voordeeldrogist.eu レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik probeer contact te krijgen op diverse manieren, maar er wordt nergens op gereageerd. Mijn producten heb ik niet en krijg geen reactie en contact. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben op basis van... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nooit hier bestellen. Zelf achterhaald dat mijn bestelde product niet meer leverbaar was. Kreeg vrij vlot een mail dat mijn betaalde geld retour geboekt zou worden. Echter dat gebeurde niet. Pas nadat... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Lijkt oplichting. Meerdere BV's bij kvk van dezelfde eigenaar. Allemaal van dezelfde kwaliteit. Zo af en toe krijg ik nog reactie van 'Wendy' voor vervangend artikel en niet leverbaar. Geld z... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nul sterren was nog beter geweest. Net als alle andere reacties hier, 2 maanden geleden iets besteld, nooit iets ontvangen, geen enkel bericht van hun kant. Annuleren de bestelling maar betalen niets... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Het begon met dat ik 2 verschillende

Het begon met dat ik 2 verschillende ordernummers kreeg... Ik wilde gelijk mijn bestelling annuleren, maar helaas werkte hun contact pagina op de website niet. Ik had gelijk Pay. ingeschakeld om in contact te komen, maar ook hier hebben ze weken laten wachten op een bericht. Na da tik in contact kwam dacht ik dat het balletje wel zou rollen, want heb nog de product in verpakking klaar staan. Ze deden na 1 bericht mij weer negeren, dus had ik weer Pay. aangesproken. Ben iets van 3 maanden hiermee bezig, heb 1 bericht gehad omdat Pay. daarom vroeg, en voor de rest niks, dat was weer weken geleden. Hier in zeiden ze dat de retour termijn was verlopen door dat zij de klant negeren. Wacht nog steeds op bericht.

Bestel hier niet en als je heb besteld kan je ze contacteren via hun betaalbedrijf Pay.

Succes.

2024幎2月7日

Bestel hier niet!

Bestel hier nooit meer
Bestelling geplaatst en daarna meer dan 2 weken niets vernomen. Na zelf contact te zoeken bleek een product niet leverbaar. Het zou de week erna opgestuurd worden. Daar gingen weer bijna 2 weken overheen. Weer zelf contact moeten zoeken. Aangegeven dat ik de gehele bestelling op dat punt niet meer hoefden. Maar 1,5 week later kreeg ik de overige producten toch binnen zonder enige aankondiging. Nu 3 weken verder wacht ik nog steeds op het geld van de ‘niet leverbare’ producten waarvan ze beloofden dat ik dat binnen 14 dagen op mijn rekening zou hebben. Ze reageren niet meer op mijn laatste mail met de vraag waar dit geld blijft. Bestel niet van dit bedrijf! Goedkoop maar de problemen en onzekerheid of je uberhaupt iets gaan ontvangen niet waard.

2024幎5月5日
5぀星のうち2の評䟡

Ik heb in January een bestelling

Ik heb in January een bestelling geplaatst en niets gekregen.
Na diversen mails en annuleringen
Geen reacties.
Ik had het geld al als verloren beschouwd.
En op 4 mei ineens zonder aankondiging krijg ik ineens mijn bestelde artikelen.
Dus ik denk dat het slecht georganiseerd is maar geen scam
Jammer dat ze zo slecht communiceren want de artikelen zijn wel goedkoop .

2024幎5月4日
5぀星のうち1の評䟡

Mensen bestel niets bij dit bedrijf

Mensen bestel niets bij dit bedrijf zijn gewoon gore oplichters, heb je iets besteld bij dit bedrijf of bedrijven die van dit bedrijf zijn en onder andere naam werken, zoals voordeeldrogist, superdrogist enz.
Het voordeel is dat de betalingen via Pay.nl lopen en je via hun een dispuut kunt openen waardoor hun je geld voor je terug gaan halen
Ben je dus opgelicht doe er je voordeel mee en ga ermee aan de gang.
Heb dit van een ander maar deel dit zodat dit bedrijf is goed aangepakt kan worden!

2024幎4月22日
5぀星のうち1の評䟡

Ga geen bestelling doen bij dit

Ga geen bestelling doen bij dit bedrijf.
Na een niet geleverde en wel betaalde bestelling beloven ze om het geld terug te storten, maar dit komen ze niet na.
Ik wacht al 8 week op hun belofte om het bedrag binnen 5 dagen terug te storten.
Ik ga dit bij de Kamer van Koophandel melden.

2024幎3月15日

Oplichters

Wat ging er mis nou moet nog steeds mijn geld ontvangen mijn bestelling hoef ik niet meer.
Ga hier niet bestellen maar aangeven bij de politie van oplichting .
Nemen geen contact meer met je op .
Ik ga aangiften doen als ik binnen nu en 1 week niet mijn geld retour krijg en hoop dat er merrdere zijn die dit gaan doen
De 1e ster die ik geeft is het niet eens waard
Dus wees gewaarschuwd bestel niets

2024幎4月23日
5぀星のうち1の評䟡

Ik had haarproducten besteld en

Ik had haarproducten besteld en betaald, bij elkaar 56.85 na 2 weken ging ik vragen waar het bleef.
Ik kreeg een nette mail dat het product niet meer leverbaar was en ik het geld terug zou krijgen.
Echter is dit nooit gebeurd een paar keer gemaild.
1e instantie dat het mis was gegaan.
Daarna geen reactie meer, oplichters nooit iets kopen.
zeker niet betalen.

2024幎1月19日
5぀星のうち1の評䟡

Mevrouw Wendy belooft meerdere malen terugbetaling....

Mevrouw Wendy belooft meerdere malen om een terugbetaling te doen, maar het is vooralsnog fluiten naar je geld. Producten besteld en uiteraard nooit geleverd. Geld zou teruggestort worden; mooi niet. Ze reageert al langere tijd niet op de mails, dus we zullen dit op een andere manier moeten oplossen met ze.

2024幎4月21日

ook ik dezelfde ervaringen

Nou ook ik dezelfde ervaringen. Voor zo 40/50 euro besteld op 21 Maart. Na nog een week geen tracking te ontvangen heb ik gemaild waarna ik ook ene wendy aan de mail kreeg. Het product was nog niet door de leverancier geleverd en ik kon kiezen voor een vervangend product of annuleren. Ik heb gezegd het te annuleren. Zou binnen 14 werkdagen mn geld terug ontvangen. Inmiddels zijn we deze tijd verstreken en nog niks ontvangen. Helaas zal ik aangifte tegen deze website doen.
Trap er niet in mensen.

2024幎4月19日

Zeer dubieus

Bestelling gedaan, order via mail ontvangen, verzendbevestiging ook, maar niets ontvangen!
Er klopte iets niet in de factuur: btw wordt verwisseld met verzendkosten en trackingskosten. Ik dacht laat maar

Mail teruggestuurd dus afwachten.

2024幎4月15日

Geen volledige pakket gekregen

Ik heb Vrijdag 12 april 2024 een bestelling van 4 artikelen gedaan bij dit bedrijf en vandaag is m'n pakket afgeleverd. Raar en jammer genoeg vindt ik maar 1 artikel van de 4 die ik besteld had. Hoe is dit mogelijk? Ik zie dat ze gedeeltelijk geld hebben terug gestort op m'n rekening maar niks aan me hebben laten weten dat ze de artikelen niet hebben of dat er iets is. Heel Jammer dit. Een jaar of 2 geleden had ik hier besteld dus ik dacht het was te vertrouwen. Ik wil de rest van m'n Geld terug hoor.

2024幎4月16日

Oplichters

Oplichters! Bestel hier niks. 5 stuk besteld, 1 geleverd. Terugbetaling van 4 stuks ontvangen, maar verzendkosten ben je kwijt. "Wendy" van de helpdesk geeft er geen moer om. Maak melding bij Consuwijzer, zoals ik zodat deze bedriegers uiteindelijk gestopt worden !

2024幎2月13日

Opgelicht

Artikel die ik besteld heb was niet leverbaar en zou binnen 2 weken het geld retour krijgen en dat was in Januari 2024 geld tot op heden niet retour ontvangen.
Na meerdere mails te hebben verstuurd kreeg ik op de eerste een antwoord van Wendy dat er iets fout was gegaan en alsnog terug gestort zou worden, niet dus.
Dit is oplichting en hoop dat er iets mee gedaan wordt.
Makkelijk geld verdienen en daar ook mee wegkomen.

2024幎4月2日

Lijkt oplichting

Zo af en toe krijg ik nog reactie van 'Wendy' voor vervangend artikel en niet leverbaar. Geld zou worden teruggestort maar dit gebeurd niet. Nu 4 maanden verder.

Hier zou de politie wel een onderzoek mogen doen naar oplichting, fraude, diefstal en verduistering . Alle reviews zeggen genoeg denk ik zo.

2024幎4月8日

Pure oplichting

Pure oplichting! Ik heb een bestelling slechts gedeeltelijk ontvangen en een tweede nooit. Naar mijn geld kan ik fluiten; niet bestellen bij deze koekenbakker...

2024幎3月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス