voordeeldrogist.eu レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik probeer contact te krijgen op diverse manieren, maar er wordt nergens op gereageerd. Mijn producten heb ik niet en krijg geen reactie en contact. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben op basis van... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nooit hier bestellen. Zelf achterhaald dat mijn bestelde product niet meer leverbaar was. Kreeg vrij vlot een mail dat mijn betaalde geld retour geboekt zou worden. Echter dat gebeurde niet. Pas nadat... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Lijkt oplichting. Meerdere BV's bij kvk van dezelfde eigenaar. Allemaal van dezelfde kwaliteit. Zo af en toe krijg ik nog reactie van 'Wendy' voor vervangend artikel en niet leverbaar. Geld z... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nul sterren was nog beter geweest. Net als alle andere reacties hier, 2 maanden geleden iets besteld, nooit iets ontvangen, geen enkel bericht van hun kant. Annuleren de bestelling maar betalen niets... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Product niet geleverd, geld niet terug

Bestelling gedaan in oktober '23, was een maand later nog niet geleverd. Bestelling geannuleerd, ik zou mijn geld terugkrijgen, maar dat werd niet gestort. Keer op keer gemaild en klacht ingediend, nette mailtjes met excuses en dat het geld echt zou komen, maar het werd niet gestort. Begin februari geschil gestart bij Geschillencommissie, ineens werd het product toch opgestuurd. Ik verdenk dit bedrijf ervan dat het producten bewust niet levert, in de hoop dat consumenten het erbij laten zitten. Superslecht dit!!

2024幎2月12日
5぀星のうち1の評䟡

Misleidende webshop zonder inhoud of oprechtheid

Op 07 januari 2024 om 14.17 uur een bestelling geplaatst dit bedrijf. Het is nu 09 Februari 2024 nog steeds niets ontvangen. Wel het e-mail bericht dat het bestelde L'Oreal Tnc Mousse 250 ML niet leverbaar en zal ook nooit leverbaar worden. Toen we bestelden gaf de webshop aan dat er voldoende voorraad is en binnen enkele verzonden zal worden. Vfreemd allemaal. Wij hebben enkele e-mails verzonden met het verzoek om ons aankoopbedrag van € 149,75 terug te storten. Het tegenbericht was dat dat binnen 3 dagen zal gebeuren. DUS NIET. Overigens staat dit L'oreal product nog steeds op hun webshop terwijl men weet dat dit L'oreal product nooit geleverd zal kunnen worden. Waar lijkt dit dan op?? vraag je jezelf nuchter af. Is dit bewust de klant misleiden of praten we over absolute domheid. Kortom: wij wachten het niet meer af. We willen ons geld zsm. teruggestort zien anders volgt er digitale aangifte en melding op diverse beoordeling websites. Er zijn ondertussen wel erg veel negatieve meldingen omtrent dit bedrijf terug te vinden op o.a. Trustpilot
MENSEN DOE AANGIFTE OM DIT SOORT PRAKTIJKEN TE STOPPEN. Laat dit NIET zomaar over je kant gaan. Dit kan niet. Dit mag niet.

2024幎1月7日

Ezel!

Je zou denken dat een ezel zich niet 2x aan dezelfde steen stoot, maar ik helaas wel. Tot 2x toe iets besteld en niet gekregen. Na annuleren van mijn bestelling de 1e keer beloofden ze het bedrag te restitueren, maar nooit gekregen zag ik net. Dus ben bang dat ik ook nu weer naar m’n bestelling en geld kan fluiten. Heb ontvangstbevestigingen van mijn bestelling en mail van ze gekregen, maar daar bleef het tot nu toe bij. Nu maar aangifte doen van internet oplichting.

2023幎10月17日

Oplichters! Koop hier niks

Bestelling bij Voordeelddrogist.eu, geplaatst op 21 januari, mijn e-mails bleven onbeantwoord. Na drie e-mails met de vraag waar mijn pakket bleef, heb ik een klacht ingediend en gedreigd met een geschil bij de geschillencommissie als er geen actie werd ondernomen. Één dag later ontving ik een track and trace van mijn pakket. Twee dagen later ontving ik mijn pakket.

Het lijkt erop dat ze alleen actie ondernemen als de klant serieus wordt. Wees gewaarschuwd: lees altijd reviews voordat je iets koopt!

2024幎2月7日

NIET BESTELLEN.

NIET BESTELLEN.
Heb een bestelling geplaatst zonder reviews te lezen.
Het pakketje krijg je NIET, ze antwoorden NIET op je berichten, telefonisch NIET bereikbaar en het geld ben je kwijt!!!

2024幎2月6日

Oplichters!!

Oplichters!!! Bestel hier niks!!! Gelukkig kleine bestelling gedaan met AfterPay rivirty. Ze denken ik ga betalen mooi niet. Had twijfels toen las ik reviews meteen geannuleerd. Bestel hier niet wees gewaarschuwd

2024幎1月22日
5぀星のうち2の評䟡

Er ging veel mis

Er ging veel mis , mijn producten waren niet allemaal op voorraad .er is niks nageleverd. Toen wilde ik mijn geld terug 14 dagen gewacht niks ontvangen. Weer gemaild ,maar vandaag toch mijn geld terug gekregen dus zou zeggen koop er niks en heb je nog wat te goed blijf vriendelijk mailen met Wendy dan komt het uiteindelijk goed .

2023幎12月7日
5぀星のうち1の評䟡

Rommelig bedrijf met talloze beloftes maar gebrek aan fatsoenlijke oplossingen.

• Bestelling geplaatst op 21 november, maar veel producten bleken niet leverbaar. Order geannuleerd.
• Geen credit ontvangen.
• Op 28 december plotseling een deel van de order ontvangen zonder enige aankondiging.
• Herhaaldelijk contact opgenomen op 4, 11, 18 en 29 januari. Alleen maar beloftes dat ze het gaan regelen, maar er gebeurt helemaal niets.

Het is niet netjes dat producten worden aangeboden die niet kunnen worden geleverd, maar ik begrijp dat dit soms kan gebeuren. Het is echter nu al meer dan 2 maanden verder en nog steeds niet opgelost, wat erg frustrerend is. Het bedrijf lijkt rommelig met talloze beloftes maar een gebrek aan fatsoenlijke oplossingen.

2024幎1月29日

Dieven

Dieven, ruim twee maanden geleden heb ik een bestelling geplaatst en deze niet ontvangen. Na het annuleren van de bestelling beloofden ze mijn geld terug te betalen, wat ik nog steeds niet heb ontvangen!!!! Ze reageren niet op e-mails en geen reactie. De zaak werd gemeld aan de bevoegde autoriteit die zich met dergelijke fraude bezighield. Wees voorzichtig en vermijd deze oplichters en dieven!!!

2023幎12月2日

Service is verschrikkelijk slecht

Service is verschrikkelijk slecht. Heb meer dan 1 maand geleden producten besteld voor bijna €100,- en hoor na enkele mails van mijn zijde dat de producten niet voorradig waren.Na mail van hun zijde zou ik binnen enkele weken mijn geld terug krijgen. Zijn nu 4 weken verder en helaas nog niets ontvangen en ook geen respons op mijn mails.

2023幎12月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス