レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

XL Byg Sdr. Omme. Hentede en rulle murpap i trÊlasten og fik at vide den den kostede omkring 104,- + moms, fÃ¥r en seddel og bliver sendt over i butikken, pÃ¥ sedlen have man sÃ¥ glemt at anfÞre hvilken... もっず芋る

Skod-service! Jeg kommer med min 1 Ã¥r gamle Bosch Akku hÊkklipper, som jeg har brugt til halvanden hÊkklipning. Den gik pludselig i stÃ¥. Jeres "fantastiske" medarbejder ville ikke udlevere en n... もっず芋る

Har brugt XL Byg i Hadsten gennem hele min renovering. De har vÊret utroligt hjÊlpsomme, rÃ¥dgivende, og professionelle gennem hele mit byggeri. Har aldrig bygget hus fÞr, sÃ¥ der har vÊret en... もっず芋る

䌁業情報

1. 建材垂堎
  2. 建材店
  3. 工具店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sikker e-handel på XL-WEBSHOP. XL-BYG dit online BYGGECENTER med tusindvis af byggevarer. Skandinaviens stÞrste byggecenterkÊde med over 250 forretninger. Levering til dÞren.

• HolmstrupgÃ¥rdvej 20, 8220, Brabrand, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service

Jeg får altid en eminent god service hos XL-byg i ThorsÞ.

Senest har jeg haft en reklamation hvor produktet ikke levede op til det jeg forventede - efter at have skrevet til dem blev jeg blev ringet op og fik en rigtig god forklaring, og så lavede vi en aftale som vi begge kunne leve med.

Vil helt klart handle her igen selvom der er flere byggemarkeder i nÊrheden af hvor jeg bor.

2020幎6月12日
自発的なレビュヌ

KÞbte fliser hos dem fik deres

KÞbte fliser hos dem fik deres restlager med farveforskel. SÊlger mente ikke han kunne gÞre noget , men da der var flere der sagde at det ikke kunne passe ,lovede sÊlgeren at levere nye dagen efter. Men fliser kom der ikke sÊlger havde glemt leveringen, og har nu brugt 2 feriedage pÃ¥ at vente 🀬handler aldrig mere i XL
byg VORUP

2020幎4月7日

ALDRIG IGEN!

ALDRIG IGEN!! Jeg kÞbte 3 ting, herunder en texas fliserenser, via XL Byg's hjemmeside/webshop, og valgte XL Vorup, da de havde alle 3 ting på lager modsat min normale XL filial her i Randers.

Hentede tingene fredag kl 18.30, og konstaterer lÞrdag morgen at min ny fliserenser har en seriÞs defekt... VÊlter ud med rÞg fra motoren efter 2 minutter, og bÞrsten kÞrer kun meget langsomt. Henvender mig straks herefter hos XL Vorup for en ombytter, og mÞder en arrogant betjening i kundeservice. Hun mener egentligt ikke at det som jeg har kÞbt i webshoppen vedrÞrer dem, men siger til mig at jeg kan prÞve at snakke med en nede fra deres haveafd., men vil dog ikke ringe til ham for at få ham ned til kundeservice "fordi han er sikkert optaget, og har travlt og det har hun også"... Til info skal bemÊrkes at butikken var stuvende fuld med mennesker, herunder 15 m lange kÞ ved kasserne (coronatider til trods). Kors i hytten!!!... mig afsted med den defekte maskine i den ene hånd og bon i den anden.

Hvem skal man så snakke med? Ja, det var så IKKE de 2 fÞrste ansatte jeg fik fat i...!!! Fik så endelig ramt den rigtige, og ja var faktisk på vej til at få en ombytter indtil han så at jeg havde bestilt varen via deres hjemmeside. Så ringede han til oraklet (formentlig skrankepaven nede i kundeservice... ha-ha) og så blev jeg så sendt afsted igen, med besked om at ringe til deres hovedkontors kundeservice på mandag... Helt ufattelig ringe....
Den fliserenser var taget ned fra deres hylde 14 timer tidligere! Med så ringe forretningsgange og mangel på sund fornuft, burde en virksomhed ikke kunne eksistere. Jeg kan kun anbefale andre ...ALDRIG nogensinde at handle hos Vorup Gruppen via deres webshop, samt iÞvrigt vÊre parat til at håndtere mangel på kundeservice inde i butikken! (XL Byg Vorup)

....
Opdatering. Mandag snakkede jeg med xl Byg's kundeservice, som beklagede meget. Det ER selvfÞlgelig i den butik man fik varen hos, at man skal henvende sig med reklamation.
Tirsdag henvendte jeg mig hos den arrogante kundeservicedame igen. Hun smilede skÊlmsk da hun genkendte mig... Og jeg fik ingen beklagelse, eller konstatering af at hun nu har lÊrt noget nyt! Det er ret inkompetent, når kundeservicedamen ikke ved at hun også skal tage sig reklamationer fra deres egen webshop...

2020幎4月5日
自発的なレビュヌ

XL-Byg ubehÞvlet person i Hadsten afd.

XL-Byg - Vorupgruppen (Hadsten) gamle A Gadeberg.

D.26/9 Er jeg i Xl Byg Hadsten for at kÞbe 160 SkumbÞlgeklodser og skruer dertil.
Da de ikke har varen bliver der sagt at Xl Vorup har det hele, og jeg ville få leveret varen derfra 2 dage efter.
Så langt så godt, og varen bliver leveret som lovet.

I dag D.12/10 skal vi til at bruge SkumbÞlgeklodserne, og finder ud af at der mangler 55 stykker.

KÞrer med det samme ned til Xl Hadsten, da det er der, varen er kÞbt.
(Kommer til at snakke med hvis HR som åbenbart ikke Þnsker at få sit navn offentligt, hvor XL har prÞvet at få dette indlÊg fjernet.) som ikke helt forstår, at jeg kommer til dem, da varen er blevet leveret fra Vorup gruppen.... Siger dog til ham, at jeg har kÞbt varen i Hadsten, så det må vÊre deres ansvar, at det er dem, som må få rettet op, på at der ikke er det antal, som jeg har kÞbt og betalt for.

Det er IKKE fÞrste gang, at han har vÊre på tvÊrs over for mig, og jeg ved, at han er vÊret modbydelig i hans toneleje over for andre også.....

Så til sidst bliver jeg trÊt af ham, da han overhovedet ikke er til at snakke med, jeg beder om min faktura og går derfra.

KÞrer til Vorup gruppen og bliver henvist til en person, som jeg fortÊller den samme historie, som i Hadsten afd. Han siger, at hvis det er rigtigt, skal sagen tages med A. Gadeberg / Xl. Hadsten.

Han har lidt svÊrt ved at kunne gÞre noget ved det, da varen og fakturaen er lavet i Hadsten.
Men han får rette fejlen og laver en kreditnota på varen.

Til den person jeg snakkede med fra Vorup gruppen, skal der herfra vÊret positiv respons og helt sikkert 5 stjerner herfra.

MEN DET ER SIDSTE GANG, AT JEG SÆTTER MINE BEN I
XL HADSTEN / A GADEBERG.

2019幎11月9日
自発的なレビュヌ

Refundering af online varer - kÞbt som gave

Elendig kundeservice når man har fået en gave, som er kÞbt online. XL byg nÊgter at udbetale pengene til den, som indleverer varen som Þnskes ombyttet. De overfÞrer pengene til den, som har betalt for varen og der går oven i kÞbet 7-10 dage fÞr de er på kontoen. Det er ikke sÊrlig smart når der er tale om en gave.
Alle andre kÊder ombytter og refunderer varer kÞbt online. Det bÞr XL Byg også kunne. Jeg anbefaler helt klart ikke at anvende XL byg hvis man skal kÞbe en gave!

2019幎11月1日
自発的なレビュヌ

Udlejer defekt materiel til fuld pris.

Fredag 28 juni klokken ca 9 lejede jeg en nedbrydningshammer hos xl byg i Ryomgård. Da jeg kommer hjem virker den ikke. Finder ud af at tilledningen er i stykker. Skifter den derfor med en af mine egne. Får herefter arbejdet hurtigt overstået. Er tilbage hos xl byg ca 12.15. Får lov at betale fuld dÞgnleje på 312,50 incl moms, skÞnt jeg nÊvner at den var defekt. Ekspedientens svar hertil er blot at det vil han gÞre opmÊrksom på, så den kan blive lavet (en oplysning der vel egentlig er urelevant for mig). Betaler og går. Bliver ved efterfÞlgende omtanke noget pikeret over at jeg i praksis har betalt fuld pris for leje af hvad der må kategoriseres som defekt materiel. Skriver derfor en mail til dem gående på dette. Der responderes ikke på denne. Over en uge efter ringes jeg op af en medarbejder der vil hÞre om jeg stadig har nedbrydningshammeren, da han ikke lige kan se at den er leveret tilbage. Forsikrer ham om at den skam er leveret tilbage og så rigeligt betalt i forhold til stand, og at jeg savner svar på min henvendelse. Han får pludselig travlt med at ringe af. Sender mailen igen 10 juli. Stadig svares der ikke. Sender den igen sidste uge med et varsel om at manglende respons vil betyde at jeg vil skriver en dårlig anmeldelse. Det er hermed gjort.

2019幎8月9日

XL Byg gadeberg Hadsten

XL Byg gadeberg Hadsten
Som prof tÞmrer forventer man en vis service og ikke mindst rabat ved kÞb af materialer. Dette er åbenbart ikke noget de gÞr i gadeberg.
Jeg har gentagende gange nÊvnt det for dem. Nogen gange siger de “jeg retter lige lidt i prisen og nÃ¥r man sÃ¥ fÃ¥r regningen kommer, er det fuld pris.
Andre gange undskylder de med de ikke kan se jeg er prof. På trods af logo på tÞjet og firma bil på p-pladsen.
IÞvrigt når man så skal have udleveret varerne tager det ufattelig lang tid fÞr medarbejderne i trÊlasten kommer.

Jeg handler ALDRIG i XL BYG igen.

Ingen hilsner Christian

2019幎7月17日

Meget utrovÊrdige firma!!!

Meget utrovÊrdige firma!!!
Bestilt en loungesÊt på deres hjemmeside, jeg bliver ringet op af en af deres medarbejder og hun påstår om de blevet snydt af deres samarbejdes partner og kan ikke levere varen. Men de har stadig varen på deres hjemmeside med en leverings tid på 2-3 dage. Totalt amatÞr!!

2019幎4月24日

Ryomgård

Ryomgård, topklasse tÞmmerhandel.

Altid hjÊlpsomme, pris og kvalitet fÞlges fint af.
Faktisk ofte kunne finde ting, der fint matcher billigere byggemarkeder...
Sidste indkÞb en heftemaskine.

Britta Astrup

2019幎4月3日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt et drivhus hvor glasset bliver ved med at falde ud

Jeg kÞbte for 1 år siden et Outrium/Juliana drivhus ved XL byg. I lÞbet af de fÞrste 10 mdr. jeg havde drivhuset blÊste glasset ud 2 gange. Drivhuset står ikke et vindudsat sted. Min vurdering er, at måden glasset skal fast monteres ikke er stÊrk nok. Produktet er simpelthen ikke godt nok til formålet. Ved henvendelse til XL byg Vorupgruppen om dette får jeg at vide at jeg bare skal bruge min glas forsikring! Jeg mener ikke at det er fair at kÞbe et sådanne produkt med forventning om at man efterfÞlgende skal bruge sin glas forsikring 2 gange om året!

Ydermere er det skuffende, at når jeg anmelder produktet på XL-byg's hjemme side (ikke god anmeldelse) bliver anmeldelsen ikke vist. 14 senere henvender jeg mig pr telefon og spÞrger til min anmeldelse. Så kommer den på !

2019幎3月27日
自発的なレビュヌ

Det er da utroligt at de ikke kan

Det er da utroligt at de ikke kan overkomme at senfe en mail om levering og leveringstidspunktet. Ventede 8 dage på en vare. Det endte med at Jeg selv måtte hente varen ved Vorup xl. Da der ville gå yderligere 4 dage inden de ville sende varen. Og jeg havde betalt for fragt. Elendig behandling og elendig betjening. Måske de skulle droppe deres wepshop.

2018幎10月25日
自発的なレビュヌ

Jeg er ved at renovere hus og i den

Jeg er ved at renovere hus og i den forbindelse bruger vi mange bygge materialer.
Vi har endelig brugt Breinholt men da se Êndre deres åbningstider flyttede vi vores kÞb til XL Vorup. Det har vi bittert fortrudt, her er en utrolig ringe kundeservice, vi er van til at få 10% på alt vi kÞbte også handlede vi når vi kÞbte storepartier.
Det gÞr de ikke i Vorup, her skal vi handle hver gang men de kan aldrig slå noget af og når de kan er det billigete at kÞre andre steder hen.
Jeg har handlet der for sidste gang idag. Simpelhen på grund af deres kundeservice, de er flabet og lige glad med mig som kunde så vil jeg heller lÊgge mine penge et sted jeg er velkommen.

2018幎9月15日

Skod-service!

Skod-service!
Jeg kommer med min 1 år gamle Bosch Akku hÊkklipper, som jeg har brugt til halvanden hÊkklipning. Den gik pludselig i stå.
Jeres "fantastiske" medarbejder ville ikke udlevere en ny, da den ifÞlge ham skal sendes ind til Bosch. Flot!
Resultatet bli'r nu at jeg ikke får klippet min hÊk fÊrdig fÞr vi ta'r på ferie!!!
Hos jeres konkurrent i Paderup får man ved reklamation en ny vare med omgående...

Opdatering!
Efter 1 måned kunne jeg så hente.... ....en ny hÊkklipper. Uforståeligt at jeres medarbejder ikke kunne forudse dette scenarie, når jeres kunder og konkurrenter kan...?!?

2017幎6月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ