ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle lever service en een automatische âout of stockâ melding. Keurig verpakt zonder dat er flessen of verpakkingen open zijn gegaan tijdens transport. Ve... ãã£ãšèŠã
Ik heb een bestelling geplaatst en door een mogelijke fout van het verzendbedrijf was mijn product in de doos geopend en was de inhoud eruit gelekt. Toen ik dit bij het bedrijf meldde, hebben ze het h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Voorkappers.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dé haarexpert sinds 1928
Bij Voorkappers.nl bestel je al jouw favoriete, professionele haar- & beautyproducten. Meer dan 15.000 artikelen zijn direct leverbaar én voor een scherpe prijs verkrijgbaar. Voorkappers biedt professionele haarverzorgingsproducten, beautyproducten en andere benodigdheden tegen messcherpe prijzen voor professionals en consumenten. Met merken als L'Oréal, Schwarzkopf, Wella, Matrix, Goldwell, Kis, Indola, Fanola, Olaplex, K18, Wahl, BabylissPRO, Dyson, Color WOW, Staleks Pro, Olivia Garden en nog veel meer moet je wel slagen.Voorkappers.nl - Professionele merken, messcherpe prijzen
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Voorkappers.nl is dé kappersgroothandel voor professionals en consumenten sinds 1928
- Bestel op werkdagen voor 14:00 en ontvang de bestelling de volgende dag! Ontdek het uitgebreide assortiment aan professionele haar- en beautyproducten voor de scherpste prijs. Bij vragen kan je elke werkdag vanaf 8:30 tot 17:00 terecht bij onze klantenservice via de telefoon met 0229 55 22 44 of via mail op klantenservice@voorkappers.nl. Maak gebruik van beveiligde betaalmethoden, waaronder iDeal, Bancontact, Billink, PayconiQ, Apple Pay en Google Pay. Wij verzenden vanaf een bepaalde afname gratis naar zowel Nederland als België.
Kom ook eens langs in ons Experience Center!
Eerst zien, voelen of professioneel advies? Dat kan in het Voorkappers Experience Center

é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisch bedrijf en ik bestel er alâŠ
Fantastisch bedrijf en ik bestel er al jaren . Het enige als ik dan wat mag zeggen of opmerken , is dat de kleine zzpâer wel altijd naast de pot piest met aanbiedingen of het sparen . Maar verder , ik hou van dit bedrijf !!!
Super snelle levering elke keer weer
Overzichtelijke website met een grootâŠ
Overzichtelijke website met een groot assortiment en een goede prijs, snelle levering en netjes verpakt.
Snelle service
Snelle service/levering van het bestelde artikel.
Goed en vertrouwd artikel.
Snelle service en goede prijzen
Altijd netjes verpakt en snel geleverd
Pakketje naar een ver gelegen industrieâŠ
Pakketje naar een ver gelegen industrie gebied afgeleverd, terwijl er voldoende ophaalpunten in mijn woonomgeving zijn Tijdelijk niet in het bezit van een auto. Uiteindelijk met een taxi mijn pakketje moeten ophalen. Erg Jammer! Verder zeer tevreden met mijn bestelling.
Makkelijk te bestellen en een snelleâŠ
Makkelijk te bestellen en een snelle levering
Koop geen producten hier
Dit bedrijf wil bewust dat je een product afneemt. Bestelling geplaatst en via Klarna achteraf betaald..
Via PostNL na 1 dag product onbeschadigd teruggestuurd via PostNL. Na bijna 2,5 week weigert dit bedrijf het product af te melden bij Klarna omdat ze willen dat je het product afneemt.
Ik heb bewijs van retour PostNL (het product is bij hen), foto's dat het niet beschadigd is en gespreksverslag van Dyson. Klarna heeft al meerdere malen verzocht de retour te bevestigen en dat weigert dit bedrijf.
Dus koop hier geen producten omdat ze een retour niet accepteren.
Ik en mijn bedrijf bestellen al 20 jaar online en hebben dit nog nooit meegemaakt.
Goed
Snel geleverd, product voldoet aan verwachting, goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹