voordeeldrogist.eu レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik probeer contact te krijgen op diverse manieren, maar er wordt nergens op gereageerd. Mijn producten heb ik niet en krijg geen reactie en contact. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben op basis van... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nooit hier bestellen. Zelf achterhaald dat mijn bestelde product niet meer leverbaar was. Kreeg vrij vlot een mail dat mijn betaalde geld retour geboekt zou worden. Echter dat gebeurde niet. Pas nadat... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Lijkt oplichting. Meerdere BV's bij kvk van dezelfde eigenaar. Allemaal van dezelfde kwaliteit. Zo af en toe krijg ik nog reactie van 'Wendy' voor vervangend artikel en niet leverbaar. Geld z... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nul sterren was nog beter geweest. Net als alle andere reacties hier, 2 maanden geleden iets besteld, nooit iets ontvangen, geen enkel bericht van hun kant. Annuleren de bestelling maar betalen niets... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

de helft is niet eens geleverd en

de helft is niet eens geleverd en telkens word ik afgepoederd door wendy. ik heb maar vier haarkleuringen ontvangen en had nog veel meer besteld. ik heb vandaag nog een mail gestuurd want ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar. ik wil mijn resterende geld terug en anders zal ik aangifte doen bij de politie.

5぀星のうち1の評䟡

Geen geld terug, politie aangifte gedaan

Bespeer je de ellende en niet bestellen bij deze webshop. Wegens verkeerde producten een retourzending gedaan welke is ontvangen door de webshop. Terugbetaling zou zijn uitgevoerd. Helaas tot op heden niks ontvangen en webshop kan geen betaalbewijzen tonen. Nu 2 maanden verder en een radiostilte vanuit de webshop. Men reageert niet meer op de mail. Nu toch maar aangifte gedaan bij politie.

5぀星のうち1の評䟡

Wasmiddel besteld, nooit geleverd, geld kwijt

In september heb ik wasmiddel besteld, kosten €54,90. Deze zou de volgende dag worden bezorgd. Na een week niets te hebben vernomen, heb ik contact opgenomen. Het bleek dat dit wasmiddel niet leverbaar was. Ik kon een ander middel bestellen of mijn geld terugkrijgen. Ik koos voor het laatste. We zijn nu twee maanden verder, en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik heb ondertussen wel 20 mailtjes gestuurd, maar krijg steeds hetzelfde standaard antwoord.

Bestel hier niks, want de kans is groot dat er niets geleverd wordt en je je geld kwijt bent!

Niets bestellen

Snel geleverd, dat wel
 maar de rest
 1 artikel was op voorraad dus dat is verstuurd. Een klein deel van het bedrag was direct al teruggestort nadat ik betaald had. De rest moet ik nog terug zien te krijgen. Dus op dit moment heb ik meer als €22,00 betaald voor een artikel wat aangeboden wordt voor €7,49
 contact gaat traag.

2023幎11月13日

OPLICHTERS!!

Ik heb een bestelling gedaan van tientallen euro's. Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Ik heb een geschil geopend op hun site waar nooit een reactie op is gegeven. Ik heb meerdere mails gestuurd waar maanden later nog geen enkele reactie op is gekomen. Ver weg blijven bij dit bende fraudeurs!!!

2023幎11月8日
5぀星のうち1の評䟡

Gedeeltelijke bestelling ontvangen en géén geld terug

Ik heb maar een gedeelte van mijn betaalde bestelling ontvangen. Het betaalde bedrag wordt ook niet teruggestort.
Op e-mail komt een standaard bericht terug.
Helaas
..ik had eerst de reviews moeten lezen.
Advies
.niet bestellen bij deze webshop.
Op 19 november aangifte gedaan. Verder gemeld bij ACM consuwijzer.

2023幎10月30日
5぀星のうち1の評䟡

Nooit iets bij bestellen!

Nooit iets bij bestellen!
Fantasie mailtjes versturen ze. Niets ontvangen (ook de pakketdienst weet van niets). Wel houden ze vol dat het afgeleverd is. Geld terug? Vergeet dat maar.
Wel sturen ze kortingscodes als zogenaamd goedmakertje
 kunnen ze nog meer “pikken”.

2023幎10月31日
5぀星のうち1の評䟡

Nooit bestellen bij dit bedrijf (is het wel een bedrijf of een .....)

Op 11 september een order geplaatst, het product stond op de site na tweeweken geen product ontvangen, kortom het is nu 28-10-2023 nog niets ontvangen ondanks 4 mails verzonden en 3 betaal verzoeken gedaan.
Een reactie ontvangen ze zouden binnen veertiendagen het bedrag terug storten maar ik moet het nog ontvangen . Een waardeloos bedrijf, ga aangifte doen wegens oplichting.

Op 01-11-23 is Inmiddels het bedrag terug gestort !!!

2023幎9月11日
5぀星のうち2の評䟡

Lijkt opgelost te worden!

Na een bestelling geplaatst te hebben werd maar een klein deel geleverd. Na herhaaldelijk mailtjes te hebben gestuurd kreeg ik vandaag eindelijk het bericht dat de overige producten niet geleverd kunnen worden en heb ik een creditfactuur ontvangen. Het geld is nog niet teruggestort maar er is in ieder geval hoop!
Mocht het geld netjes teruggestort worden dan wekt dat bij mij de indruk dat er een gigantisch personeelstekort is bij dit bedrijf en dat ze niet moedwillig mensen oplichten.+

Update 13-11 Het bedrag voor de niet geleverde producten is inmiddels teruggestort. Mijn mailtjes worden (na een aantal dagen) wel allemaal beantwoord.

2023幎10月26日
5぀星のうち1の評䟡

Krijgt je geld nooit teruggestort

Had een product besteld maar na 2 weken nog niks binnen. Ik gemaild kreeg ik na ruim 5 dagen bericht dat t er voorlopig niet was. Ik zei annuleer mijn bestelling maar. Ze zei ik stuur je factuur door naar de administratie dan binnen 14 dagen krijgt u u geld terug gestort. Het is nu alweer 3 weken geen geld terug gehad word ook niet meer gereageerd op de emails.
HET ZIJN VUILE OPLICHTERS DUS NOOIT IETS BESTELLEN BIJ HUN...

2023幎10月26日
5぀星のうち1の評䟡

Je krijgt je geld niet terug

In april een bestelling gedaan, ze konden niet uitleveren. Toezegging en een credit factuur ontvangen. Maar mijn geld nu nog steeds niet retour ontvangen. Na 30 x mailen en bellen geen reactie meer.
NIET BESTELLEN bij deze firma.
Dit tevens naar programma RADAR gestuurd.
Het wordt tijd dat Fonds erop af stapt.

2023幎4月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス