Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Volkswagen Fredericia. Jeg afleverede min bil pÃ¥ grund af problemer med bremserne, hvor bilen hopper ved opbremsning. Efter deres gennemgang fi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg fik min vinduesvisker flÃ¥et af bilen ifm bilvask pÃ¥ OK bilvask pÃ¥ Egeskovvej (som ejes af Volkswagen Fredericia). Jeg sad i bilen under vasken og kunne konstatere meget hÞje bÞrste og maskinlyde.... ãã£ãšèŠã
Mine oplevelser pÃ¥ autogÃ¥rden har altid vÊret positive....du bliver modtaget og guidet af professionelle og "helt nede pÃ¥ jorden" fag folk....du fÞler dig tryk og kan altid fÃ¥ et hÞfligt og grundigt s... ãã£ãšèŠã
Hos VW Fredericia mÞder man nok Danmark's mest engagerede bilsÊlgere! Jeg har handlet 2 biler hos dem (VW Bora + VW Scirocco). Hver gang er jeg blevet mÞdt med seriÞsitet og et vitterligt Þ... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kvalitetsarbejde og venlig betjening
Volkswagen Fredericia er et godt vÊrksted som jeg gerne vil anbefale til andre.
Nystartet sÊlger vs. nystartet vw chauffÞr.
Venlige sÊlgere der kunne hjÊlpe mig med en transporter hurtigt
Da jeg var usikker på at kunne få bilen i Kbh.
Dog var standard udstyr ikke som jeg var blevet lovet.
Fartpilot er standard , fik jeg at vide pr Tlf.
Så jeg blev noget skuffet da jeg hentede bilen og så at der ingen fartpilot var i rattet.
I udstyrsguiden er det da også kun Bluemotion modellen at dette er standard.
NÃ¥ pyt !
Alt i alt en god oplevelse at handle folkevogn for fÞrste gang.

Volkswagen Fredericia ããã®åç
SeriÞse og meget imÞdekommende
Volkswagen Fredericia gav os en rigtig fin behandling. Meget seriÞse, fleksible og fandt en lÞsning som var til glÊde for begge parter. Vil helt sikker handle der igen!
Overskudsagtig professionel behandling og opfÞlgning
Der er ingen grund til at sÞge andre leverandÞrer, da man ganske simpelt ikke kan få en bedre service. ALT blev fulgt op og fÞrt til dÞren, selv de uventede ekstra 5 %, så oplevelsen blev ganske enkelt perfekt. I disse (rabat-)tider, hvor ingen vil betale for noget som helst, fÞles det ekstra godt med en MEGET personlig service. Jeg vil til enhver tid anbefale personen - og dermed firmaet.
Jeg er fuldt ud tilfreds med mit kÞb
ja hvad skal jeg sige. god information om bilen. god pris. og hurtig levering. alt var som det skulle vÊre. hvad mere kan man forlange.
Service i sÊrklasse!
Forhandleren var utroligt imÞdekommende, flink til at svare på spÞrgsmål, og god til at vejlede og få kortlagt mine behov.
Det er bestemt også der jeg kÞber min nÊste bil!
En helt igennem fantastisk service og dejligt humÞr. Man kunne vÊre sig selv og joke med sÊlgeren - virkelig bare i orden!! ð
kvindelig bilsÊlger !!!!
En superdygtig sÞd kvindelig bilsÊlger, noget af en sjÊldenhed.
Rigtigt rart at kunne stille de "dumme" pige spÞrgsmål uden lÞftede Þjenbryn og overbÊrenhed. Den attitude blev jeg mÞdt med hos den lokale VW-forhandler, så HAN fik ikke ordren.
Det var en stor fornÞjelse at kÞbe bilen af en kvindelig sÊlger som også vidste hvad hun talte om og som kunne formidle det videre med stor entusiasme.
Mine besÞg på vÊrkstedet har også vÊret perfekte så jeg kÞrer gerne til Fredericia fremover.
Rigtig god helheds oplevelse
Hos VW Fredericia har vi fået en rigtig god helheds oplevelse. Lige fra vi trådte ind af dÞren, til slutsedlen var skrevet under, til modtagelse af bilen (VW Caddy 1.2 TSI) og her 1œ år efter hvor bilen skulle have sit fÞrste serviceeftersyn, var oplevelsen fra vÊrkstedet det samme.
Kan kun varmt anbefale at handle bil hos VW Fredericia.
Mvh SÞren
FANTASTISK service og imÞdekommenhed - ALTID !!
Som kunde hos Volkswagen Fredericia sender jeg MEGET gerne 5 stjerner videre! Speciel tak til Suzan som vi har handlet med - service i topklasse !!
Ã¥rets bil 2013 nemlig up
vil lige fortÊlle at jeg i 2012 kÞbte en ny bil up alt lÞb rigtigt med en kvindelig sÊlger kan anbefalde hende det der var mest trÊls med bil kÞbet var at man skulle vente lÊnge på bilen skulle jo fÞrst laves og det var hun jo ikke skyld i men den kom og det er supert og en god billig bil og har gået og luret lidt på vÊrkstedet nu da min up skal til service og er trykt ved at den kommer derind til dem flot vÊrksted og flinke medarbejder der så vil anbefale andre at komme/kigge derind mange up hilsner bent
Hvis du Þnsker super service så er det Volkswagen Fredericia
Hvis nogle skulle vÊre i tvivl om hvor du skal sende din bil til service eller reparation så er det kun et sted der duer og det er Volkswagen Fredericia
super service, de er altid klat til min up i volkeswagen fredericia
God service og fint udfÞrt arbejde.
jeg fik lavet rust på garantien derudover fik jeg lavet en del på egen regning.
Optimal service, og et rigtig godt kundefokus
Jeg har oplevet en super god service, under kÞbet af min VW UP. Jeg har fÞlt et godt engagement fra sÊlgers side, hvor mine behov om informationer blev dÊkket. Jeg har ydermere også oplevet en fantastisk service, fra vÊrkstedets side, hvor jeg har fÞlt mig tryg i håndteringen af min henvendelse, omkring en fejlmelding på bilen, samt fÞrste service på bilen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, der klart har betydning for fremtidig valg af bilforhandler.
Hurtig tilbagemelding, ved forespÞrgsel på produkt.
Jeg fik en seriÞs behandling, hos VW Fredericia, indsatsen for at finde den vare
som jeg sÞgte var hurtig, og der var respekt for kunden, og ikke en smart bilsÊlger!
der er god empati hos personalet, og opmÊrksomhed for kunder som er i butikken,
så man er set, men ikke overvåget.
bil til tiden
bilen altid klar til aftalt tid, og man bliver kontaktet hvis der er spÞrgsmål /tvivl eller der opstår noget uventet.
Her er du altid sikker på god og faglig hjÊlp....
Mine oplevelser på autogården har altid vÊret positive....du bliver modtaget og guidet af professionelle og "helt nede på jorden" fag folk....du fÞler dig tryk og kan altid få et hÞfligt og grundigt svar på din bil' s -sygdomme og symptomer....skal opleves og bedÞm selv derefter....
Perfekt service
Her er kunden i centrum og man får top professionel rådgivning og behandling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ