Anderhalf jaar geleden een bestelling gedaan, toen waren de eindprofielen van een compleet andere kleur. Geld teruggekregen dus prima. Dan maar zelf eindprofielen zoeken. Nu opnieuw sample aangevraag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Am 10.08.2025 haben wir unser Sidebord bestellt. Seither keine RÃŒckmeldung oder Lieferung wann wir das bereits bezahlte Sidebord bekommen. Dutzende Anrufe, E-mails, WhatsApp oder Instagram Nachrichten... ãã£ãšèŠã
Prachtige panelen van uitstekende kwaliteit. 3-zijdig gefineerd met een stevige viltlaag. Monteren is een kwestie van goed meten, netjes afkorten met een fijntandige handzaag, High Tack montagekit toe... ãã£ãšèŠã
Voor mijn ouders had ik last minute akoestische wandpanelen nodig. Bestelling ging vlotjes en betaling ook. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden over status. Mocht je je woonkamer willen... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Topkwaliteit akoestische panelen voor een sfeervolle uitstraling!
â 5 jaar garantie
Je krijgt standaard 5 jaar garantie op alle producten. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang van jouw akupanelen kunt genieten.
â Snelle levering!
Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 16:30 en wij komen jouw pakket de volgende dag al bezorgen!Deskundig & persoonlijk advies
â Onze klantenservice staat, zowel via WhatsApp als telefonisch en per mail, voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de beste keuze!
â Hoogwaardige materialen
Al onze akoestische panelen worden gemaakt van gerecycled plastic. Zo weet je zeker dat je ook een steentje bijdraagt aan de natuur!â Veilig & gratis achteraf betalen
Jouw veiligheid en gemak is belangrijk voor ons, je kunt daarom op veel verschillende manieren betalen. Kies voor gratis achteraf betalen met KLARNA of IN3.Handelskade 10, 7202CD, Zutphen, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 12ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snelle service en super mooie panelen! Heel blij!
Schitterende wandpanelen en mooi op tijd geleverd.
Ook prettig dat ze geleverd worden in de lengte van 280 cm!
Zeer ontevreden! Slechte tot geen communicatie, niet nakomen van afspraken, lange levertijd, 4 panelen besteld, 3 geleverd, andere kleur dan sampel geleverd, in 1e instantie wilde men de panelen niet retour nemen, uiteindelijk zonder hierover te zijn ingelicht stond het vervoersbedrijf voor de deur, Klarna betalingsverzoek loopt nog steeds ondanks talloze mails om dit verzoek in te laten trekken. 10 mei 4 panelen besteld, tot op heden nog steeds niet afgehandeld.
Nog dezelfde dag na het plaatsen van deze review heeft Wallpanelen het alsnog opgelost.
Produkt is niet geleverd op afgegeven adres maar in de DHL kluis dat is niet de bedoeling ligt waarschijnlijk niet aan jullie maar mijn ervaring met DHL is niet goed. Produkt ziet er verder goed uit
MVG
Leuke aanbieding, snelle service en aardige behulpzame bezorgers! Top!!!
Mooi product, goede uitleg en een schitternede uitstraling na het aanbrengen. Top
Communicatie en levering zijn top! Het beloofde gezegde van vandaag voor 16 uur bestellen de dag erna in huis is wel niet zo maar wel 2 dagen later, en ik kan het weten want ik heb nu ondertussen 2 keer bij deze site besteld. Ma kom wat zijn 2 dagen voor soms zo een hoeveelheid panelen of zo een grote bestelling. Ook laat de koeriersdienst weten als ze aan je deur staan en je bent niet thuis.. gewoon bestellen zou ik zeggen dit is een vertrouwd bedrijf!
Goede communicatie, de kwaliteit van de panelen waren zelfs beter dan verwacht.
Supermooie panelen, snelle en perfecte communicatie, snelle en perfecte bezorging
Zagen er mooi uit en makkelijk op maat te maken
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã