Vi kÞbte en ID.3 Neo (nyeste model) via Mathias hos Semler i Valby og det var en meget professionel service, vi oplevede: Vi fik lovet, at bilen vil vÊre klar i slutningen af juli, og det blev den ogs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For 6 uger siden bookede jeg tid hos VW Valby til dÊkskifte. DÊkskifte var aftalt til den 10/4, men pÃ¥ dagen var mine dÊk ikke ankommet fra dÊkhotellet. Der er nu gÃ¥et yderligere 24 dage uden at mine... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er overrasket over den ekstraordinÊre service og personlighed, som jeg oplevede ved at besÞge dem. I mit virke som hÃ¥ndvÊrker, sÃ¥ har jeg igennem anden forhandler kÞbt en Volkswagen, hvortil g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor ros til Kasper Skovgaard! Vi havde i en lÊngere periode vÊret pÃ¥ udkig efter ny bil, og i den forbindelse overvejet om vi skulle skifte den ene dieselbil ud med elbil. Efter lang tids kiggeri... ãã£ãšèŠã
Volkswagen Valby er autoriseret Volkswagen forhandler- og servicepartner. Vi sÊlger og servicere Volkswagen til en lang rÊkke kunder i KÞbenhavn. Vi er 19 engagerede medarbejdere, som hver dag yder vores bedste indsats for, at vores kunder skal vÊre yderst tilfredse - vi ved godt hvad god kundeservice betyder og vi vil gÞre alt for at du også oplever dette.
Spontinisvej 5, 2450, Valby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg har altid fået en god service hos VW Valby. De virker kompetente, og har ingen problemer haft de sidste 3 år.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Har vÊret tilknyttet dette vÊrksted fra starten de åbnede i Valby men det sidste 6 måneder har service og deres leverancer vÊret kritisabelt. De skiftede det forkerte hjullejede, lovede bilen var fÊrdig fredag men blev ringet op 5 minutter i luk hvor jeg var på vej derned at de ikke kunne nå at få den fÊrdig og da jeg dukkede op var alle gået hjem så jeg var uden bil! Jeg måtte også vente 6 uger på at få udleveret mine opbevarede sommerhjul!

Extrem god service af Patrick
Vi havde knap 12 dage til vores anden leasing bil skulle afleveres, Patrick skaffede en bil vi kunne lease pÃ¥ under 2 uger og vi elsker den bil vi har nu som er ID4ð

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Fik udfÞrt service med olieskift om fredagen. Bilen taber efterfÞlgende olie og skal afhentes af autohjÊlp. Om mandagen tilbyder VW at rette fejlen og beklager samtidig meget.
Anden gang bilen afhentes hos VW er skjoldet under motoren smurt in olie.
Efter par dage og noget mail korrespondance senere tilbyder VW tilbyder at modtage bilen en tredje gang. Det afviser jeg, idet VW har haft mulighed for at rette op på deres fejl. Desuden kunne man bare kunne have udfÞrt lidt kvalitetskontrol ved fÞrste gang og specielt efter anden gang.
VW Valby fik sendt en ny faktura med et afslag på 462,- kr. Så for det afslag får man lov til at undvÊre sin bil fra fredag til mandag og så er den også mere beskidt end den var fÞr den kom til service.
Jeg valgte at betale den oprindelig aftalte pris, da et så dårligt service ikke skal kompenseres med det prisafslag.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Min firmabil (som jeg er dybt afhÊngig af i hverdagen) skulle med vejhjÊlp på vÊrksted da olietemperaturen var alt for hÞj ved kÞrsel. Jeg ringer til vejhjÊlp kl 8 og derefter vÊrkstedet for at hÞre ang lånebil. Damen jeg snakker med siger at man har krav på lånebil, hvis service er overholdt, men at de pt ikke har en ledig. Hun siger de vil ringe tilbage senere, men da jeg endnu ikke har hÞrt noget kl 13 skriver jeg på VW appen og får svar med det samme, at vÊrkstedet vil kontakte mig hurtigst mulig. Nu er det så weekend og jeg har stadig ikke hÞrt noget og ingen mulighed for at komme ud og passe mit arbejde på mandag uden bil.
Desuden kom vejhjÊlp efter 6 timer :(

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Min hustru og jeg besÞgte VW Valby i forbindelse med et Þnske om at se på en ny elbil. Vi blev mÞdt af salgsrådgiver Mathias Blauenfeldt BÌlow, der sÊrdeles professionelt og kompetent gav os en komplet gennemgang af en udstillet Volkswagen id-7 i en behagelig tone og med stor indsigt i forbindelse med vores overvejelser om kÞb af ny elbil. Vi kan kun anbefale VW Valby til dig der går med overvejelser om kÞb af ny bil.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
FÞrste gang jeg kom var fordi min infosystem var gået i stykker. I stedet for at sÊlge mig et nyt, brugte en fyr LANGT TID på at få det til at virke - uden beregning. Kudos!
I dag har jeg sÃ¥ indleveret min Beetle til service og mens jeg venter kommer to piger ind som har en skÊv fÊlg. Resolut gÃ¥r den i Þvrigt super venlige Gitte ud og taler med det OG fikser fÊlgen med det samme - uden beregning. Det er fanme god stil. Gode medarbejdere skal man holde fast i - sÊrligt i servicefag. Tak til Gitte og den fyr hvis navn jeg desvÊrre ikke fangede âïžâïžâïžâïžâïž

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Min oplevelse hos Volkswagen Valby var desvÊrre langt fra tilfredsstillende. Da jeg bookede tid, blev jeg telefonisk oplyst, at reparationen ville koste 1.700 kr. Men da jeg afleverede bilen fra morgenstunden, fik jeg pludselig at vide, at prisen ikke omfattede skift af pollenfilter, og at den samlede pris derfor steg til 2.300 kr. Denne ekstraudgift blev ikke nÊvnt på forhånd, og jeg fÞlte mig sat i en situation, hvor jeg ikke havde noget valg.
Derudover blev jeg lovet, at bilen ville blive vasket som en del af servicen. Da jeg hentede den, var den dog stadig beskidt, hvilket var skuffende, da jeg havde en klar forventning om, at aftalen ville blive overholdt. Jeg havde også bedt om en vurdering af bilen i forbindelse med et eventuelt salg, men denne vurdering har jeg endnu ikke modtaget, selvom det blev aftalt.
Samlet set har oplevelsen vÊret prÊget af manglende gennemsigtighed og lÞfter, der ikke blev indfriet. Det efterlader et dårligt indtryk, og jeg kan desvÊrre ikke anbefale vÊrkstedet.
Det er meget godt i beder mig kontakte jer, men jeg har så ikke hÞre noget fra jer, efter jeg har sendt en mail.
Det virker useriÞst.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Havde en dejlig oplevelse ved kÞb af min nye bil en elbil fÞrste gangs kÞber fik en grundig gennemgang de 2 sÊlger i Valby har styr på deres ting virkelig flinke og tusind tak til Patrick så jeg kunne kÞre derfra med en tryk fornemmelse kan kun anbefale det sted hvis du skal kÞbe en bil

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Jeg har lige haft min bil til service og syn i samme moment. Alt forlÞb perfekt, og jeg fik desuden en god betjening - både pr. telefon og af medarbejderne i Valby :-)

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Jeg havde bestilt tid til service, afleverer bilen kl. 11:30 og får at vide at den er klar senst kl. 15. Da jeg kommer kl. 15 for at hente den har de ikke kigget på den. Der har ikke vÊret nogen information eller kommunikation om at der er problemer, hverken da jeg afleverer bilen eller efterfÞlgende. SÊlgeren fortÊller: "Vi har haft lidt travlt pga. af sygdom. Det beklager vi". Jeg spÞrger om de bare kan se på den nu. "Nej, vÊrkstedet lukker kl. 15. Skal vi finde en anden dag?". Det bliver et "nej tak!". Det er en useriÞs måde at drive forretning på og en arrogant behandling af sine kunder.
Jeg vil forvente at en forretning af deres stÞrrelse kan overholde deres aftaler på trods af sygdom. Andre steder håndterer man den slags ved enten at kalde en ekstra mekaniker ind eller få en til at lave et par timers overarbejde.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
En virkelig god oplevelse fra start til slut.
Servicen er helt i top og jeg har helt sikker tÊnkt mig at bruge Volkswagen Valby fremover.

God stemning i butikken.
Flinke, hjÊlpsomme og servicemindede medarbejdere

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
We visited the show room in Valby several times and we were assisted by both Mathias and Patrick. They are both very welcoming, friendly and available.
Comunication was clear and easy and especially they adjust delivery day to our needs.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Jeg er overrasket over den ekstraordinÊre service og personlighed, som jeg oplevede ved at besÞge dem. I mit virke som håndvÊrker, så har jeg igennem anden forhandler kÞbt en Volkswagen, hvortil gennemgangen ikke var tilfredstillende. Jeg kÞrte forbi butikken i Valby, og blev mÞdt at Patrick, som uden tÞven hjalp mig og gav mig inputs, gode råd og en kop kaffe.
Dette må jeg altså sige, sikke en service, indlevelse og mÞde i ÞjenhÞjde, selvom bilen faktisk ikke var kÞbt hos dem. Dette skal man lede lÊnge efter!
Stor respekt herfra.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
KÞbte en brugt bil af dem og hele forlÞbet gik super fint Min sÊlger Patrick var meget behagelig, jeg fik en lang prÞve tur og efterfÞlgende blev mine mange mails med spÞrgsmål svaret inden for 30min. ud over det fik jeg en god pris for min gamle bil.Tak for handlen.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Patrick var meget imÞdekommende og faciliterede en god og tryg proces fra fremvisning til udlevering af bil.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Afleverer en bil med synspapirer, hvor der står hvad der skal laves til de fÞrste par hÊnder. Vi skriver sammen ind i noten til mekanikeren (2. par hÊnder) hvad han skal kigge på. Senere på dagen får jeg en besked om at jeg kan logge ind og se en video fra mekanikeren. Efter 5 telefonsamtaler med det 3. par hÊnder, får jeg logget mig ind for at tilgå 1,5 minut video på den samme konstatering som jeg fik skrevet ind i noten tidligere på dagen. Hertil fÞlger et urimelig hÞjt bud på hvad reparationerne skal koste.
Jeg fravÊlger reparationen, finder et tilbud der er under halv pris hos et nÊrtliggende vÊrksted (14.000kr billigere), henter bilen nÊste morgen og får at vide fra medarbejder nr 4 at jeg vil modtage en regning på mail.
Denne regning lyder på 2500kr for en gennemgang af bil uden beskrivelse af timeantal eller hvad man har brugt det jeg må antage er flere timer på.
Jeg er naturligvis ikke tilfreds med så stor en regning på ingenting, hvorfor jeg ringer ind og mÞder en 20 min telefonkÞ og det 5. par hÊnder. Efter 5 opkald frem og tilbage mellem medarbejdere der ikke kan tage en beslutning, ender jeg med overordnede der uden problemer skÊrer et par timer af regningen.
Noget tyder på at de smider et par ekstra timer på hist og her, og har en "Går den så går den" mentalitet.
Mit råd til andre er at vÊlge et andet vÊrksted og hvis det absolut skal vÊre skal man bede om en regning hvor der står hvad man har brugt tiden på og hvad man betaler for.
Ãrgerligt at bruge sÃ¥ mange menneskers tid pÃ¥ noget som en synsmand bruger 10 min pÃ¥. Ãv!

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Jeg har haft en blandet oplevelse med Volkswagen Valby i forbindelse med kÞb og senere tilbagelevering af samme kÞbt bil.
Salget af min gamle bil forlÞb uden problemer, og kÞbet af en ny E-Golf fra 2020 skete hurtigt og effektivt. Jeg blev informeret om, at bilen var importeret fra Tyskland, og at den derfor manglede visse funktioner som adaptiv fartpilot, lane assist og sammenfoldelige sidespejle. Der blev dog ikke gjort opmÊrksom på andre vÊsentlige mangler, hverken kosmetiske eller tekniske.
Kort efter overtagelsen af bilen bemÊrkede jeg tre ridser på kofangeren, som jeg straks kontaktede Volkswagen Valby omkring. SÊlgeren, der havde ekspederet mig, var på ferie, og den tilstedevÊrende medarbejder kunne ikke hjÊlpe. Blev ikke vejledt til at vente med at udbedre skaderne eller lign. Ridserne blev fÞrst adresseret efter lÊngere tids korrespondance, hvor det blev bekrÊftet, at de allerede var til stede på salgstidspunktet. Det undrede mig, at jeg ikke var blevet informeret om disse, da de potentielt kunne påvirke min beslutning om kÞbet. SÊlgeren tilbÞd oprindeligt at dÊkke hele selvrisikoen for reparationen, men trak dette tilbud tilbage og reducerede det til halvdelen samt en flaske vin. Dette fandt jeg utilfredsstillende i forhold til at det fremstod utrovÊrdigt idet det ikke var den oprigtige aftale og derfor uprofessionelt
Endvidere opdagede jeg senere, at bilen ikke var udstyret med et "hurtig-lader-stik" (AC), hvilket er standard for danske modeller. Dette var ikke blevet oplyst på noget tidspunkt under salgsprocessen. Da eftermontering ikke var muligt, og en erstatningsbil ikke kunne findes, tilbÞd Volkswagen Valby at kÞbe bilen tilbage, hvilket jeg accepterede.
Selve tilbagekÞbet forlÞb uden de store problemer, men oplevelsen var prÊget af manglende kommunikation, Êndrede aftaler og et generelt uprofessionelt forlÞb. Der var flere vÊsentlige detaljer, der ikke blev oplyst ved salget, og den efterfÞlgende håndtering af reklamationerne var utilfredsstillende.
Jeg kan derfor ikke anbefale Volkswagen Valby og vil opfordre potentielle kunder til at vÊre ekstra opmÊrksomme på detaljerne ved et kÞb samt gennemgå bilen grundigt, inden en endelig aftale indgås.
Konklusionen på min oplevelse med Volkswagen Valby er desvÊrre prÊget af manglende gennemsigtighed, brudte lÞfter og utilstrÊkkelig oplysning om vigtige faktorer ved bilens stand og udstyr. Det har efterladt mig med en fÞlelse af uretfÊrdighed, da aftaler blev Êndret uden mit samtykke, og flere kritiske detaljer ikke blev nÊvnt under salgsprocessen. Som kunde forventer man professionalisme, Êrlig kommunikation og en fair behandling, hvilket jeg desvÊrre ikke oplevede i dette tilfÊlde.
RetsfÞlelsen er isÊr blevet udfordret, da jeg ikke fÞler, at min sag blev håndteret med den nÞdvendige respekt og omhu. TilbagekÞbet lÞste noget af problemstillingen, men det grundlÊggende problem med manglende information, mangelfuld kundeservice og en regning på 2000 kr, står tilbage som et centralt kritikpunkt.
Jeg vil derfor anbefale andre kunder at vÊre yderst opmÊrksomme på detaljerne og sÞrge for at få alle relevante oplysninger skriftligt fÞr en endelig aftale indgås. Dette kan forhindre lignende ubehagelige oplevelser.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã