Anderhalf jaar geleden een bestelling gedaan, toen waren de eindprofielen van een compleet andere kleur. Geld teruggekregen dus prima. Dan maar zelf eindprofielen zoeken. Nu opnieuw sample aangevraag... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Am 10.08.2025 haben wir unser Sidebord bestellt. Seither keine Rückmeldung oder Lieferung wann wir das bereits bezahlte Sidebord bekommen. Dutzende Anrufe, E-mails, WhatsApp oder Instagram Nachrichten... もっと見る
Prachtige panelen van uitstekende kwaliteit. 3-zijdig gefineerd met een stevige viltlaag. Monteren is een kwestie van goed meten, netjes afkorten met een fijntandige handzaag, High Tack montagekit toe... もっと見る
Voor mijn ouders had ik last minute akoestische wandpanelen nodig. Bestelling ging vlotjes en betaling ook. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden over status. Mocht je je woonkamer willen... もっと見る
当該企業による記述
Topkwaliteit akoestische panelen voor een sfeervolle uitstraling!
✓ 5 jaar garantie
Je krijgt standaard 5 jaar garantie op alle producten. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang van jouw akupanelen kunt genieten.
✓ Snelle levering!
Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 16:30 en wij komen jouw pakket de volgende dag al bezorgen!Deskundig & persoonlijk advies
✓ Onze klantenservice staat, zowel via WhatsApp als telefonisch en per mail, voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de beste keuze!
✓ Hoogwaardige materialen
Al onze akoestische panelen worden gemaakt van gerecycled plastic. Zo weet je zeker dat je ook een steentje bijdraagt aan de natuur!✓ Veilig & gratis achteraf betalen
Jouw veiligheid en gemak is belangrijk voor ons, je kunt daarom op veel verschillende manieren betalen. Kies voor gratis achteraf betalen met KLARNA of IN3.Handelskade 10, 7202CD, Zutphen, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 12%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Al een tijdje opzoek naar wandpanelen maar de kleur is een dingetje. Hier bieden ze sampels aan dan kan je de kleur beter beoordelen en past het wel bij interieur
Bestellen van de samples ging makkelijk moet ze nog wel binnen krijgen
Snelle levering tegen goede prijs.
Akupanelen zijn makkelijk te verwerken en is van Top kwaliteit 😀👍
Goeie kwaliteit en keurig verpakt en snelle levering . Top
Deze winkel verdient echt lof voor hun uitstekende service. Mijn wandpanelen werden snel geleverd en waren goed verpakt. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Snelle levering en super mooie panelen. Goed te verwerken en mooi eindresultaat
Snelle reactie op mijn WhatsApp bericht, bestellen ging makkelijk, Snelle levering. Goede kwaliteit van panelen. De extra bestele hakken zijn super handig.
Goed kwaliteit en goed verpakt tijdens de bezorging
Ik ben zeer onder de indruk van de service die ik heb ontvangen. De wandpanelen werden snel geleverd en de kwaliteit is fantastisch Een echte aanrader!
We hadden latjes die een andere kleur hadden en ze hebben het goed opgelost met de terugname
2 zwarte wandpanelen verwerkt in onze chinewall. Mooi donker hout, goed verwerkbaar.
Akoestische waarde zeer goed.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeker een aanrader.
Uitstekende service en snelle levering. De kwaliteit van de wandpanelen is fantastisch en de prijs was zeer redelijk. Zeker een aanrader!
Goed en snel geleverd en zeer netjes verpakt .Aflevering was een top medewerker.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。