Har samarbetat med VV digital media i över två år nu och är otroligt nöjd och tacksam över deras hjälp och expertis inom marknadsföring. Utöver att dom är pålitliga och professionella så har samarbe... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi har jobbat med VV Digital Media i över ett år och är otroligt nöjda. De har verkligen levererat. Duktiga, kunniga, trevliga och lösningsorienterade. Vi har en väletablerad klinik och har anvä... もっと見る
Vincent och Viktor på VV Digital Media är superbra att ha att göra med. Jag har samarbetat med dem i ett år nu och upplever att de är lyhörda, hjälpsamma och ärliga vilket uppskattas mycket. Automatis... もっと見る
Mycket oseriöst företag som ingick samarbete, frågade ut om konfidentiell information och när de samlar upp svaren avbröt de samarbetet med ett otrevligt sms. När vår jurist önskade kontaktuppgifter... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
We make it EASY for Scandinavian Chiropractors, Naprapaths, Osteopaths and Physiotherapists to grow their clinics.
Furubacksvägen 10, 13933, Värmdö, Stockholm, スウェーデン
- info@vvdigitalmedia.com
- vvdigitalmedia.com
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har over nogle måneder nu…
De kan noget helt særligt. Jeg har over nogle måneder nu samarbejdet med VV Digital Media, og kan på det varmeste anbefale et samarbejde med brødrene, som har firmaet.
De er topprofessionelle og har samtidig ærligheden og hjertet på rette sted. De foreslog en markedsføringsstrategi og sammen er vi på få måneder nået frem til imponerende resultater, og min fornemmelse er, at vi kun er lige ved starten, fordi strategien er meget sikker og langtidsholdbar. Skønt endelig at samarbejde med nogen, som tager deres arbejde så seriøst, og arbejder først og fremmest for din succes, fordi de ved, at det gavner dem på den lange bane ❤️ til VV Digital Media.
Anbefales!
Tok kontakt med VV etter å ha blitt tipset av en annen klinikkeier. Jeg ønsket hjelp med å fremme enkelte behandlinger og få flere nye kunder inn på klinikken min. Har selv forsøkt å annonsere på SoMe tidligere, men opplevde ikke at jeg greide å nå ut til potensielle kunder. Her er VV helt rå! Samarbeidet med VV har hele veien vært effektivt, trygt og profesjonelt, og resultatene av markedsføringen er enestående! Disse gutta vet hva de prater om. Har testet ut flere kampanjer over de siste månedene, og listene mine fylles raskt hver gang. Kan varmt anbefale VV Digital Media dersom du trenger hjelp til markedsføring 👌🏻😄
Anbefales på det varmeste
Angrer ikke et sekund på at jeg inngikk er samarbeid med disse karene. De er lett å samarbeide og jeg fikk det de lovet. Fulle lister☺️ Nå trenger jeg ikke å stresse med reklame. Jeg kan bruke tiden min til det jeg er god på.
Anbefaler de på det varmeste
Jag är verkligen supernöjd 🙌 …
Jag är verkligen supernöjd 🙌 Vincent och Victor levererar verkligen det de lovar ! Lätta och smidiga att ha kontakt med , svarar snabbt på meddelande , frågor och funderingar ! Och min kalender är alltid full bokad 🌟 🌟🌟🌟🌟 super !
These guys are fantastic..
These guys are fantastic... If you haven't made up your mind yet perhaps I can help.
Without fail they respond to my requests very quickly. They listen to what I have to say and carry out instructions perfectly.
They offer their experience if I am attempting to impact the campaigns in a negative way. Which is fantastic because I will probably derail the campaign if they don't step in.
As far as results go they are paid on delivering them which means the better they do they more you pay them. Paying per client is a fantastic way to make sure they do their very best for you.
They have never failed to deliver lots of high quality leads.
They have never failed to meet my expectations.
I can not recommend them enough. My clinic is growing in large part to their efforts.
I have no regrets in taking that initial meeting with them.
Supernöjd med samarbetet med grabbarna
Supernöjd med samarbetet med grabbarna. Bra dialog hela vägen.
Och framförallt ett kanon resultat!
Min varmaste rekommendationer!
Levererar, rakt av.
Finns inte ett enda ont ord att säga om VV Digital Media.
Håller vad de säger, lovar ingenting som de inte kan hålla, är flexibla, lösningsorienterade och du behöver faktiskt inte göra någonting.
3-4 videomöten i början där de går igenom allt, du får lämna dina önskemål och sen kör ni.
Du betalar bara för det dem levererar plus annonskostnader som du själv sätter en gräns för.
Brilijant affäridé och framförallt levererar dem resultat.
Får ca 1-3 nya kunder varje dag då kampanjerna är igång.
Det bästa av allt?
Dem sköter ALLT och när jag säger ALLT menar jag ALLT. Du sitter glatt på din rumpa och ser när kunderna bokar in sina tider. När dem märker att du är fullbokad, då pausar dem kampanjerna så att de inte kostar dig pengar i onödan.
Nej, brilijant rakt igenom.
Jeg vil give dette firma mine bedste…
Jeg vil give dette firma mine bedste anbefalinger.
De har hjulpet mig med at få min lille virksomhed i gang så den kører af sig selv.
Jeg fik 41 klienter på den første kampagne og havde måske fået 10 uden!
Jeg har været med på sidelinjen hele tiden og uden at skulle gøre ret meget. Jeg har godkendt alt hvad de har gjort og der har været meget fin dialog med Victor og Vincent, som er meget professionelle. Mine udgifter har været helt i bund i forhold til andre firmaer.
Inden den første kampagne havde vi flere videomøder hvor jeg følte mig helt tryg.
VV Digital Media har sparet mig for mange timers arbejde hvor jeg kunne passe mine patienter.
Jeg vil klart anbefale dette firma til andre!
Ska villigt erkänna att jag var aningen…
Ska villigt erkänna att jag var aningen skeptisk till att killarna skulle kunna leverera det dom lovade innan jag började samarbeta med dom, men oj vad fel jag fick! Vincent och Victor har hjälpt min verksamhet att växa något enormt. De är superproffsiga, väldigt lyhörda och lätta att samarbeta med. Jag låter dom sköta det dom är bra på, marknadsföring, så kan jag ägna mig åt det jag kan, massage. Verkligen glad att jag gav dom en chans!
Supernöjd
Att använda mig av VV Digital Media är något av det bästa jag gjort. Jag är mycket nöjd med samarbetet. Det har alltid varit bra diskussioner och enkelt att jobba tillsammans med dem. Deras insatser har gjort en fantastisk skillnad för min verksamhet.
Jag är så glad att jag anlitade vv…
Jag är så glad att jag anlitade vv digital. Jag flyttade min verksamhet till en annan ort och behöver nå ut till nya kunder. Så fort annonsen visades så blev jag fullbokad. Skickliga killar som vet vad de håller på med. Dessutom har de ett trevligt och tillmötesgående bemötande.
Supernöjd!
Jag har jobbat länge med behandlingar men aldrig tidigare använt mig av sociala medier för marknadsföring. Som nystartad på ny ort vågade jag mig på att låta de här två killarna hjälpa mig. Vete sjutton hur de gör, men på en månad har jag gått från tom kalender till nästan fullbokad.Inte särskilt dyrt heller. Nästan som trolleri faktiskt 🙂
Jag vill ge VV Digital Media ett stort…
Jag vill ge VV Digital Media ett stort tack för deras utmärkta arbete. De är pålitliga, effektiva o levererar över förväntan. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som behöver professionella medietjänster. /Sussie
Kunde inte vara mer nöjd!
Jag har fått mycket bra resultat av mitt samarbete med VV Digital Media. Många nya kunder har hittat min verksamhet och jag är supernöjd med den hjälp jag fått med marknadsföringen. Har även hela tiden fått ett fint och ärligt bemötande med ömsesidig respekt, humor och positiv uppmuntran.
Kära samarbetspartner.
Jag vill ta tillfället i akt att uttrycka min djupa tacksamhet för den fantastiska hjälp Vvdigital media har gett mig i att hitta nya kunder. Eran dedikation och professionella insats har verkligen gjort en betydande skillnad för min verksamhet. Jag uppskattar verkligen vår framgångsrika samarbete och ser fram emot att fortsätta vår framgångsresa tillsammans.
Håller vad den lovar!
Dessa grabbar har sparat otroligt mycket tid för mig. Jag får fokusera på det jag är bra på. Dem håller det dem lovar och värnar om långa och bra relationer!
Har arbetat med dem sedan april i år och har inga tankar på göra något annat. Önskar att jag hitta den tidigare!
Jag är otroligt nöjd med mitt…
Jag är otroligt nöjd med mitt sammarbete med VV Digital Media! Vincent och Victor vet verkligen vad dem håller på med! Fyllde upp mina luckor redan första månaden!
Deras service och dialog är otroligt professionell, underbara att arbeta med!
6 av 5 ⭐!
Jag kan verkligen rekommendera…
Jag kan verkligen rekommendera vvdigitalmedia. Dom är proffsiga, levererar vad dom lovar och har en fantastisk service. Kände mig väldigt trygg att få hjälp av dom och antal kunder ökade över förväntan.
Helt magiska resultat
Proffsiga och kunniga på det dom gör.
Utöver det levererar dem helt magiska resultat!
Rekommenderar starkt
Kompetenta, lyssnar på vad kunden behöver, grym service och trevliga.
Rekommenderar vvdigitalmedia om man söker ett företag som levererar god service och bra resultat.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。