Vi kÞbte en ID.3 Neo (nyeste model) via Mathias hos Semler i Valby og det var en meget professionel service, vi oplevede: Vi fik lovet, at bilen vil vÊre klar i slutningen af juli, og det blev den ogs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For 6 uger siden bookede jeg tid hos VW Valby til dÊkskifte. DÊkskifte var aftalt til den 10/4, men pÃ¥ dagen var mine dÊk ikke ankommet fra dÊkhotellet. Der er nu gÃ¥et yderligere 24 dage uden at mine... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er overrasket over den ekstraordinÊre service og personlighed, som jeg oplevede ved at besÞge dem. I mit virke som hÃ¥ndvÊrker, sÃ¥ har jeg igennem anden forhandler kÞbt en Volkswagen, hvortil g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor ros til Kasper Skovgaard! Vi havde i en lÊngere periode vÊret pÃ¥ udkig efter ny bil, og i den forbindelse overvejet om vi skulle skifte den ene dieselbil ud med elbil. Efter lang tids kiggeri... ãã£ãšèŠã
Volkswagen Valby er autoriseret Volkswagen forhandler- og servicepartner. Vi sÊlger og servicere Volkswagen til en lang rÊkke kunder i KÞbenhavn. Vi er 19 engagerede medarbejdere, som hver dag yder vores bedste indsats for, at vores kunder skal vÊre yderst tilfredse - vi ved godt hvad god kundeservice betyder og vi vil gÞre alt for at du også oplever dette.
Spontinisvej 5, 2450, Valby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De er sÞde og rare når man kommer derind.
Men de virker også stÊrkt underbemandet, og man skal sÊtte god tid af, hvis man vil prÞve at ringe til dem.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Partrick MÞlbach har vÊret en stor hjÊlp og ydet optimal service i forbindelse med kÞb af vores nye bil. PrÞveture, tilretninger, sÊrlige Þnsker m.m. er blevet modtaget med venlighed, og instruktioner m.m. i forhold til alt med en el-bil, som er ny for mig, ydes med stor tålmodighed og et smil.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Fantastisk god service hele vejen igennem vores forlÞb, og skal lyde en kÊmpe ros til Patrick for at yde den gode service og fÞle os trykke igennem det heleð
Klart anbefaling herfra

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Jeg er fuldstÊndig i chok og rasende over at have kÞrt i en bil, der ikke har virket og ringer derfor til Mathias igen. Jeg vil have en forklaring. Jeg kan dog ikke få en forklaring fra Mathias og da jeg beder om at snakke med hans chef/direktÞr kan det heller ikke lade sig gÞre. Jeg får senere en SMS om at chefen er på kursus og kan ikke trÊffes. Jeg svarer tilbage at chefen kan ringe om aftenen, når kurset er fÊrdig eller dagen efter, men får ikke svar tilbage. Igen hele tirsdag ringer jeg til Mathias og flere andre i VW Valby deriblandt Anders Fog klokken 13:36, samt ligger en besked på hans telefonsvarer, men får fÞrst fat i dem klokken 15.21 hvor Mathias ringer til mig. Jeg forlanger at handlen går tilbage og jeg får lov at tale med en overordnet. Han beklager at sagen er endt som den er, og går i gang med at finde ud af om handlen kan gå tilbage, og lover at jeg hÞrer fra dem senest torsdag, og bekrÊfter at han har sendt en mail til sin chef om at kontakte mig.
Onsdag hÞrer jeg ingenting fra VW Valby.
Torsdag ringer Mathias klokken 16.53 â og fortÊller at de vil lade handlen gÃ¥ tilbage. Klokken 17:57 fÃ¥r jeg en mail om at de vil tilbagekÞbe bilen og sende pengene inden 2 hverdage. Jeg svarer tilbage pÃ¥ mailen 18:08, at jeg acceptere og forventer at modtage pengene senest mandag den 10 juni.
Fredag den 7 juni sender Mathias kÞbskontrakt klokken 11:38, og den underskriver jeg 11:44. Samme tidspunkt bliver bilen afmeldt. Men jeg har stadig ikke modtaget mine penge. Jeg ringer derfor til Mathias og Patrick, der også er kommet ind over sagen og forlanger at de sender mine penge på en straksoverfÞrsel, da ejerskabet nu er overgået til VW Valby. Det kan dog ikke lade sig gÞre, vage forklaringer om interne procedure, skift af CVR-nummer og meget andet, der intet har med sagen at gÞre. Men de fastholder at jeg har mine penge mandag den 10 juni.
I dag er det sÃ¥ mandag den 10 juni â og status er, at jeg har ikke modtaget mine penge. Jeg betalte min VW ID.4 fra juni 2023, torsdag den 25 april. Jeg fik leveret en defekt ID.4 mandag den 29 april. KÞrte i en potentiel dÞdsfÊlde indtil den 16 maj. Siden den dag har jeg kÞrt i gamle vÊrkstedsbiler som jeg selv har mÃ¥tte skaffe i samarbejde med VW Esbjerg, hÞrt pÃ¥ utallige bortforklaringer og oplevet en direkte fornÊrmende manglende pÃ¥ empati og forstÃ¥else, 25 dage i en gammel knirkende VW E-Up, og nu uden bÃ¥de bil og penge i 4 dage. I 29 dage har jeg samtidig haft ekstra udgifter til diesel, benzin, abonnement til Clever som ikke kunne bruges, og brugt ufattelige mÊngder af tid pÃ¥ ringe, maile og diskutere min sag, og jeg har stadig ikke fÃ¥et en chef eller direktÞr i tale.
Alt dette fordi VW Valby ikke har gjort sig den ulejlighed, at sÞrge for en ordentlig gennemgang og klargÞring af en solgt bil. SÊlger har svigtet, KlargÞringsmand har svigtet, Tekniker har svigtet, for alle 3 har set advarselslamperne og ikke gjort noget ved det. Bogholderiet har svigtet, da betalingsdatoer ikke er overholdt og al ledelse i VW Valby har svigtet da ingen har gjort sig nogen ulejlighed med at tage ejerskab på sagen og dermed hjulpet både kunde og ansatte.
Jeg håber at mit mareridt med VW Valby snart stopper og jeg modtager mine penge tilbage, men jeg må nok forberede mig på at skulle mÞde op personligt for at få mine penge tilbage.
UPDATE: Pengene blev tilbagebetalt under 11 minutter efter min anmeldelse her på Trustpilot og efter jeg havde sendt en klagemail til direktÞren for Semler Mobility og den salgsansvarlige hos VW Valby. Så den straksoverfÞrsel der var fuldstÊndig umulig i fredags, var så alligevel en mulighed mandag. Sjovt ikke.
Nå, men nu er jeg heldigvis fÊrdig med VW Valby og håber at denne anmeldelse vil få folk til at tÊnke sig lidt om inden de handler bil hos dem.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Indleverede bil til service med en kommentar om en metalisk lyd ved bestemt omdrejningstal (lyder som en lÞst varmeskjold eller andet let metal)
De er venlige at sende video hvor de banker på varmeskjoldet og fortÊller det vil blive skiftet)
BekrÊfter at de kan sÊtte et nyt på hvis det er det, der er galt
Bilen bliver klarmeldt og henter de
Kun for at konstatere at lyden stadig er der og kigger under bilen
UdstÞdning ikke sat ordentligt på og varmeskjold mangler også ordentlig fastgÞrelse - dvs ingen test eller kvalitetskontrol
SÃ¥ nu er jeg tilbage
PS: De kan ikke bevise at varmeskjold er skiftet - de gamle skruer sidder der endnu ..

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Det bedste sted jeg har kÞbt bil. Med den mest trovÊrdige sÊlger.
Kompetent, indlevende & helt igennem flink og nede på jorden! Patrick er en fornÞjelse at handle bil af. Professionalismen der er igennem salgsforlÞbet er til top karakter.
Havde indleveret min ID4 til vÊrksted grundet dÞrhåndtaget ikke lÊngere kunne åben. Jeg blev taget godt i mod og fik indleveret bilen. I forbindelse med deres gennemgang konstatere de at håndtaget ikke fungere. Bliver ringet op og oplyst om en pris og vÊrkstedet vil undersÞge om der er mulighed for refusion på nogle af omkostningerne. Bliver efterfÞlgende kontaktet og får samme pris oplyst igen, og vw vil afholde en del af udgifterne til reperationen. Denne pris bliver igen bekrÊftet af anden medarbejder. Dagen efter at have hentet bilen modtager jeg en regning per mail,som der er vÊsentlig dyrere end hvad der var oplyst til at starte med, med den begrundelse at der alligevel ikke kan gives refusion på alle omkostninger, desvÊrre er det mig selv der skal kontakte vw for at få en forklaring. En kedelig afslutning på et ellers godt forlÞb til at starte med.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Selvom Patrick var lidt som en stÊdig kamel i Þrkenen af forhandlinger, var han stadigvÊk en stjerne. Da en irriterende bug besluttede at fÞlge med bilen, kompenserede han med en fuld tank og en polering, hvilket kun bekrÊftede hans engagement i god service og tryghed.
Med en imÞdekommende attitude og altid til rådighed, gjorde han hele processen for en fÞrste gangs bilkÞber som mig tryg og problemfri. Mens ungerne sad og hyggede sig med kakao fra Wv lille kaffebar, kunne jeg stille alle de spÞrgsmål, jeg Þnskede, uden at fÞle mig dum.
Det er blot at gå derind, og Patrick vil skrÊddersy en lÞsning som både passer til din Þkonomi og dine drÞmme - og det med et smil på lÊben og en kop kakao til de små.
Takket vÊre Patricks altid tilgÊngelighed, både telefonisk, i butikken og via mail, blev hele processen endnu mere glidende. Husk dog at booke en tid fÞrst, men jeg var bare heldig - hver gang jeg dukkede op, var Patrick lige der for at hjÊlpe. Så tak til Patrick for en fantastisk service og en uforglemmelig oplevelse hos Wv Valby.
Vi er så glade for vores nye bil - Brruumm Bruuumm :)
Mvh
Sitti I.I
Meget imÞdekommende, trovÊrdig og serviceminded rådgivning og håndtering ifm. brugtvognskÞb - også efter handlen var indgået. ForlÞbet ifm. kÞbet (og salg af min gamle bil, som indgik i handlen) har vÊret en rigtig god oplevelse og som fÞrstegangskÞber vÊsentlig mere trygt, end jeg har oplevet ved henvendelser hos andre bilforhandlere.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
De plejer at vÊre rigtig sÞde dernede, men den sidste gang jeg har skulle bestille tid til service på bilen har jeg måtte vente forgÊves i deres telefonkÞ tre gange nu. Uden at komme igennem. Den ene af gangene ventede jeg i prÊcis en time uden at nogen tog telefonen. Alt imens den automatiske stemme fortalte mig at min tid er meget vigtig for dem :-) Det var ikke just en super oplevelse.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Rigtig god kommunikation og service ved booking, indtjekning og afhentning. Fair priserð

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Under olieservice besÞg hos VW Valby, som blev håndteret af en ikke-VW forhandler som del af mit kÞb af bilen hos dem, blev bilen returneret med ridset sidespejl (se billede) og ridser i lÊderet på rattet. Forhandler jeg kÞbte bilen af kunne verificere dette. Denne forhandler tog dog ansvar og lakerede sidespejlet. De mente ikke det skulle komme mig til ulempe.
Jeg kontaktede alligevel VW Valby (filialchefen) for at få en forklaring på dette, og ligeledes gÞre ham opmÊrksom på to andre meget kedelige oplevelser jeg har haft med VW Valby.
Disse to andre oplevelser er registeret hver for sig på Trustpilot for at vÊre tydelig.
Hans svar og position var, at de skam ikke laver skader på kundernes biler, det måtte vÊre opstået på deres p-plads (men er det så ikke stadig i deres varetÊgt, deres ansvar?!) Desuden mente han ikke, at hans medarbejdere havde gjort noget forkert, selvom de mere eller mindre havde bekrÊftet, hvad jeg oplever som arrogant og kundefjendske adfÊrd, blottet for enhver form for ansvarlighed og service.
Jeg har vÊret i tvivl om de mon overhovedet har lavet olieservice, eller blot nulstillet indikator. Heldigvis har jeg fundet en dygtig og serviceminded VW forhandler (ikke SEMLER) som vil kontrollere dette.
JEG KAN PÃ
INGEN MÃ
DE ANBEFALE VW VALBY.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Sensorer på min nÊsten nye Golf Hybrid bipper og blinker uden grund og har gjort det lÊnge. Efter service gennemgang fortÊller vÊrkstedet mig i et telefon opkald, at der intet er galt. Når jeg gentager problemet, får jeg at vide at "Nu skal du lige hÞre her...der er ikke mere vi kan gÞre".
Jeg har vÊret forbi fysisk inden aftalen for at sikre at udfordringen var tydelig og at vi var enige om opgaven. Jeg har udfyldt et elektronisk skema ift hvilke Þnsker jeg har til aftalen.
På trods af dette bliver der ikke lyttet, der bliver talt i et super arrogant sprog og det forsÞges at sÊlge mig ekstra ydelser, som jeg tydeligt har frabedt mig.
Jeg kommer til at betale lidt over 4000,- for et olieskift og nogle målinger.
Behandlingen taget i betragtning er det simpelhen ikke pengene vÊrd.
Jeg vil på det kraftigste ikke anbefale denne VW afdeling

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Fantastisk god service, fra tidspunktet jeg trÊder ind ad dÞren, sÊtter mig ned med den dygtige salgsansvarlige, Mathija, som jeg prÊsenterer mine Þnsker for en bil, til der prompte eksekveres på dette. Mathija formåede at sÊtte sig ind i min og familiens presserende behov for en bil, og gik straks igang med at koordinere en bil og hurtig levering, i selvsamme uge. Jeg er en meget tilfreds kunde og kan varmt anbefale Autohuset Valby samt den tilknyttede sÊlger, Mathija. Tak for god hjÊlp. Det var een stor positiv oplevelse.

Patrick= 5 stjerner !
Vi fik en super god service af Patrick hos VW i Valby. Bilen kom som planlagt og alle vores efterfÞlgende spÞrgsmål blev besvaret prompte på mail og vi fik hele tiden opdateringer hvis der var nyt om bilen.
Kan kun anbefales at kÞbe / lease bil hos VW Valby( og isÊrdeleshed hos Patrick)
Har leaset en id Buzz og må sige at fra prÞve tur til udlevering af bil der må jeg bare sige giv den gas. skal man have bil så tvivl ikke med at besÞge dem super sÞde forklare tingene så man forstår det. Tag ud og snak med dem. KÊmpe kÊmpe ros herfra og ikke sidste gang jeg har vÊret der
Endnu engang stor tak til Patrick for super god service og stor hjÊlp til at få tingene til at lykkedes. Har haft flere biler gennem ham og det er min varmeste anbefaling at tage fat i Patrick når du skal have ny bil.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã