レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har ogsÃ¥ fÃ¥et en sms om de 250 kr men de sender Ã¥benbart sÃ¥ mange ud at de glemmer at stave deres navn rigtigt ved mig hedder de wallpapaperyu,med hensyn til wallpaper.dk har jeg intet dÃ¥rligt at... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg kender ikke denne side, og jeg synes at man skal give 1 stjerne for at anmelde et fup, hvor man har misbrugt en pÃ¥lidelig webside. Derfor giver jeg 5 stjerner, men skrive hermed at jeg ogsÃ¥ modto... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Like the many other one-star reviews, I also recieved an absurd fishing sms in the middle of the night from wallpapersu. But come on, surely Wallpaper Magazine should not be punished for that scam ab... もっず芋る

2.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har også fået en sms om de 250 kr

Jeg har også fået en sms om de 250 kr men de sender åbenbart så mange ud at de glemmer at stave deres navn rigtigt ved mig hedder de wallpapaperyu,med hensyn til wallpaper.dk har jeg intet dårligt at sige om,så det er Êrgeligt at det går ud over de forkerte men der er ikke andre steder at gÞre opmÊrksom på dette problem

2022幎11月11日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har her til morgen modtaget en SMS

Jeg har her til morgen modtaget en SMS fra wallpaperyu om at jeg har takket ja til at abonnere på et eller andet fra dem. Og at de fra i morgen vil trÊkke 250 kr pr. Uge. Jeg har IKKE bedt om noget abonnement. Har trykket videre og afmeldt det. Men det her finder jeg mig ikke i, så det bliver politianmeldt.

2022幎9月14日
5぀星のうち5の評䟡

Dette er wallpaper.dk ikke wallpapersu

De 1 stjernede anmeldelser er for wallpapersu, ikke wallpaper.dk.

Jeg fik også en sms af wallpapersu, men kom til at lave anmeldelsen på wallpaper.dk's trustpilot til at starte med.
Dette er en kompensation for den 1-stjernede anmeldelse.

2022幎4月16日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg downloadede ikke denne app

Jeg downloadede ikke denne app, men jeg tog denne besked og sendte linket til politiet og ringede til banken. Dette er en fidus.Pas på ikke at klikke på betalingslinket.
På link skriver til Opsigelse .Efter at have trykket på linke for opsigelse .Går til at betale .

Har også fået sms:

Har også fået sms:
Tak, du abonnerer pà Wallpapersu for 375 DKK/pr. uge. Til opsigelse: link
Tror jeg har downloadet deres app engang men slettet den da jeg så prisen! Har ikke fulgt linket, men indrapporteret det på selvforsvars appen. Kan ikke se advarsler om det der endnu

Wallpapersu.com scam

Jeg har modtaget samme meddelse vedr. abonnement hos wallpapersu.com
Jeg har meddelt min bank, at de ikke må udbetale penge til scam-firmaet. Desuden har jeg anmeldt sagen på politiets hjemmeside for internetsvindel.

Svindel og humbug.

Svindel og humbug: Det er ikke Wallpaper.dk der sender den SMS ud. Det er Wallpaperu.com der sender den besked ud. De har intet at gÞre med Wallpaper det er ordentligt firma.

Scam her også

Scam her også

Jeg har modtaget en sms her til morges med opsigelse

Tak, du abonnerer pà Wallpapersu for 375 DKK/pr. uge. Til opsigelse:
Også kommer der et link her

Jeg syntes det er for dårligt at der ikke er mere sikkerhed i dette firma.

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。