レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Volkswagen Fredericia. Jeg afleverede min bil pÃ¥ grund af problemer med bremserne, hvor bilen hopper ved opbremsning. Efter deres gennemgang fi... もっず芋る

Jeg fik min vinduesvisker flÃ¥et af bilen ifm bilvask pÃ¥ OK bilvask pÃ¥ Egeskovvej (som ejes af Volkswagen Fredericia). Jeg sad i bilen under vasken og kunne konstatere meget hÞje bÞrste og maskinlyde.... もっず芋る

Mine oplevelser pÃ¥ autogÃ¥rden har altid vÊret positive....du bliver modtaget og guidet af professionelle og "helt nede pÃ¥ jorden" fag folk....du fÞler dig tryk og kan altid fÃ¥ et hÞfligt og grundigt s... もっず芋る

Hos VW Fredericia mÞder man nok Danmark's mest engagerede bilsÊlgere! Jeg har handlet 2 biler hos dem (VW Bora + VW Scirocco). Hver gang er jeg blevet mÞdt med seriÞsitet og et vitterligt Þ... もっず芋る

䌁業情報

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

120件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Nystartet sÊlger vs. nystartet vw chauffÞr.

Venlige sÊlgere der kunne hjÊlpe mig med en transporter hurtigt
Da jeg var usikker på at kunne få bilen i Kbh.
Dog var standard udstyr ikke som jeg var blevet lovet.
Fartpilot er standard , fik jeg at vide pr Tlf.
Så jeg blev noget skuffet da jeg hentede bilen og så at der ingen fartpilot var i rattet.
I udstyrsguiden er det da også kun Bluemotion modellen at dette er standard.
NÃ¥ pyt !
Alt i alt en god oplevelse at handle folkevogn for fÞrste gang.

2013幎9月19日
Volkswagen Fredericia ロゎ

Volkswagen Fredericia からの回答

Hej Martin, jeg skal starte med at beklage.
Som du vidste, så er Michael ny mand og du er faktisk hans fÞrste kunde. Jeg har vÊret med på sidelinjen kort i processen.
Da din bil ikke er en BMT så er der ikke fartpilot standard i den. Jeg nÊvnte på leveringsdagen at det var noget vi måtte eftermontere, men hvis jeg mindes korrekt, så sagde du, at skaden ikke er stÞrre end den er, da du for det meste kÞrte rundt i KBH og brugen af fartpiloten ville vÊre begrÊnset.

Jeg Þnsker kun tilfredse kunder og derfor står mit tilbud stadig ved magt. Såfremt du Þnsker fartpiloten eftermonteret (det er i blinkerarmen og ikke rattet) så skal du blot tage fat i mig.

Tak for rosen om den gode oplevelse. :-)

Vi ser frem til et fremtidigt kanon samarbejde med dig og dit firma.

God sÞndag.

VWenlig hilsen
Ermin Balesic
Salgschef

Overskudsagtig professionel behandling og opfÞlgning

Der er ingen grund til at sÞge andre leverandÞrer, da man ganske simpelt ikke kan få en bedre service. ALT blev fulgt op og fÞrt til dÞren, selv de uventede ekstra 5 %, så oplevelsen blev ganske enkelt perfekt. I disse (rabat-)tider, hvor ingen vil betale for noget som helst, fÞles det ekstra godt med en MEGET personlig service. Jeg vil til enhver tid anbefale personen - og dermed firmaet.

2013幎9月19日

Service i sÊrklasse!

Forhandleren var utroligt imÞdekommende, flink til at svare på spÞrgsmål, og god til at vejlede og få kortlagt mine behov.

Det er bestemt også der jeg kÞber min nÊste bil!

2013幎9月18日
自発的なレビュヌ

En helt igennem fantastisk service og dejligt humÞr. Man kunne vÊre sig selv og joke med sÊlgeren - virkelig bare i orden!! 😄

2013幎9月18日

kvindelig bilsÊlger !!!!

En superdygtig sÞd kvindelig bilsÊlger, noget af en sjÊldenhed.
Rigtigt rart at kunne stille de "dumme" pige spÞrgsmål uden lÞftede Þjenbryn og overbÊrenhed. Den attitude blev jeg mÞdt med hos den lokale VW-forhandler, så HAN fik ikke ordren.
Det var en stor fornÞjelse at kÞbe bilen af en kvindelig sÊlger som også vidste hvad hun talte om og som kunne formidle det videre med stor entusiasme.
Mine besÞg på vÊrkstedet har også vÊret perfekte så jeg kÞrer gerne til Fredericia fremover.

2013幎8月8日

Rigtig god helheds oplevelse

Hos VW Fredericia har vi fået en rigtig god helheds oplevelse. Lige fra vi trådte ind af dÞren, til slutsedlen var skrevet under, til modtagelse af bilen (VW Caddy 1.2 TSI) og her 1œ år efter hvor bilen skulle have sit fÞrste serviceeftersyn, var oplevelsen fra vÊrkstedet det samme.

Kan kun varmt anbefale at handle bil hos VW Fredericia.

Mvh SÞren

2013幎6月25日

Ã¥rets bil 2013 nemlig up

vil lige fortÊlle at jeg i 2012 kÞbte en ny bil up alt lÞb rigtigt med en kvindelig sÊlger kan anbefalde hende det der var mest trÊls med bil kÞbet var at man skulle vente lÊnge på bilen skulle jo fÞrst laves og det var hun jo ikke skyld i men den kom og det er supert og en god billig bil og har gået og luret lidt på vÊrkstedet nu da min up skal til service og er trykt ved at den kommer derind til dem flot vÊrksted og flinke medarbejder der så vil anbefale andre at komme/kigge derind mange up hilsner bent

2013幎6月18日
自発的なレビュヌ

Optimal service, og et rigtig godt kundefokus

Jeg har oplevet en super god service, under kÞbet af min VW UP. Jeg har fÞlt et godt engagement fra sÊlgers side, hvor mine behov om informationer blev dÊkket. Jeg har ydermere også oplevet en fantastisk service, fra vÊrkstedets side, hvor jeg har fÞlt mig tryg i håndteringen af min henvendelse, omkring en fejlmelding på bilen, samt fÞrste service på bilen.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, der klart har betydning for fremtidig valg af bilforhandler.

2013幎6月10日
自発的なレビュヌ

Hurtig tilbagemelding, ved forespÞrgsel på produkt.

Jeg fik en seriÞs behandling, hos VW Fredericia, indsatsen for at finde den vare
som jeg sÞgte var hurtig, og der var respekt for kunden, og ikke en smart bilsÊlger!
der er god empati hos personalet, og opmÊrksomhed for kunder som er i butikken,
så man er set, men ikke overvåget.

2013幎6月9日
自発的なレビュヌ

Her er du altid sikker på god og faglig hjÊlp....

Mine oplevelser på autogården har altid vÊret positive....du bliver modtaget og guidet af professionelle og "helt nede på jorden" fag folk....du fÞler dig tryk og kan altid få et hÞfligt og grundigt svar på din bil' s -sygdomme og symptomer....skal opleves og bedÞm selv derefter....

2013幎6月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。