Was al een tijd op zoek naar wat opvulling voor de muur in mijn keuken. De vele verschillende posters die walljar verkoopt zouden mij zelfs genoeg keuze geven voor mijn hele huis. Heb een paar mooie i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het bestelproces ging helemaal prima en er is duidelijk gecommuniceerd dat er 2 separate leveringen zouden plaatsvinden (1* de lijst en 1* de afbeelding/poster). De poster is nog niet geleverd, de lij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We hebben onze poster snel en mooi ingelijst gekregen. Per ongeluk hadden ze de bestelling dubbel verstuurd. Nadat we aangaven zelf een bestemming voor de tweede poster te weten, mochten we deze koste... ãã£ãšèŠã
Walljar had ons de verkeerde schilderijen geleverd. En dan moet je dus de pakketten zelf weer ergens heenbrengen om retour te sturen. Ook moesten wij hier zelf achteraan wanneer de nieuwe schilderijen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Walljar.com is een Nederlandse shop en winkel in Rotterdam gespecialiseerd in wanddecoratie op maat. Bij Walljar vind je een zeer uitgebreide collectie posters, canvasdoeken, glaschilderijen, wandkleden en ingelijste prints, geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor. Met meer dan 9.000 unieke designs â van abstracte kunst, fotografie en fun-art tot vintage posters en typografie, is Walljar dé plek voor stijlvolle en persoonlijke muurdecoratie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om eigen fotoâs of ontwerpen te laten afdrukken als poster, canvas of als glasschilderij, volledig op maat en van hoge kwaliteit. Kwaliteit, service en snelheid staan centraal. Alle wanddecoratie wordt zorgvuldig geproduceerd, veilig verpakt en snel geleverd. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies, zowel online als in onze fysieke winkel, inclusief gratis wanddecoratie-advies. Zoek je moderne wanddecoratie, posters op maat, canvas prints of unieke muurkunst? Dan ben je bij Walljar.com aan het juiste adres.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prints van de kindercollectie super leuk!
Prints van de kindercollectie staan super leuk op de kamer van mijn dochter! Schattig en stijlvol.
Postnl had pakket weer terug gestuurdâŠ
Postnl had pakket weer terug gestuurd maar Waljar pakte het meteen op en regelde dat het toch aankwam! Super geregeld
Uitgebreide keuze, duidelijke website!
Walljar heeft een uitgebreide keuze in prints en daarnaast is het fijn dat je op de website in detail kunt zien hoe de print eruit ziet. De levering was snel en ook nog is gratis!
Ontzettend goede service en een mooiâŠ
Ontzettend goede service en een mooi plaatje voor aan de muur. Ik kan iedereen Walljar aanraden!!
Mooie print voor aan de muur.
Wil je weer eens wat anders dan ben je bij Walljar aan het goede adres. Mooi kwaliteit print en veel keuze.
Top !
Prima service, mooie collectie om uit te kiezen en bovenal kwaliteitsproduct.
Top !!
Print op plexiglas besteld
Print op plexiglas besteld. Zeer tevreden met het resultaat!
Netjes verpakt
De ingelijste posters kwamen netjes verpakt en binnen 3 dagen aan. Precies zoals beloofd. Ik ben er blij mee.
Goede kwaliteit plexiglas
Goede kwaliteit plexiglas. Ophangsysteem zit er gratis bij: pluspunt! Wat mij betreft aanrader.
Super veel aanbod en goede service
Super veel aanbod en goede service! Leuk voor jezelf of als kadotip!
Aanrader
Erg blij met de prints. Goed aanbod en ook snelle levering... aanrader!
Excellent service
Excellent service! My first order had a slight printing error on the canvas. I called the company to explain the situation and a few days later Walljar sent me a completely new canvas. It looks perfect now and I cannot be more satisfied with the service of the company. My living room with the canvas looks amazing now!
Snel en goed geholpen door Esme vanâŠ
Snel en goed geholpen door Esme van Waljar. Topservice!
Meer dan tevreden!
Mooi assortiment, snelle levering en bovenal een prachtige plaat voor bij mij op kantoor. Thanks!
Geweldige prints, en een top bedrijf.
Na enthousiast te zijn geraakt op de webshop, hen ik 4 canvas-prints van Utrecht besteld. De levering was snel en de informatievoorzing was ook goed. Maar het eindresultaat was geweldig! Wat hangen de prints goed aan mijn muur! Top bedrijf
Snel geleverd en breed aanbood aanâŠ
Snel geleverd en breed aanbood aan prints, had er drie nodig en ik ben nu in 1 keer klaar :)
Super tevreden
Sneller geleverd dan verwacht, toffe print en het is topkwaliteit. Zeker een aanrader!
Erg blij met het product
Erg blij met het product, ziet er zeer strak uit (plexiglas). Bezorging ging ook sneller dan verwacht. Aanrader!
Plexiglas print is heel mooi geworden
Plexiglas print is heel mooi geworden! Boven verwachting. Dank!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ