Helt fantastisk solopgangsur! Jeg er virkelig glad for mit Solaris Sunrise vÊkkeur. BÃ¥de lys og lyde er af hÞj kvalitet og fungerer virkelig godt. VÊkkeuret er nemt at betjene, og der er mange ind... ãã£ãšèŠã
Man mÊrker hurtigt det er et "Kina" produkt, design med alt for mange knapper og en manual med en lille smule dansk og kinesisk engelsk. "Sollyset" er meget skarpt og du kan ikke indstille hvor kr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fint produkt som er forholdsvis nemt at indstille, dog er jeg lidt Êrgerlig over man kun har 5 lyde pÃ¥ vÊkkeuret ogsÃ¥ forstÃ¥r jeg ikke helt hvorfor man har valgt sÃ¥ gammel dags opladning metode... ãã£ãšèŠã
Klart den bedste pÃ¥ markedet. Hvis man ikke vil betale dyre domme for Philips, sÃ¥ er dette wakeup light det bedste alternativ. Det er nemt at bruge og indstille. Du kan vÊlge i interval hvor meget det... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores mission er at hjÊlpe vores kunder med at starte hver dag frisk og veludhvilet ved at tilbyde produkter, der kombinerer lys- og lydterapi. Vi tror på, at en god sÞvn er nÞglen til en sund livsstil, og vores sortiment er nÞje udvalgt for at stÞtte dette formål.
Vellingvej 12, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
- hej@wakelight.dk
- wakelight.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Julegave
Jeg bestilte en julegave i desember. Fik så at vide at den ikke ville nå til 24 after at dem (ikke mig )ringede.Jeg bestemte at få pakken alligevel, dersom den ville komme den 25. Pakken kom den 24. Rigtig god og imÞdekommende service.
Service
Super god service ang bestilling med mere. Snakkede med Charlotte ð
KÞbte et vÊkkeur og glÊder mig til at hÞre hvordan det fungerer hos datteren.
Ender nok med en ordre mere til mig selvðªðª
Ingen levering fÞr jul alligevel
Til stor Êrgrelse oplever jeg at de alligevel ikke kan nå at levere bestilte varer fÞr jul. Så står man her og mangler en julegave. Måske det havde vÊret smart at melde ud noget fÞr - I vidste jo allerede da jeg bestilte at varen at den var i retsordre men valgte ikke at oplyse dette ved bestilling.
Ãv Þv Þv âŠ
Men flinke nok kundesupport - bare ikke sÊrlig professionelle.
Fantastisk hjÊlpsom for at lÞse opstÃ¥etâŠ
Fantastisk hjÊlpsom for at lÞse opstået problem
vh Grethe
Solopgangs ur som gÞr morgenen helt perfekt
At opleve hvordan lyset påvirker en positivt hver morgen er det hele vÊrd.
Virksomheden og deres kundeservice er nemt tilgÊngelig ved spÞrgsmål frem for mange andre.
Handler bestemt der igen