voordeeldrogist.eu レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ik probeer contact te krijgen op diverse manieren, maar er wordt nergens op gereageerd. Mijn producten heb ik niet en krijg geen reactie en contact. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben op basis van... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nooit hier bestellen. Zelf achterhaald dat mijn bestelde product niet meer leverbaar was. Kreeg vrij vlot een mail dat mijn betaalde geld retour geboekt zou worden. Echter dat gebeurde niet. Pas nadat... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Lijkt oplichting. Meerdere BV's bij kvk van dezelfde eigenaar. Allemaal van dezelfde kwaliteit. Zo af en toe krijg ik nog reactie van 'Wendy' voor vervangend artikel en niet leverbaar. Geld z... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nul sterren was nog beter geweest. Net als alle andere reacties hier, 2 maanden geleden iets besteld, nooit iets ontvangen, geen enkel bericht van hun kant. Annuleren de bestelling maar betalen niets... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

Waardeloos…

Bijna een maand op mijn bestelling mogen wachten en van de 12 artikelen waren er maar 3 juist. Klantenservice is waardeloos. Je krijgt gewoon geen contact met ze.

Ik mag blij zijn dat het om navullingen van Ambipur ging dus ik heb wel geurtjes ontvangen maar niet de juiste.

2024年6月19日
5つ星のうち1の評価

Hier bestel ik nooit meer

Bestelling van 24 april miste 6 artikelen, zouden worden nageleverd. Tot op heden (20 juni) niks ontvangen. Geen reactie op mails, chats of berichten via site. Telefonisch onbereikbaar. Erg slecht en ik kan dus naar mijn geld en bestelling fluiten. Ik bestel hier nooit weer.

2024年6月20日
5つ星のうち1の評価

Ik heb steeds geld niet teruggekregen.

Ik heb steeds geld niet teruggekregen.. ik heb 3 maanden geleden bestelling gedaan en ik heb niet alle producten gekregen.. ik heb 10 keer e mail gestuurd en ik heb eerst paar e mail teruggekregen dat zij gaan geld binnen 2 weken overmaken.. dan dat een fout is gekomen .. dus moet ik weer 2 weken wachten.. nu reageren zij helemaal niet.. geen producten geen geld..

2024年4月5日

Wat een oplichterij..

Wat een oplichterij... had ik maar eerder deze reviews gelezen... al meer dan een maand aan het wachten op mijn bestelling, die zogezegd nog bij de leverancier besteld moest worden.
En natuurlijk antwoorden ze niet meer op de ettelijke mails die ik al gestuurd heb.
Echte afzetters!!!

2024年6月5日

Geld kwijt

Begin januari bestelling gedaan. Eind januari gemaild, bleek dat ze nog op levering van leverancier zaten te wachten. Eind februari pakketje ontvangen met totaal verkeerde geuren dus berichtje gestuurd. Kreeg al heel snel reactie met retourticket waarbij ik moest aangeven dat het om de verkeerde geuren ging zodat Wendy er een memo van kon maken als het retour was. Daarna zo'n 6x gemaild dat ik geld nog niet retour had. Daarop 3x reactie gehad met de melding: Er is iets mis gegaan, moet er nu binnen een paar dagen opstaan. Laatste 3x zelfs geen reactie meer ontvangen. Door dit soort bedrijven durf ik niet zomaar meer een bestelling te plaatsen online en zal bij onbekende bedrijven via afterpay betalen of goed de reviews nakijken voor ik iets bestel. Heel triest om zo je geld te verdienen.

2024年6月4日
5つ星のうち1の評価

Doe jezelf een plezier en bestel niets op deze website

Sinds 28 februari al met deze situatie bezig. De producten waren niet op voorraad dus ik zou mijn geld terug krijgen. Na weken radiostilte kreeg ik een e-mail dat de bestelling onderweg was; het zijn de verkeerde producten. Opnieuw contact gezocht en opnieuw weken radiostilte.

Doe jezelf een plezier en bestel niets op deze website.

2024年6月3日
5つ星のうち1の評価

Deze website is een total scam

Deze website is een total scam. Toen mijn bestelling niet aankwam heb ik gemaild. Na paar weken kreeg ik bericht dat mijn bestelling zogenaamd op een verkeerd adres was afgeleverd. Dus ik heb gezegd dat ik de bestelling wil cancellen en mijn geld terug wil. Dat was prima zeiden ze. Intussen is dat al weer 3 maanden geleden en ik heb nog geen cent retour gezien. Ze reageren ook niet meer op mijn mails.

2024年2月7日
5つ星のうち1の評価

Niet bij deze site bestellen mensen!!!

Bestelling geplaatst, na 10 dagen heb ik hun gemaild want nog niet binnen. Kreeg later mail dat ze het niet meer binnen krijgen. Afgesproken in de mail dat ik de gehele bestelling annuleer en het bedrag terug gestort zou krijgen. Na 7 weken nog steeds niet gebeurd .In tussentijd heb ik ze weer verschillende keren gemaild. Krijg geen antwoord of heel veel later sporadisch een antwoord waar je nog niks aan hebt. Je kan ze ook niet bellen alleen mailen. Heel vaak gebruik ik achteraf betalen,dit keer niet gedaan. Had ik het nu maar wel gedaan.

2024年5月23日
5つ星のうち1の評価

Een maand geleden een stevige…

Een maand geleden een stevige bestelling geplaatst. Tot op heden niets ontvangen!!!!! Ze gingen producten die niet op voorraad waren later versturen. Maar deze komen maar niet binnen. Ik heb ondertussen al 3 mails gestuurd maar ze antwoorden gewoon niet meer. Bestel hier niet!!!!!

2024年4月18日

Nooit meer

Een bestelling gedaan maar tot op heden niets ontvangen.
Ga 13 mei bellen en de bestelling dus annuleren voor het niet op tijd leveren.
Het scheelt ik betaal achteraf dus voor diegene die opgelicht zijn is dit misschien handig.

2024年5月1日

hier hetzelfde

hier hetzelfde, ook een bestelling gedaan en kreeg te horen dat het niet op voorraad was.
daarna nog 3x een email gestuurd,maar krijg er geen reactie op.
dus gewoon een stelletje oplichters.

2024年5月10日

Oplichting

Koop niets op deze website, het zijn oplichters. Een bestelling gedaan maar de bestelde producten zouden niet meer in voorraad zijn. Leugens ... wanneer ik mijn geld terug vroeg verbreekte ze het contact...

2024年5月9日
5つ星のうち1の評価

Ook ik ben zo'n dombo die erin is…

Ook ik ben zo'n dombo die erin is getrapt... bijna alle reviews zijn hetzelfde en hebben ook betrekking op mij....had ook eerst moeten googlen naar dit bedrijf had ik er niet ingetrapt....shit happens!
Zo jammer dat de site nog actief is.....zou denken dat hij allang uit de lucht moet zijn maar wordt dus niets met de meldingen/aangiften gedaan!

2024年5月9日

Alles gaat/ging mis

Alles gaat/ging mis. In maart een bestelling gedaan en nog steeds niets binnen. In begin reageerde ze nog op een mailtje maar ook dat is over. In mijn laatste mail geld terug gevraagd maar ook weer geen reactie. Hier moet je niet bestellen want dat is weggegooid geld.

2024年3月26日

Trustpilot エクスペリエンス