レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Naj Gorsze jest jeszcze GGbet kasyno też oszukują człowiek bierze bonus kreci beż zastrzeżeń a jak tylko przekroczy bonus i tak mialam to zaczęło zabierać pieniadze blokowało grę a za chwilę kręciła... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ich muss bis zu 14 Tage auf mein gewonnenes Geld warten, dann hieß es ich soll meine großen Beträge in 100€ aufteilen (hatte 4000€ gewonnen) hatte nur 1000€ in 100€ Beträge aufgeteilt , weil es zu auf... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Oszustwo miałem prawdziwe saldo 1120 zł zabrali nagle 950 zł bo jakiś bonus był aktywny 30 Groszy ! Jak nie wyłączysz to zabiorą kasę . Dni najgorsze kasyno na jakim grałem! Mijać z daleka nie ma Co... もっと見る

重要なお知らせ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 30

レビューを書く

Totalne oszustwo

Nie grajcie na tym vox casino weryfika ja nie do przejścia wygrałam 39 tys nie ma szansy na wypłatę co dziennie coś innego wymyślają oszustwo .

5つ星のうち2の評価

Wypłata dluga

A więc tak, na Vox trafiłem całkiem przypadkowo, jak większość z was. Wpłaciłem 80 zł bonus nagrałem z 1400, bonus się skończył saldo spadło do 700. Wszystko przegrałem, zjechałem do zera. No ale w między czasie wpłaciłem jeszcze 900 złoty, przelewy poszły bardzo łatwo. Jednak zdarzyła się wygrana na coś koło 8000, bujam się z nimi trzeci dzień za każdym razem odrzucają weryfikację.

Pierwsza weryfikacja -
Wyślij zdjęcie prawa jazdy przód i tył, wyślij zdjęcie stanu konta (xDD) jakby nie wiedzieli że dziś raczej każdy ma kilka kont, wyślij selfie z prawem jazdy - wszystko zrobiłem w dwóch egzemplarzach, ale uznali to za nie wystarczające kazali zrobić to ponownie. Jednak Pani, która pisze jako mężczyzna napisała - że mam wstawić teraz zdjęcie tyłu dowodu, potwierdzenie przelewu, zrobiłem to oczywiście ale potem napisała że jednak ma być prawo jazdy. Więc tak 3 dni stracone na walkę.

Obiecuję edit czy kasa wypłacona czy nie, ale względem innych kasyn a lubię pograć, takie energy wypłacało i 10k, ale sumasumarum zabrało mi 47 jednego dnia, więc przestałem tam grać. To strasznie tu długo i opornie idzie, a szkoda bo strona ma duży potencjał, ale nie z tym podejściem. Dam wam edit jeżeli stanie na czymś, czy wypłacalni się okażą czy nie.

5つ星のうち3の評価

Wypłaty ok, słabe bonusy

Co do wypłat to ani razu nie miałem problemu, a wypłacałem 5, jedyny zarzut co do wypłat to to, że na pierwszą czekałem bardzo długo, reszta przychodziła po dniu max. dwóch dniach. Dzisiaj miałem nieprzyjemną sytuację z bonusem. Obróciłem bonus na 2200zl, po czym przyszło mi powiadomienie, że udało mi się obrócić bonus na 246zl.

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem, moje saldo z 1700 spadło na 250, czat tłumaczy to tym, że spełniłem warunki regulaminu i część salda została nie odwrotnie odpisana od konta.

2025年5月10日

Najgorsze kasyno na świecie . Oszusty

Najgorsze kasyno na świecie . Brak profesjonalizmu . Chamstwo oszustwo i krętactwo tak można nazwać te kasyno. Wypłaciłem 14 kwietnia 15 tys zł . Po 14 dniach napisali mi że mam anulować wypłatę i rozłożyć po 200 zł i czekać kolejne 14 dni . Omijać szerokim łukiem . Jeszcze raz oszuści krętacze i chamy .

2025年5月2日

OSZUSTWO

Całkowicie NIE POLECAM. By wypłacić cokolwiek trzeba spełnić horrendalne warunki obrotu, gdy już uda się je spełnić nagle zniknęło mi 1700zl... Oczywiście w regulaminie jest informacja, że w przypadku błędów wczytywania kwot wygrana przepada.

2025年4月27日

Oszustwo totalne!

Oszustwo totalne!! Miałem nagrane 43 000 zł po czym nagle zamieniło mi się w 1000zl i to nie tak że zgrałem pieniądze tylko kwota się sama zmieniła. Wszystkie kasyna internetowe to oszustwo nie dajcie się nabrać!!!!

2025年4月19日

Co.tu dużo mówić

Co.tu dużo mówić
Weryfikacji przejsc nie idzie co.za tym idzie pieniędzy też nie wypłacisz
Ścierwo totalne nie dajcie się nabrać.

2025年4月6日

Beznadzieja

Beznadzieja! Wygrane FS..znikają. ,, wsparcie,, pisze jednego dnia, że w tej grze na drugi dzień, że w innej, a na koniec wyłączyli mi czat😂.

2025年3月24日
5つ星のうち1の評価

Jak pisałem 13 marca tak nadal czekam…

Jak pisałem 13 marca tak nadal czekam na wypłatę z tym że tydzień temu dali mi 30 darmowych obrotów z których nagrałem 180zl miałem na koncie gracza 5680zl dzień wcześniej anulowalem wcześniejsze wnioski które były złożone złożyłem jeden na 5500 no i te 180zl zgrałem do tych 5500 co był złożony wniosek wieczorem weszlem na historię wypłaty a tam blond wypłata anulowana zbyt małe saldo mało co nierozjeb.... następnego telefonu z tym że na głównej stronie kwota na kasynie była dalej 5500 ale do wypłaty bylo5246 zniknęło 250 zł jak napisałem na czacie a i jeszcze co nie mogłem wogule złożyć wniosku o wypłatę na czacie mi odpisali że kwota5460 to saldo bonusowe jeżeli anuluje bonus to bende mógł złożyć wniosek tak zrobiłem z tym że do wypłaty oczywiście było te 5246zl czekałem tydzień i nic teraz w piontek napisałem ile mam jeszcze czekać na tom wypłatę nie zgadnięcie co mi odpisali że mam anulować ten wniosek i złożyć kilka wniosków po 200zl oczywiście bez wymiany zdań się nie obeszło no ale złożyłem i co nadal czekam bo te ku..y oczywiście w lykendy nie pracujom no bo i też po co jak okradnom tylu ludzi w tygodniu ktoś powinien się zato wzionsc przypominam że pieniondze wygrałem 22 lutego a mamy 22 marca i jak do tej pory wypłacili 3 razy po 480zl jest firmą która się tym zajmuje zupełnie za darmo chyba trzeba bendzie tam napisać i naprawdę PRZESTRZEGAM OMIJAJCIE TO KASYNO SZEROKIM LUKIEM JEDYNE KASYNO JAKIE MOGE POLECIC TO MOSBET TAM PIENIONDZE WYPLACAJOM OD RENKI.

2025年3月23日

レビューの対象になっている企業の方へ