Ik probeer contact te krijgen op diverse manieren, maar er wordt nergens op gereageerd. Mijn producten heb ik niet en krijg geen reactie en contact. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben op basis van... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nooit hier bestellen. Zelf achterhaald dat mijn bestelde product niet meer leverbaar was. Kreeg vrij vlot een mail dat mijn betaalde geld retour geboekt zou worden. Echter dat gebeurde niet. Pas nadat... ãã£ãšèŠã
Lijkt oplichting. Meerdere BV's bij kvk van dezelfde eigenaar. Allemaal van dezelfde kwaliteit. Zo af en toe krijg ik nog reactie van 'Wendy' voor vervangend artikel en niet leverbaar. Geld z... ãã£ãšèŠã
Nul sterren was nog beter geweest. Net als alle andere reacties hier, 2 maanden geleden iets besteld, nooit iets ontvangen, geen enkel bericht van hun kant. Annuleren de bestelling maar betalen niets... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niet bestellen hier
Helaas ook opgelicht. Bestelling gedaan, niks ontvangen en standaard antwoord van ene Wendy dat ze wachten op leverancier en vertraging (van nu ruim 2 weken) Aangifte gedaan.
Doe aangifte van oplichting!
Mensen, doe aub aangifte bij de politie!
Helaas ben ik er ook in getrapt. Besteld, betaald en nooit geleverd gekregen. Ze maken per mail valse beloftes en komen uiteraard hun terugbetalings afspraken niet na. Dit oplichters zooitje moet aangepakt worden en dat kan alleen maar door allemaal aangifte bij de politie te doen. Dit kan ook online. Laat ze hier niet mee wegkomen beste mensen.
Na veel boze mails en aangifte bij de politie, alsnog een creditfactuur en mijn geld terug gekregen. Daar ben ik uiteraard heel blij mee maar hadden ze veel sneller kunnen en moeten doen.Hopelijk zijn ze hun handelen aan het verbeteren ðð»
OPLICHTERS
Dit bedrijf is een grote oplichtersbende.
Ze sturen geen producten, zijn niet te bereiken en reageren niet op de mail...
Karma...
She's going to get you all..
Dat is geen dreigement, dat is een kerstbelofte aan jullie...
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel, ook ik heb mijn bestelling niet ontvangen en ik krijg de beloofde terugbetaling maar niet. Deze mensen zijn van de winkel voordeeldrogist in rotterdam. Zoek maar op YouTube het programma boos op. Tim is daar 2 jaar geleden al langs geweest. Doe aangifte mensen!! Ik heb ook aangifte gedaan. Samen staan we sterk! Wij willen ons geld terug! Corrupte bende moet gestopt worden. Bestel alsjeblieft niks bij voordeeldrogist.eu. meneer heeft meerdere websites helaas. Kijk uit! Nogmaals doe aangifte! Hoe meer hoe beter. En bel je bank als je met ideal betaald hebt. De bank kan een terugstort verzoek sturen.
In september 2023 een bestellingâŠ
In september 2023 een bestelling geplaatst, maar geen orderbevestiging ontvangen en ook nog geen spullen ontvangen. Ze hebben de beraling nog steeds niet terug betaald ondanks het feit dat ik daar al een paar keer om heb gevraagd. Dit bedrijf is niet betrouwbaar en moet gestopt worden voordat meer mensen geld betalen en er niets voor terugkrijgen.
Sudocrem besteld, niet geleverd
Sudocrem besteld, uiteraard niet geleverd. Opgelicht, net als de rest.
voordeeldrogist.eu oplichters.....
voordeeldrogist.eu lijkt erop niet te leveren, wel het geld opstrijken. Een zekere Wendy geeft als antwoord dat het niet meer op voorraad was en paar dagen langer zal duren....vervolgens geen reactie meer.
Dan maar aangifte doen wegens oplichting en bij de payment provider een (oplichters) klacht deponeren...
Eind november bestelling geplaatst alâŠ
Eind november bestelling geplaatst al een tijdje aan het wachten er zou iets zijn mis gegaan met de bezorging. Ik krijg verder geen reactie ik hoop dat het nog goed komt maak mij er een beetje druk om.
Criminele praktijk?
Begin november een bestelling geplaatst voor bijna 70 euro dat volgens de site op voorraad was. Na een ruime week geïnformeerd waar de producten bleven. Ene Wendy die antwoordt dat de producten nog niet geleverd waren maar spoedig binnen zouden komen. Nu, begin december, wordt op geen enkele email of op het contactformulier gereageerd.
Bestel dus niets bij deze toko.
Niet compleet en geen oplossing
Bestelling geplaatst maar een klein deel van de bestelling werd geleverd.
Wendy van de klantenservice voordeeldrogisterij .eu. houd je aan het lijntje maar doet niks of reageert gewoon niet
Mijn aangifte is op 28 November gedaan wegens internet oplichterij en fraude.
Het bewijs is geleverd.
Doe aangifte als je ook bent opgelicht .
Geen product ontvangen en geld weg
Wij plaatsten een bestelling voor diverse producten via de webshop, die volgens de informatie op voorraad waren. Na vier weken wachten hebben we nog steeds geen pakket ontvangen. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen met de webshop, blijft het stil zonder enige reactie. Mijn conclusie is dat de betrouwbaarheid te wensen overlaat, de service waardeloos is en er geen respect is voor de klant. Voor ons is het duidelijk: nooit meer zaken doen met deze webshop.
Geld bijna kwijt
Product was niet te leveren, geen bericht van ze gehad. Pas na zelf een mail te hebben gestuurd vertelde ze me dat het niet leverbaar was. Ze zouden het geld overmaken terwijl ik voor afterpay had gekozen. Nooit gehad. Na vele dagelijkse mails verstuurd te hebben, hebben ze het nu aangepast. Eens en nooit meer!!!
Niet bestellen bij deze webshop!
Niet bestellen bij deze webshop!
Ik heb producten besteld, na een aantal weken nog geen verzendbevestiging gehad. Nagevraagd, product bleek niet op voorraad te zijn, of ik een ander product wilde of dat ze het zouden bestellen voor me. Graag bestellen, ik wil geen ander product want ik ben specifiek opzoek naar dit product, was mijn antwoord. Weken later weer contact opgenomen want had nog niks gehoord. Reactie van medewerker was dat het product niet meegenomen was in de bestelling en of ik mijn geld terug wilde of een ander product. Graag mijn geld terug was mijn reactie. Inmiddels zijn we weer 3 weken verder en heb ik weer gemaild waar de terugstorting blijft. Niks vernomen. Bestelling was van begin september. Na het lezen van de andere ervaringen, ben ik bang dat ik m'n geld kwijt ben.
Product staat overigens nog steeds voor dezelfde prijs op de website en is gewoon opnieuw te bestellen. Ik kreeg ook een kortingscode van 10% voor een volgende bestelling. Echt wauw dus. Had ik al gezegd dat je hier niet moet bestellen?
Beste mensen bestel niets vanâŠ
Beste mensen bestel niets van voordeeldrogist.eu het is een grote bezeikte boel wie al besteld heeft en niets ontvangen heeft raad ik aan aangifte bij de politie te doen! Hoe klein het bedrag ook is hoe meer aangiften hoe meer de politie kan doen deze corrupte bende moet gestopt worden
Bestelling niet ontvangen en geen geld retour!!
Op 26/10 online een bestelling geplaatst, maar niks ontvangen. Voor 17 uur besteld, volgende dag in huis stond op de website. Op 30/10 gemaild en krijg dan te horen: wat u besteld heeft is niet meer leverbaar. Dan klopt de voorraad in de webshop dus niet, anders had ik het niet kunnen bestellen en betalen. Vraag ik mijn geld terug, moet ik daar 2 weken (!!) op gaan wachten. Inmiddels 3 weken verder, nog geen terugbetaling ontvangen en totale radiostilte... Lijkt me duidelijk dat ik daar nooit meer iets bestel! Wat een slechte service!
Bestelling gedaan; opgelicht
Bestelling gedaan, 3/4 niet geleverd. Ik heb gekozen voor het annuleren van die 3/4 maar de webshop geeft deze wijziging niet door aan Riverty waardoor Riverty mij nu âaansprakelijk steltâ voor 100%. Dus ook voor het deel dat nooit geleverd is. Ik probeer er met Riverty uit te komen, maar mensen: bestel nooit iets bij voordeeldrogist.eu!
Ze reageren niet op mails, bellen kan je ze niet en de whatsapp- en chatfunctie op hun site werkt niet.
Ber weg van blijven dus!
Groot stel oplichters
Groot stel oplichters. Voor ruim 60⬠besteld enkele maand geleden en betaald. Nooit verstuurd / ontvangen. Contact is met die lui niet te krijgen, nergens word op gereageerd.
Een product binnen mijn bestelling leekâŠ
Een product binnen mijn bestelling leek al gebruikt te zijn, derde van inhoud van het haarmasker was eruit en er zat een haar in! Hier contact over gehad, heb welgeteld 1 mail teruggekregen met de vraag of ik een foto van de barcode kon sturen. Hierna niks meer gehoord, complete radiostilte. Ik probeer er nu met Riverty uit te komen. Schandalig en behoorlijk frauduleus.
Riverty is partner in crime. Schande!
Riverty is partner in crime. Zij eisen betaling voor door eurodrogist geannuleerde bestelling. Onbereikbaar voor de bedrogen klant. Schande. Weg met Riverty.
Stelletje oplichters niks bestellen
Een product besteld wat volgens de site op voorraad was en zou binnen een paar dagen geleverd worden toen levering mij te lang ging duren gemaild waar de bestelling bleef toen was het product ineens niet op voorraad en de levertijd was onbekend kreeg toen de keuze of ik wilde blijven wachten of mijn bestelling annuleren en geld terug gestort wilde hebben uiteraard voor mijn geld gekozen dit zou binnen 14 dagen terug gestort worden op mijn rekening ondertussen ruim 1,5 maand en 6 emails verder en nog steeds geen geld terug en er wordt ook totaal niet gereageerd op de mails die je stuurt.
Heb ze nog een laatste ultimatum gesteld heb ik mijn geld dan nog niet terug dan ga ik aangifte doen van oplichting en mijn advocaat inschakelen.
Het was dat ik op dat moment het product nodig had en op dat moment nergens anders voorradig was hier besteld maar als ik dit van te voren had geweten dan had ik er nooit iets besteld en zal er ook nooit meer iets bestellen.
Het zijn gewoon een stelletje oplichters absoluut niks bestellen je krijgt geen producten geleverd en ook geen geld retour en reageren totaal niet op je.
Ik hoop dat ze aan mijn laatste ultimatum voldoen ik heb eigenlijk geen zin om er daarna nog meer energie in te steken maar zal wel moeten om ÃŒberhaupt dan nog kans te maken om mijn geld terug te krijgen.
Dus mensen wees gewaarschuwd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹