Ik probeer contact te krijgen op diverse manieren, maar er wordt nergens op gereageerd. Mijn producten heb ik niet en krijg geen reactie en contact. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben op basis van... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nooit hier bestellen. Zelf achterhaald dat mijn bestelde product niet meer leverbaar was. Kreeg vrij vlot een mail dat mijn betaalde geld retour geboekt zou worden. Echter dat gebeurde niet. Pas nadat... ãã£ãšèŠã
Lijkt oplichting. Meerdere BV's bij kvk van dezelfde eigenaar. Allemaal van dezelfde kwaliteit. Zo af en toe krijg ik nog reactie van 'Wendy' voor vervangend artikel en niet leverbaar. Geld z... ãã£ãšèŠã
Nul sterren was nog beter geweest. Net als alle andere reacties hier, 2 maanden geleden iets besteld, nooit iets ontvangen, geen enkel bericht van hun kant. Annuleren de bestelling maar betalen niets... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oplichters!
Ook hier, besteld, maar niets geleverd. Wendy van de klantenservice stuurde als reactie dat het uitverkocht was en ik binnen 2 weken mijn geld terug zou krijgen.
Niet dus, en ook geen reactie meer!
KOOP HIER NIET.
Oplichters
Ik heb hier Zwitsal besteld. Na 14 dagen kreeg ik een mail dat het product helaas nog niet leverbaar was. Na wederom 14 dagen ben ik gaan mailen dat ik mijn geld terug wil. Nu na 6 weken heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Wat een kl*te bedrijf is dit !!!!
Product besteld en betaald maar niets geleverd
Product besteld en betaald. Na een aantal weken nog steeds niets geleverd. Paar keer contact opgenomen via hun website, maar geen reactie.
Daarna ook paar keer via email, maar ook geen reactie.
Inmiddels al weer 9 maanden verder.
Ik was in de veronderstelling dat ik hier al eens wat besteld had, maar dat was website die hier in naam op leek. Anders had ik wel eerst de reviews gecheckt en hier nooit wat besteld.
Heel slecht
Heel slecht. Wat ik heb gekregen was stuk. En de rest van de bestelling helemaal niet ontvangen.
Dit naar Alberto Stegeman gestuurd enâŠ
Dit naar Alberto Stegeman gestuurd en Tim hofman en ga ook nog aangifte doen denk ik maar zo
Ik zou graag willen dat jullie nog maar is een keertje bij die oplichters van VOORDEEL DROGISTERIJ.EU langs moeten gaan deze mensen blijven maar doorgaan met hun praktijken en mensen duperen ook klopt er niks van als er ÃŒberhaupt word terug gereageerd door ene Wendy kunt ze niet bellen of wat dan ook word er schijt ziek van ik had een bestelling gedaan en betaald ook ik kreeg het standaard L*L verhaal van is niet op voorraad moet besteld worden maar op hun site stond bij dat ut uit voorraad leverbaar was ik ben al meer dan een maand bezig om me geld retour te krijgen sterker nog ik ben zo boos en word alleen maar bozer als ik zie dat ze mensen blijven oplichten ik ben in staat hun filiaal in de hens te steken weet dat ut niet mag en kan maar deze mensen hebben al tonnen verdiend met oplichting en dat allemaal over de goeie naam en rug van de voordeel drogisterij.nl en mensen die dus denken daar iets te kopen en achteraf pas merken als ze reviews op trustpilot lezen en het te laat is het zijn echt vieze vuile kl.te oplichters hoor niks meer van ze kunt ze alleen mailen niet bellen of wat dan nog meer eigenlijk snap ik niet dat deze winkel nog open is en nog bestaat en ook snap ik niet dat het filiaal voordeel drogisterij .NL nog geen aangifte heeft gedaan wegens smaad laster en plagiaat want ze halen toch ook zo op deze manier hun goede reputatie en naam door het slijk misschien toch maar is met ze alle van trustpilot aangifte gaan doen want als ik het zo bekijk hebben ze er al tonnen mee verdiend niet maar verduisterd en Tim Hofman van programma boos is al is geweest daar en toen beloofde ze plechtig te stoppen met deze praktijken maar tegendeel is helaas waar het gaat om honderden klanten en mensen per jaar dus over tonnen geld want terug betalen doen ze ook niet en nooit wel krijg je een kortingscode voor de volgende keer als je wat besteld nou die volgende keer komt niet en nooit en helemaal niet als je niet netjes geholpen word en naar je eigen geld kunt fluiten
Dit zijn oplichters!
Ik heb hier aftershave besteld. Maar nooit ontvangen. Na mail contact met de klantenservice, zouden ze mij m'n geld terugstorten. Dit is nooit gedaan, ook niet na nog een mail waarin ze aangeven dat ze gingen terugstorten. DIT ZIJN OPLICHTERS!!
Heb bestelling gedaan maar niet wasâŠ
Heb bestelling gedaan maar niet was niet in voorraad moest weken lang wachten toen stuurde ze bericht of ik vervangde product wou ik zei nee lieten ze weer weken wachten hebben ze alsnog gestuurd heb ik geweigerd en is het naar parcel shop gegaan of ik wou ophalen heb ik niet gedaan is alsnog naar verkoper gegaan en nu meld de betaling bij Riverty niet af , Riverty stuur constante Nota en aanmaning dit graag oplossen
Smerige dieven
Rond de kerst wat besteld.. gingen wat feestdagen overheen, maar dikke radiostilte. Na zelf maar contact op genomen te hebben, kreeg ik te horen dat de artikelen vertraagd waren met een paar dagen.
Helaas na een dikke 2 weken later, nog steeds niks gehoord. Na 0 reactie vanuit Voordeeldrogist, uiteindelijk besloten om te verzoeken dat het aankoopbedrag teruggestort wordt en de bestelling wordt geannuleerd.
Dit blijft maar niet gebeuren. Ze geven aan dat ze dit gaan doen binnen X dagen, maar doen het vervolgens niet.
Het zijn gewoon een stelletje dieven die helemaal niks verkopen, maar mensen gewoon geld afhandig willen maken.
Maar prima; aangifte bij de politie wordt opgemaakt!
Bestel hier nooit
Mijn bestelling werd geannuleerd omdat het product niet op voorraad was en na 7 maand nog steeds geen terugbetaling. Klantendienst is helemaal niets waard!
Enige tijd producten besteld
Enige tijd producten besteld. Herroeping voor 14 dagen ingeroepen. Klantenservice gaf aan dat ze geld zouden retourneren, echter niets meer gehoord. En zeker geen geld retour. Dus let op grote oplichters. Hopelijk dat het geld toch nog eens terugkomt. Maar heb daarheen fiducie meer in. Dus mijn advies website mijden.
1product ontvangen van de 5 bestelde
1product ontvangen van de 5 bestelde, vervolgens dit zelf aan moeten geven bij de klantenservice om een refund te krijgen voor de overige items. Niks laten weten, anders had ik nooit 6 euro bezorgkosten voor één product betaald. Waardeloos bedrijf.
Oplichters
Nadat ze mijn bestelling niet konden leveren, is deze gecanceld.
Logischerwijze wil ik mijn geld terug.
Dit gebeurd dus niet!
Bestelling was op 7 jan.2024 gedaan en heb 2 weken gewacht op levering. Na mail contact om terug storten weer 2 weken wachten,nog een mail erachteraan en nog steeds wachten! Ik heb mijn geld nog niet terug! Ook wordt er niet meer gereageerd op mijn mail.
Ik blijf proberen maar het lijkt erop dat ik beroofd ben door dit"bedrijf". Ik bestel hier nooit weer.
Expérience extrêmement décevante et service client non réactif
J'ai récemment fait face à une situation trÚs frustrante avec voordeeldrogist.eu, qui m'a conduit à questionner l'intégrité de leur service en ligne. AprÚs avoir acheté un produit sur leur site, je n'ai jamais reçu ma commande. L'entreprise m'a informé que mon colis n'avait pas été traité et m'a proposé un remboursement sous forme de code promo. Croyant en leur bonne foi, j'ai utilisé ce code pour repasser la même commande. Malheureusement, l'histoire s'est répétée : aucun produit livré et un silence total de leur part malgré mes multiples tentatives de contact par e-mail.
Le manque de réponse du service client et l'absence de résolution concrÚte de mon problÚme me laissent penser que je suis victime d'une arnaque ou, au minimum, d'un manque de professionnalisme flagrant. Cette expérience m'a non seulement privé de mon argent, mais a également engendré une perte de temps et une frustration considérable.
Je partage mon expérience ici pour avertir les autres consommateurs des pratiques douteuses de voordeeldrogist.eu. Je conseille vivement à quiconque envisageant de faire un achat auprÚs de cette entreprise de réfléchir à deux fois avant de procéder. L'absence de livraison et le manque de communication adéquate sont inacceptables pour toute entreprise opérant en ligne.
artikel besteld en niks ontvangen.
Een artikel besteld en nog steeds niet ontvangen. Ze reageren ook niet via email. voelt als oplichting.
Toen ben ik naar de reviews gaan kijken en het verwondert me niet dat ik niks ontvangen heb.
Het is dus gewoon oplichting. Bestel hier nooit meer iets. En voortaan zal ik eerst naar de reviews kijken voordat ik iets bestel bij een online winkel.
Zware oplichters al langer geleden eenâŠ
Zware oplichters al langer geleden een pakket besteld track en trace code betaald alles
Moest zelf een mail
Sturen en het zelfde riedeltje het is nog niet op voorraad bla bla bla
Dus ik vraag mijn geld terug krijg ik geen reactie op waarschijnlijk ook mijn geld kwijt ik heb nu een mail gestuurd dat ik binnen 24 uur reactie verwacht en dat ik anders aangifte ga doen
Verschrikkelijk dat zoân soort bedrijven nog bestaan
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters! Ze geven aan dat de producten niet meer leverbaar zijn bij de fabrikant en geven je dan ee kortingscode die je kan gebruiken op hun website; daar heb ik niks aan. Helaas heb ik met iDeal betaald. Ik zit nog steeds te wachten op mijn geld.
VD115734
gelukkig kreeg ik uiteindelijk keurig mijn geld terug gestort ,omdat het artikel niet leverbaar meer was, heel blij dat het opgelost is.
Zielige oplichtings bedrijf
18 januari besteld voor rond de 50 euro . Kreeg netjes een mail dat 2 dingen er niet meer waren . Snel werd dat geld terug gestort. 6 euro Dacht top dat is netjes. 1 feb. Nog niks binnen dus mailtje gestuurd en nog 1 en nog 1. Via de site een ticket aangemaakt . Wordt niet gelezen . Dus weer een mail. Daarna weer een ticket. Maar helaas krijg nergens reacties op. Denk dat ik niks meer krijg. Geen spullen geen antwoord.
Zo jammer weer dit .
Oplichting?
Begin januari 2024 iets besteld en tot op de dag van vandaag geen trackingcode of niets ontvangen? Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Ben bang voor een scam?
Ik hoop dat mijn pakketje aankomt
Ik hoop dat mijn pakketje aankomt.
Ik had ook beter eerst hier kunnen kijken.
Volgens de KvK is dit hun adres: Cairostraat 127, 3047BB Rotterdam.
Misschien handig voor bij een incassobureau.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã