Jeg kan varmt anbefale Christian, som altid yder en top professionel service og er ekstremt dygtig til sit hÃ¥ndvÊrk. Jeg er bÃ¥de blevet klippet og har fÃ¥et farvet hÃ¥r flere gange, og Christian formÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Her forstÃ¥r de virkelig at fange ens autentiske look, samtidig med at det er en fornÞjelse at komme pÃ¥ besÞg ð charme, god energi og plads til den du er. Oplever bÃ¥de man kan sidde for sig selv og ba... ãã£ãšèŠã
Jeg havde nogle planlÊgningsudfordringer og Christian var meget fleksibel med at hjÊlpe mig flytte min tid frem og tilbage et par gange. Da dagen opstod punkterede jeg pÃ¥ vej til min tid. Christi... ãã£ãšèŠã
ALDRIG har jeg vÊret sÃ¥ ked af det og sÃ¥ utilfreds efter jeg har vÊret hos en frisÞr. Og da han forsÞgte at rette op pÃ¥ det grimme arbejde han havde lavet blev det kun vÊrre . Er ulykkelig !!! SÃ¥ 250... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Yderst tilfreds
Efter en lang dag, og lidt reflektering over dagens forlÞb, er jeg yderst tilfreds med både klipningen foretaget af Christian selv, og hans dejlige elev som fik lavet en pragtfuld farvning, med masser af nuancer og farvespil, service i top, og jeg fÞlte mig godt tilpas og velkommen
Virkligt uprofessionelt sted
Virkligt uprofessionelt sted. DÃ¥rlig service og en virkelig arrogant og usympatisk indehaver.
LAD VÃR med at gÃ¥ derind til elevbehandlingere!!! Som jeg ogsÃ¥ kan se andre har skrevet.
Det er en han selv er ved at lÊre op og er ingengang begyndt på uddannelsen også bliver hun sat til at farve hår og står i salonen alene.
Mit resultat var et fuldstÊndigt Þdelagt hår og det vÊrste farveresultat jeg har haft.
Så medmindre man vil snakkes ned til og blive behandlet dårligt og få smadret sit hår. Så hold dig vÊk!!!!!
Super talentfulde & flinke frisÞrer!
Super talentfulde & flinke frisÞrer! Fik en fremragende klipning, og servicen var helt i top! Kan klart anbefale Stylist von Buckwald, og jeg kommer 100% tilbage nÊste gang jeg skal bruge en klipning :)
Dygtige frisÞrer
Dygtige frisÞrer! Altid med et smil på lÊben! Den bedste service ever! Fra man ankommer og til man forlader von buchwald igen! Altid gang i den! Det er aldrig kedeligt! I er bare fantastiske!TAK
Blå hår i stedet for lysestriber.
Jeg bestiller en elev behandling til lyse striber. Kan lÊse mig til med min hårlÊngde at det ville koste mig 200 kr
Sender også billeder af mit hår til Christian (ejer)
Vel ankommet 11/9 17 bliver jeg taget pÊnt imod Annika som er elev.
Halvvejs gennem behandlingen finder jeg ud af hun kun har vÊret der i halvanden uge og ikke har vÊret på skole inden.
Det viser sig hun både har farvet, klippet hår på den halvanden uge.
Jeg får en skyllefarve i efter striber som jeg ikke beder om, men som Christian insistere på.
GÃ¥r ikke ud fra jeg skal betale for den da det igen er Christian der insistere.
Vi taler om jeg ikke arbejder da jeg har en datter med Autisme og derfor er pengene små derfor jeg altid booker elevbehandlinger.
Da hÃ¥ndklÊdet bliver taget af mit hÃ¥r ligger jeg til stor rÊdsel mÊrke til at mit hÃ¥r er mere blÃ¥t end lystð± FÃ¥r fortalt af eleven at det fordi hun har brugt silver shampoo og det gÃ¥r ud efter et par hÃ¥rvaske ( igen kun halvanden uge hun har vÊret i hans salon ) vÊlger at tro pÃ¥ hende efter flere gange at havde forhÞrt mig om det nu ogsÃ¥ gik vÊk.
Christian får en del familie medlemmer på besÞg, da de skal ud og spise, så da eleven skal til at slå prisen ind, er han ret hurtig oppe og trykke belÞbet ind, det lyder så på 475kr frem for 200kr så der stod skrevet og som jeg havde spurgt han om på messenger samt billeder af min page.
Er lidt i chok stadig over at mit hår er blåt og familie besÞg i den lille salon, vÊlger så at betale, selvom jeg er grÊdefÊrdig.
Billig arbejdskraft at sÊtte den sÞde elev til at lave denne behandling pÃ¥ mit hÃ¥r, som stadig er helt blÃ¥t trods utallige hÃ¥rvaske og en gang hÞ, samtidig den frÊkhed at bede mig betale over det dobbelte end hvad de selv havde skrevet og vi havde aftalt. Til skrÊk og advarsel. Lad vÊre med at benytte dette sted,ellers pÃ¥ eget ansvarðð
Christian er ikke bare en super dygtig âŠ
Christian er ikke bare en super dygtig frisÞr, men også enormt hyggelig at vÊre på besÞg hos. Og det siger jeg ikke kun fordi der skiftevis er Þl og rom i glasset. :-)
Christian er superdygtig og jeg er âŠ
Christian er superdygtig og jeg er altid meget tilfreds når jeg går der fra og jeg har vÊret trofast kunde hos Christian de sidste fire år.
Butikken var lukket tiltrods for bekrÊftet aftale!
Jeg havde en bekrÊftet tid lÞrdag d. 20/5 kl 11:45, men da jeg kommer ind til butikken, er den lukket! Der er intet skilt i dÞren og jeg har ikke modtaget noget opkald eller anden besked, faktisk modtog jeg en påmindelse på mail et par timer forinden. Det er sgu en mÊrkelig måde at drive forretning på!
Altid godt tilfreds
Kom tilfÊldig hos Stylist Christian von Buchwald, for nogle år siden.
Siden har det vÊret min faste frisÞr. Altid god behandling, og glad og tilfreds er jeg ALTID gået derfra.
Kan virkelig anbefales !!
Ulla Frastein ( TÃ¥rnby )
Elendig "Luksus barbering".
Havde kÞbt 2 stk Sweetdeals til Luksusbarbering til min mand og min bror. Der stod tydeligt at oplevelsen ville vare 45-60 minutter (pr. person). Det tog 10 min. for den ene og 15-20 for den anden. Og deres hud var helt Þdelagt bagefter, og de måtte begge hjem og rette skÊgget. Der stod også tydeligt, at der ville vÊre retning af bryn osv, men nej - det blev ikke engang tilbudt! Igen stod der også tydeligt, at der ville blive afsluttet med let massage af skuldre og ansigtsmassage - men igen nej! Så lad vÊre med at hoppe på deres "fantastiske luksusbarberings-deal", og slip for at kÞbe katten i sÊkken, som vi desvÊrre gjorde.
SkandalÞst dårligt på alle måder - fra behandling til service
Jeg kan se, at VonBuchwald nu igen tilbyder Sweetdeals med såkaldt Gentleman Treatment. Jeg fik en sådan forÊret i gave og besÞgte dem d. 20.2.2016. Jeg har aldrig fortrudt noget så meget - hverken fÞr eller siden. Pigen der klippede, barberede og masserede, kunne stort set ingen af delene. Mit ansigt var på det nÊrmeste skamferet efter barberingen (dokumenteret på billeder), og jeg kunne / burde have anlagt sag for misrÞgt el.lign. Klipningen var dårlig / mangelfuld, hovedbunds- og nakkemassagen var til grin, trimningen af bryn m.v. måtte jeg minde om var inkluderet og barberingen var altså decideret pinefuld. Ved hårvasken fik jeg desuden vand langt ned ad ryggen, som jeg måtte sidde med under hele seancen. Alt dette påstod man kostede mere end 1.000 kr. normalt. Jeg (min kone) "fik" det til under halv pris i en Sweetdeal. Jeg skulle desvÊrre nok nÊrmere have modtaget penge for det i stedet... Jeg fik efterfÞlgende HELE belÞbet refunderet af Sweetdeal, som godt kunne se det mere end uheldige i forlÞbet. VonBuchwald SELV derimod - hÞrte jeg aldrig et ord fra - trods flere direkte henvendelser til dem pr. mail. Det syntes VonBuchwald åbenbart bare var i orden... Totalt dårlig stil! Min personlige anbefaling er derfor, at I holder jer langt vÊk fra disse "gode" tilbud fra VonPlatwald! Og held og lykke til dem, der allerede har kÞbt en deal...
Excellent service, dygtig frisÞr!
Christian er talentfuld, kreativ og top professionel, og så får man en god service oveni. Jeg kan kun give von Buchwald mine varmeste anbefalinger!
God klipning, hver gang
Christian udfÞrer en rigtig god herreklipning. Er blevet klippet her de sidste par år og har altid vÊret ovenud tilfreds med resultatet. Jeg får hver gang nÊsten den samme klipning, blot hver gang med et lille tvist af tidens trend. Altid god og imÞdekommende stemning i salonen.
AnbefalelsesvÊrdig frisÞr
Vi er begge kommet ved VonBuchwald i flere år, og vi har altid fået en super god behandling og et super flot resultat.
Man fÞler sig altid velkommen, når man trÊder ind i salonen. Man kan mÊrke at kunden er i fokus. Yderst kompentent og udadvendt frisÞr, der gÞr klipningen til en sand fornÞjelse.
Kan klart anbefales. 5 stjerner herfra.
Kreativ klip og farvning - ja tak!
Har vÊret kunde hos Vonbuchwald i ca. 2 år nu og har gang på gang fået en rigtig god behandling samt kreative input til min frisure. Jeg kan varmt anbefale stedet, både for det arbejde der udfÞres og for stemningen i salonen. Men husk at booke tid, for de har travlt :)
Kvantitet fremfor kvalitet
Det gÊlder helt klart om at få flest kunder igennem mÞllen på kortest tid, så der kan komme penge i kassen! Gå til en anden frisÞr.
2.000,- fiasko
i febuar blev min kÊreste og jeg klippet her, jeg overbeviste min kÊreste om det var en rigtig god frisÞr,
behandlingen inkluderede
en pige klip, en korthåret farvning, samt en glatning af håret gammeldags babering og en herre klip.
Ud over det er ulovligt at tage forskellige priser baseret på kÞn så var klipningen og farvningen så ringe,
Jeg bad om skulderlangt hår, samt skÊvt pandehår etager, og nogle vilde detaljer hist og her,
Resultatet blev til: hår så kort man kunne se spidserne af mine Þre, lige pandehår der var så kort at det tog mig 4 måneder at gro ud fÞr det ikke strittede, det var pagehår med en sideskildning, og farvningen tog mig 4 uger at vaske ud selv om jeg kun vaskede hår en gang om ugen. og jeg sidder nu lidt over 6 måneder efter, med en hårlÊngte jeg bad om tilbage i febuar,
denne tur kostede os over 2000 kr tilsammen og kun en af os blev tilfreds,
min kÊrrestes frisure blev til gÊndgÊld virkelig vellykket, så vellykket at han ville have et genklip igår samme sted trods alt det mÞg der skete med min frisure, han skulle have lavet den klassiske ' Slideback ' med korte sider, men kom hjem med 2-2,5 cm hår sat i en sidelÊnet hanekam dette kostede ham yderlige 500,- plus omkostningerne til nye hårprudukter til at holde den nye ikke sÊrlige Þnskede frisure,
får ikke lavet hår andre steder!
Fantastisk service, super dygtige frisÞrer, flot og hyggeligt sted hvor man fÞler sig altid velkommen og kan få mega flot hår og god snak :D