Venlige og handelsmÊssigt imÞdekommendeâŠ
Venlige og handelsmÊssigt imÞdekommende - både pris- og indholdsmÊssigt.
Venlige og handelsmÊssigt imÞdekommende - både pris- og indholdsmÊssigt.
KÞbte brugt campingvogn hos dem og oplevede en super fin kundemindedhed, specielt fra unge Mathilde.
Eneste minus jeg kan nÊvne, er at stedet ikke efterfÞlgende vender tilbage med svar på mail, som er sendt til dem angående noget der var gået i stykker på vognen. LÞste og betalte selv for det, da det var eneste mulighed.
Fik udfÞrt halvÃ¥rs garanti service af min autocamper, alt blev udfÞrt til fuld tilfredshed, og medarbejderen var meget lydhÞr, for de âsmÃ¥â problemer, som der opstod i garanti perioden, sÃ¥ de blev fikset.
Jeg vil til enhver tid anbefale kÞb og service hos Vonsild Campingð
Vi har handlet i årevis hos Vonsild Camping og altid oplevet at servicen har vÊret god og meget personlig. Vores vogn er kÞbt hos dem og der har aldrig vÊret problemer med den. Herfra gives de bedste anbefalinger.
Når man har lagt 260000kr for en vogn stopper servicen der. Utroligt svÊrt at få tilbagemelding og evt svar på nye brugte dele.. kunne blive meget bedre..
Vi har lige kÞbt vores fÞrste camping hos Poul. Han var god til at vejlede os og give os gode råd som fÞrste gang kÞber. Vi har i dag hentet campingvognen efter tip top klargÞring så nu vi klar til sommer I campingvognen. Tak til Poul for fantastisk service og behandling.
Vi kÞbte en fabriksny campingvogn, der åbenbart havde vÊret udsat for en transportskade af dimensioner inden vi fik den. Forhandleren har prÞvet at "skjule" det med tape, lim plastik padding og maling. Allerede da vi fik den anede var der problemer, vognen bremsede konstant. Da hele chassiet var fejlmonteret - Sikkert efter at have vÊret adskilt. Vi kÞrer den til en anden Knaus forhandler - Da Vonsild Camping da vi finder ud af det, pludselig holder op med at tage telefonen. De siger det er ikke bare dine bremser, der er noget HELT GALT med den vogn - Taget og bunden var revnet, lygter faldte af osv. Får via importÞren (den eneste gang de reagere) fat i Vonsild Camping, der endnu engang går igang med plastik padding lim og tape (husk det er en fabriksny vogn) Video findes på youtube. Jeg er lettere forvirret da campingvognen skulle have vÊret tilbage leveret en uge fÞr videoen er taget, da vi skulle på ferie. Jeg er desuden terminalt syg med krÊft (hvilket de udemÊrket ved( så har andet i tankerne end en campingvogn Så kÞrer (desvÊrre) afsted med den. I Italien knÊkker den revne der er i taget som de har paddet fuldstÊndigt, og hele loftet brasser ned, hvoe der er ved at gå ild i vognen. Vi kÞrer vognen på vÊrksted nÊr Venedig der giver vognen kÞreforbud da den er livsfarlig både at kÞre med, og befinde sig i. ImportÞren har vÊret med på sidelinjen i dette hele vejen. Også da vi skrev og spurgte om hjÊlp til hvad vi skulle gÞre, når vi holdte med en fabriksny vogn i Italien der var brast sammen. Ikke et ord har vi hÞrt fra dem. Så eneste form for kommunikation er så Advokat hvilket vi er igang med nu. Derudover har jeg selv anmeldt både indehaveren af Vonsild Camping og importÞren - der burde have sagt stop for det der, til Politiet for §252 (for ved Þkonomisk vinding art have udsat andres liv for fare - Det er jo lidt sÞrgeligt kan man mene, at en krÊftsyg mand med et par år tilbage, skal bruge sin sidste tid med at kÊmpe mod en svindler af en autoriseret forhandler. I stedet for at nyde sin sidste tid på jorden. - At en handel med en autoriseret Knaus forhandler, skal ende med advokat sager og poltianmeldelser er jo fuldstÊndigt grotesk
God service i telefon og ved afhentning af brugt fortelt.