Jeg havde bestilt en multi-slicer pro. Jeg modtog den i gÃ¥r, papÊsken var Ã¥ben og rivejernene var fulde af, hvad jeg tror er gulerÞdder. Jeg havde betalt for en ny, sÃ¥ nu tÊnker jeg, at der er nog... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mine bestilte varer lige fÞr jul var af en eller anden grund ikke kommet videre end til noget registrering hos PostNord. Skrev til kundeservice en fredag, og lÞrdag morgen var der svar pÃ¥ mail og en... ãã£ãšèŠã
Virkelig god service ved vores-isenkram. Hurtigt svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, og de indrÞmmede, at de havde lavet en fejl, som de straks rettede op, og gav flere muligheder for udbedring. Virkelig god behandli... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering pakket sikkert og godt, genialt produkt. Vil helt klart handle her igen. Nemme at bruge, dejligt de er genopladelige. Kan kun anbefale. Har kÞbt 2 stk. LUMISENSE LIGHT BAR 40 CM (#LU... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er din isenkrÊmmer online hvor vi tilbyder et bredt udvalg af dagligdags isenkram, gaveartikler m.m. Vi sÊlger mange af de kendte mÊrker fra rosendahl, OBH, Georg Jensen, Eva solo m.fl
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Langsom levering og dårlig service
Jeg kÞbte en sÊbeboblemaskine de reklamerede med inden nytår. Den blev dog ved med at vÊre forsinket og dukkede fÞrst op efter nytår. Da jeg så skulle bruge den til en anden anledning virkede den ikke.
Jeg har optaget fejlen og sendt pÃ¥ mail, men intet hÞrt fra dem. SÃ¥ dÃ¥rligt produkt og dÃ¥rlig service. Ãv.

Hurtig levering pakket sikkert og godt

2 stjerner for hurtig levering
2 stjerner for hurtig levering.
KÞbte en aquaplay vandseng til min kat. De påstod i videoen at den var ekstra holdbar overfor katteklÞer. Den holdt i 30 sek. så havde katten punkteret den.

Voresisenkram ããã®åç
Fantastisk service, levering og super gode priser
Jeg har flere gange besÞgt voresisenkram.dk siden, og kÞbt bl.a. luminesen, som jeg synes er helt fantastisk, isÊr fordi jeg kan flytte dem fra sted til sted.
Til jul kÞbte jeg en OBH airfryer med steam i julegave til en veninde, jeg spurgte om den kunne blive pakket ind og sendt direkte til hende, og svaret var selvfÞlgelig kan vi det, og ikke noget med at det kostede ekstra.
Jeg har kun godt at sige om deres service, varer, leveringshastighed og isÊr deres priser.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her.
Nem bestilling og hurtig levering

Voresisenkram ããã®åç
God service og hurtig levering.
stor ros til jer, i yder god kundeservice, hurtig tilbagemelding på email da jeg havde et spÞrgsmål samt hurtig levering.
jeg er 100% tilfreds med mine vare, det gÞr jeg også fremover handler ved jer.
jeg er fuldt ud tilfreds.

BubbleMax Fireworks sÊbeboblemaskine
DesvÊrre forsinket levering, men mon ikke at det skyldes problemerne i Suez kanalen, som alle andre slå med. Men super kundeservice med information at varen var forsinket og mulighed for at at annullere kÞbet.
Varen ankommet og er til stor glÊde for de små :)

Voresisenkram ããã®åç
Hold jer vÊk har kÞbt en BubblemaxâŠ
Hold jer vÊk har kÞbt en Bubblemax Fireworks sÊbeboblemaskine som vores bÞrn skulle have glÊden af til nytår som vi aldrig har fået!

Hold jer langt vÊk
KÞbte en AeroSpin drone hos dem til min sÞn og den virker ikke. Den kan intet af det den kan i reklamen. Den vil dårligt nok starte og den crasher med det samme. Den vil kun én vej og det er direkte i gulvet.
Oven i det tog det dem en krig at fÃ¥ den frem, hvilket de beklagede og lovede at min RESERVATION ville blive behandlet i den rÊkkefÞlge de havde modtaget RESERVATIONERNE i. Jeg havde ikke RESERVERET noget. Jeg havde KÃBT og BETALT for en vare som de lovede de havde hjemme og pludselig blev mit kÞb kaldt for en reservation, fordi de ikke havde bestilt nok hjem. Handler aldrig hos dem igen!!!!

Voresisenkram ããã®åç
Super god service og hurtig levering. Tak for det
Super god service og hurtig levering
KÞbte 2 stk splash Guard
KÞbte 2 stk splash Guard - smart drypfanger og underlag til vasken.
Produktet lever ikke op til det ,der bliver vist i videoen. Det er slet ikke samme model.
Det ligner den ,der kan kÞbes på wish for 30 kr.
Den passer slet ikke til vasken, sÊtter man noget derpå vÊlter det.
Meget skuffende kÞb, men hurtig levering, derfor 2 stjerner.

Order #104745
FÞrst det positive: super hurtig levering.
Og sÃ¥ det negative: kÞbte 2 stk "Splash Guard â smart drypfanger og underlag til vasken" efter at have set en video pÃ¥ Voresisenkrams facebookside. Dem der er kommet, har intet med dem i videoen at gÞre. De er tynde, uden sÊrlig meget hÊldning, sÃ¥ lidt hÊldning at vandet bare bliver liggende derpÃ¥.
SÃ¥ ja de lever overhovedet ikke op til forventningen.
Jeg synes markedsfÞringen for dem i den video er vildledende, da det er en helt anden model deri. Ãv.

Fine priser.
Fine priser, og fornuftigt udvalg, lidt lÊnge om at få pakken sendt afsted. Men tÊnker det er juletravlheden skyld.
Vil bestemt handle her igen
Simpelthen super service!
KÞbte 2 FlammepÊre. Da jeg modtog dem, var den ene gået i stykker. Skrev til dem, og modtog en ny, 2 dage efter. Det kalder jeg service. Ikke sidste gang jeg handler der :)
Hurtig levering pakket sikkert og godt
Nemme at bruge, dejligt de er genopladelige. Kan kun anbefale. Har kÞbt 2 stk. LUMISENSE LIGHT BAR 40 CM (#LUMISENSE-40) + 2 stk. 20 CM (#LUMISENSE-20)
Hurtig og effektiv.
Bestilte sÞndag, pakket og afsendt mandag, ankommet tirsdag. Var hvad jeg havde bestilt. Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã