レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Najgorsze kasyno na świecie . Brak profesjonalizmu . Chamstwo oszustwo i krętactwo tak moÅŒna nazwać te kasyno. Wypłaciłem 14 kwietnia 15 tys zł . Po 14 dniach napisali mi ÅŒe mam anulować wypłatę i roz... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Oszustwo miałem prawdziwe saldo 1120 zł zabrali nagle 950 zł bo jakiś bonus był aktywny 30 Groszy ! Jak nie wyłączysz to zabiorą kasę . Dni najgorsze kasyno na jakim grałem! Mijać z daleka nie ma Co... もっず芋る

1.7

(70)

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

22/04/26.VoxCasino stole 4000 euros from me and continues to cheat.

Hello,

My account is already fully verified with passport since day 1.
You have all my documents on file.

Username:1999zana

I have sent all proof 3 months ago. We are in month 4 now.
Please process the payment instead of asking for documents again.

Kind regards,
UPDATE - 4 MONTHS LATER:

VoxCasino has ALL the proof I requested x5 already.
I sent them: full KYC, screenshots, dates, amounts, chat logs, emails from April to August 2026.

On 22.04.2026 I won 4000€. They accused me of "malfunction and fraudulent behavior" with ZERO proof.

For 4 months they only say "wait". This is their low technique to delay payment and make me give up.

I request:
1. Full game log from 22.04.2026
2. Technical report from game provider
3. Exact T&C rule I broke

Without documents, this accusation is defamation.
My account is active, KYC approved, 320€ in balance. No reason to not pay.

Words do not pay debts. Pay my 4000€.
UPDATE:

VoxCasino has ALL the proof I requested x5 already.

This "we need more details" message is just their low technique to delay payment and to try to make me give up.

For 4 months they have been saying "wait, wait, wait" and giving ZERO documents back.

I will not give up. Pay my 4000€ winnings.
Zana Rrokaj
PROOFS: You can find all my proofs posted here from 22.04.2026. Screenshots, dates, amounts, chat logs.

CASE STATUS: This case is also being reviewed on AskGamblers and Casino Guru.
VoxCasino there also gives NO clear answer. They only say "talk in private" which Casino Guru did NOT accept.

I will not give up. Pay my 4000€ winnings.

EditDeleteShare

Reply from Vox Casino

Jul 6, 2026

Good afternoon,

I'm so sad with this information, can you provide please ID or email to check this situation? We want to help you as soon as possible

2026幎4月22日
5぀星のうち1の評䟡

Niestety weryfikacja to jakis koszmar

Niestety weryfikacja to jakis koszmar male sumy do 900 zl wyplacaja, potem juz problem od 2 tyg bawie sie z weryfikacja bo przyczepili sie wplaty z przed 2 lat karta ( konto juz zamkniete). Do wyplaty ok 25tys, ale coz czuje ze na oczy nie zobacze tych pieniedzy omijac szerokim lukiem.

2026幎3月4日
5぀星のうち1の評䟡

Oszuści i kombinatorzy oraz gołodupce!

Posiadam niezliczoną dokumentację screenów dotyczącą ich manipulowania i oszustwa wobec mojej osoby i z tego co tu przeczytałam zdałam sobie sprawę ze nie ja pierwsza i ostatnia jestem. Nie dajcie sie zwieść bonusami i naciaganiem!! Jak za mało będą mieć z was zysków to módlcie sie ÅŒeby nic nie wygrać. Po 2 miesiącach oczekiwania na wypłatę i wysluchiwaniu totalnych bzdur za kaÅŒdym razem innych kazali mi rozłoÅŒyć rozłoÅŒenie na raty 5900 zł- zrobilam to i następny miesiąc po 500 zł oddano mi tylko połowę!!!!! OSZUŚCI!

2025幎12月24日

Slow Payments and Sketchy Withdrawal Process

I had a really disappointing experience with Vox Casino. I won a decent amount, but withdrawing it turned into a huge headache. My withdrawal was delayed for weeks, and even after sending all verification documents I just got generic replies with no progress.

On top of that, the support seemed uninterested and didn’t help resolve issues, and the bonus terms were confusing and ended up costing me part of my winnings. Based on how they handle payouts and account checks, I wouldn’t recommend playing here

2025幎12月11日

DNO.

DNO.
Wypłata na 500 zł ,czekania na tydzień. Mimo ÅŒe regulamin mówi 3 dni robocze.
Szkoda,ÅŒe nie idzie wstawić screenów z czatu.
Omijać szerokim łukiem!

2026幎2月5日
5぀星のうち5の評䟡

Also ich verstehe all die negativ

Also ich verstehe all die negativ Kritik null. Der kundendienst hilft immer weiter, und ich habe 3500 Euro gewonnen. Das musste ich nicht splitten, und hatte es heute auf meinem Konto.Klar muss man mal paar Tage Bearbeitungszeit abwarten...aber selbst Schuld wenn man es dann runterspielt. Wo ist das denn Abzocke. Bekam immer Auskunft, und hat problemlos geklappt. FÃŒr mich 5 Sterne plus, berechtigt.

2025幎12月17日

Ich muss bis zu 14 Tage auf mein

Ich muss bis zu 14 Tage auf mein gewonnenes Geld warten, dann hieß es ich soll meine großen BetrÀge in 100€ aufteilen (hatte 4000€ gewonnen) hatte nur 1000€ in 100€ BetrÀge aufgeteilt , weil es zu aufwÀndig ist und zu lange dauert den Rest noch aufzuteilen. Dann wurden mir 100€ ausgezahlt und urplötzlich musste ich mich neu verifizieren und Dokumente wurden abgelehnt. Meines Erachtens nach ist das alles nicht rechtens . Spiele dort nicht mehr . Schlechtes Casino !

2025幎12月5日

Naj Gorsze jest jeszcze GGbet kasyno

Naj Gorsze jest jeszcze GGbet kasyno teÅŒ oszukują człowiek bierze bonus kreci beÅŒ zastrzeÅŒeń a jak tylko przekroczy bonus i tak mialam to zaczęło zabierać pieniadze blokowało grę a za chwilę kręciła sama ÅŒe nie mogłam zatrzymać teÅŒ nie warto w to grac a po drugie jak im napisalam wyslalam nawet skana co i jak jest to oni mi ciągle o pechu piszą lub o szczęściu kłamstwo za kłamstwem juÅŒ nie ma uczciwych kasyn by zagrać.

2025幎11月26日

Oszustwo miałem prawdziwe saldo 1120 zł

Co się zastanawiać bo nawet jak wygracie to zabiorą wam pieniądze . Nie uczciwe kasyno

2025幎11月10日
5぀星のうち1の評䟡

Witam ogólnie Vox kasyno mapa za duÅŒe

Witam ogólnie Vox kasyno mapa za duÅŒe problemy i opóźnienia z wypłatą nawet najmniejszych sum po pięciu dniach czekania na wypłacenie wygranej stwierdzili ÅŒe odesztą tą sprawę do wydziału finansowego i teraz nie wiadomo ile to potrwa takÅŒe raczej nie polecam

2025幎11月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ