䌁業情報

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

14件のレビュヌ

Hold jer lang vÊk

Virkede umiddelbart professionelle. Men da de så leverer en total dårlig opsÊtning forsvandt der professionelle. Det er virkelig jordens dårligste kundeservice og rådgivning. Har ventet over 10 mdr. på at få rettet en ikke ubetydelig fejl de har lavet, de lÞber fra deres ansvar, men er totalt umulige at kommunikerer med. Fortryder inderligt jeg valgte dem, er blevet syg af forlÞbet. Står tilbage med et produkt jeg på ingen måde er tilfreds med og ikke er som lovet, samtidig bliver man mÞdt af af en uforskammethed og mistÊnkeliggÞrelse.
Så gÞr dig selv en tjeneste og find et andet sted.

2024幎9月4日

Kan varmt anbefales

Vi fik lavet nyt badevÊrelse ved VVS Centeret. Det var en absolut behagelig proces fra start til slut. Godt arbejde udfÞrt, aftaler overholdt og pris som aftalt. Kan varmt anbefales og vi er fuldt tilfredse med vores nye badevÊrelse.

2024幎3月17日

Ombytning uden snak

Ombytning uden snak. Vi kÞbte et toilet, men var lang tid om at komme i gang med at installere det. Det betÞd, at efter et år og 2 mdr. opdagede vi, at brÊttet var defekt. Uden diskussion fik jeg et nyt og jeg er fortsat en tilfreds kunde.

2023幎5月22日

Odense butikken

Var i butikken i Odense i dag og få en skrÊmmende dårlig og, Êrlig talt, ubehÞvlet betjening..
Vi gik ud af butikken rystede og med tanken om aldrig at komme igen.

2022幎3月16日
自発的なレビュヌ

Har aldrig oplevet dårligere service

Har aldrig oplevet dÃ¥rligere service. Vi kÞber et komplet brusesÊt. (BemÊrk: jeres sÊlger kalder det et komplet brusesÊt) med et stort brusehoved 30Ø.. hun anbefaler derfor at vi fÃ¥r brusestangen ud fra vÊggen pÃ¥ 40cm. Det kÞber vi sÃ¥. Da det skal sÊttes op ringer min kÊreste ud til butikken for at hÞre hvordan det skal spÊndes fast inden bag ved.. han fÃ¥r at vide at der bare skal bruges nogen “plugs”. Problemet er bare at brusehovedet er sÃ¥ tungt at de sÃ¥kaldte plugs ikke kan holde det og det hÊnger helt vildt!!! (Det er indbygningsarmatur) det er slet ikke som forventet... efterfÞlgende besÞger vi jer igen en uge efter for at tilkÞbe hÃ¥ndklÊdestang mm. Til badevÊrelset og fortÊller vores historie til samme sÊlger som havde solgt os det komplette sÊt. Hun fortÊller sÃ¥ at hun ALTID spÞrger om vi skal bruge de originale qutoo plugs som fÞlger med.. problemet er bare at hun aldrig har spurgt os. Hun siger sÃ¥ efterfÞlgende at folk ikke vil have dem med fordi de ikke bruger dem og derfor fÃ¥r de dem altid tilbage leveret igen i butikken.. vi siger sÃ¥ til hende at vi aldrig er blevet spurgt og min kÊreste endda ringer ud i butikken da han er igang med at montere det for at hÞre af om det kan vÊre rigtigt... her bliver kvinden nÊrmest sur pÃ¥ os og vi oplever total dÃ¥rlig kundeservice fra hendes side af ved vores afsluttende kÞb. PÊnt trÊls at kÞbe et komplet sÊt til en pris pÃ¥ knap 20.000 kr og brusehovedet sÃ¥ hÊnger. Hun var ikke engang villig til at snakke om en lÞsning eller kompensation. Vil aldrig anbefale nogen at handle hos jer eller med hende!

2019幎4月10日

Fantastisk service

BesÞgte VVS Centeret i anledning af, at vi skal have etableret en aflÞbsrende. Hende der betjente os var både yderst behagelig, kompetent og Êrlig - også selvom det betÞd, at de solgte os mindre end de ellers kunne have gjort.

Vi vil bestemt handle her igen en anden gang - og anbefale dem til andre.

2018幎4月4日
自発的なレビュヌ

vvs centeret Odense . . . SUPER.

Stor tilfredshed med vvs centeret Odense. Super service, Êrlighed og INTET slinger da vvs centeret stod for at lave vores nye badevÊrelse. Stor ros til Karsten og Per . . Også stor ros til Murermester J. Lolk Odense som var en del af teamet. MEGET dygtige / seriÞse håndvÊrkere . . . ALLE.
MVH
OMV . Odense S