punkterede jeg på vej til min tid. Christi... もっと見る
企業が回答しました
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg kan varmt anbefale Christian
Jeg kan varmt anbefale Christian, som altid yder en top professionel service og er ekstremt dygtig til sit håndværk. Jeg er både blevet klippet og har fået farvet hår flere gange, og Christian formår at klippe og style mit hår, så det passer til mig og min hårtype. Jeg er altid tilfreds med resultatet, når jeg går derfra.
Professionel
Kan varmt anbefale Christian som frisør! God service hele vejen igennem og jeg gik derfra med flere gode hårplejeråd.
Fantastisk service, kan anbefales 🤩
Fantastisk service, jeg er fuldt ud tilfreds med mit nye lækre hår. Det blev præcis som jeg havde drømt om 🤩 Christian er super dygtig og imødekommende, kan helt klart anbefales! 👏🏻👏🏻
Endelig en frisør der forstår mig og…
Endelig en frisør der forstår mig og mit tynde hår
Rigtig god kunderservice 💪
Her forstår de virkelig at fange ens autentiske look, samtidig med at det er en fornøjelse at komme på besøg 😊 charme, god energi og plads til den du er. Oplever både man kan sidde for sig selv og bare være til, eller bruge oplevelsen til at få de råd du skal bruge til dit hår😎
Imødekommende, fleksibel og perfektionist 🙌🏻
Imødekommende, fleksibel og perfektionist 🙌🏻 jeg fik en skægtrimning der sad lige og skabet og præcis hvad jeg bad om. Kan kun anbefales 🤟🏻
ALDRIG har jeg været så ked af det og…
ALDRIG har jeg været så ked af det og så utilfreds efter jeg har været hos en frisør. Og da han forsøgte at rette op på det grimme arbejde han havde lavet blev det kun værre . Er ulykkelig !!! Så 2500kr for helt smadret hår. Jeg er KNUST.
Vil på INGEN TÆNKELIG MÅDE ANBEFALE

Stylist von Buchwald からの回答
Fantastisk klip og super farve
Fantastisk klip og super farve. Top service, fornem forplejning i cool rå salon på indre Nørrebro. Stor anbefaling.
God service og kvalitet
Da dagen opstod punkterede jeg på vej til min tid. Christian var igen meget fleksibel med at klemme mig ind, da jeg endelig kunne komme frem.
Lige så vigtigt er hans klipninger altid virkelig gode og han er god til at finde den stil til mig der passer mig godt.
Mega god service
Mega god service! Jeg er enormt glad for mit nyt hår! Det blev bare helt perfekt.
Liver ikke til forventningerne om
Liver ikke til forventningerne om Luksuriøs frisørbehandling.
Enten placerings af salonen eller frisørs
arbejdsmoral !

Stylist von Buchwald からの回答
Great experience and service
Great experience and service. Christian is super friendly and I always have a great time when I come to get my hair done. I’ve been going here for a few years now and tried all kinds of things—platinum blond, blue, gradients, short hair, long hair—and it always turns out amazing. My hair's stayed healthy through all of it, which says a lot. 10/10 recommend!
Fik en super flot stylet frisure hvor…
Fik en super flot stylet frisure hvor Christian arbejdede overtid. Absolut MEGET anbefalelsesværdig salon!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Von Buchwald, en frisørsalon som virkelig forstår at sætte kunden i centrum. Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt med en varm velkomst, frisøren lyttede opmærksomt til mine ønsker, og de anvender kun de bedste produkter. Hver behandling er skræddersyet, og deres ekspertise inden for hårpleje er tydelig. Jeg følte mig forkælet under hele mit besøg og forlod salonen med en følelse af total fornyelse. Deres engagement i at levere en personlig og behagelig oplevelse gør dem til et klart valg for enhver, der søger en kvalitetsfrisør. Helt klart et besøg værd!
Skide godt alså
Skide god service. Det blev lige som jeg ville have det, både skæg og hår.
Kan anbefales👌
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, rar stemning samt super flot resultat! Kan klart anbefales!
Ikke mindre end fantastisk….
Christian har gjort en stor forskel fra mig. Endelig en ærlig og dygtig frisør, som kunne se hvilket hår, der var lige mig! Er oven i købet fantastisk til at vejlede og rådgive om produkter og styling, så man til hverdag kan se lige så godt ud, som når man går fra frisøren. De allerbedste anbefalinger!
Sødeste og dygtigste frisør!
Christian er simpelhen den dygtigste og sødeste frisør! Kom ind med et øv resultat fra anden stylist og han fixede det uden problemer og gav mit hår den lækreste farve! Kommer aldrig til at gå et andet sted hen end hos Christian, det er helt sikkert!
Christian is a genius with hair
Christian is a genius with hair, walked out of this shop with an awesome fade and long overdue information regarding scalp, hair and styling. Truly awesome experience.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。