Rekommenderar Wallpoet flera gÃ¥nger om! Jag har bestÀllt frÃ¥n dem flera gÃ¥nger och varje gÃ¥ng blir jag Såå nöjd! Dem har skapat otroligt vackra posters varje gÃ¥ng, och Àven om jag inte alltid har lad... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Omvandlade mina foton till posters. JÀttenöjd med bÃ¥de bestÀllningsprocess och resultat. Enkelt att fÃ¥ till fina bilder med företagets filters. Jag ville till exempel göra mina bilder till svartvita p... ãã£ãšèŠã
Hemsidan Àr bra och ganska tydlig men efter att man har valt vad man vill ha och trycker för att fortsÀtta till betalning sÃ¥ skickar den Àn till en massa andra saker att köpa vilket förvirrade mig en... ãã£ãšèŠã
Fantastiskt pÃ¥ alla sÀtt! Kommunikation, bemötande, leveranstid, kvaliten pÃ¥ bilderna! Det enda som inte var perfekt var ramarna som var av för lÃ¥g kvalitet och dessutom hade ena ramen en liten sk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Create art from your photos & imagination! At Wallpoet you can create beautiful, personalized wall art in seconds! You can create your poster either from your own photos or by generating your own, unique AI images with our new product Wallpoet AI. Our poster designer was created together with experienced photographers and photo editors in Sweden and Scandinavia because we wanted everyone to be able to design posters from their own photos that has the same high quality in color, layout and paper as professional prints. All posters are printed on 200gsm matte premium paper.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÀldigt bra eftersom originalet inteâŠ
VÀldigt bra eftersom originalet inte var det bÀsta!ð
Snabb leverans och en vÀldigt snygg ochâŠ
Snabb leverans och en vÀldigt snygg och klar poster.
Hade lika gÀrna kunnat printa ut bildenâŠ
Hade lika gÀrna kunnat printa ut bilden sjÀlv från en skrivare och satt in i en ram
Fantastisk service och helt otroligtâŠ
Fantastisk service och helt otroligt fina posters!
Veldig rask levering og mege fornÞydâŠ
Veldig rask levering og mege fornÞyd med alt :)
PremiumkÀnsla!
Så otroligt fin kvalitet på dessa posters! Mina mobilbilder kommer ut som riktiga konstverk i storlek 50x70! Rekommenderar verkligen :)
Vacker tavla!
LÀtt att bestÀlla, leverans till dörren både poster och ram. Resultatet var verkligen jÀttefint, supernöjd.
Bilden blev fantastiskt fin nÀr denâŠ
Bilden blev fantastiskt fin nÀr den printades! Pappret bilden var på Àt helt underbart. Enkelt att bestÀlla och allt gick så smidigt!
Nydelige bilder:)
Inte helt nöjd med kvaliteten
Inte helt nöjd med kvaliteten. Ingen âfotokÀnslaâ utan mer en lite bÀttre nivÃ¥ pÃ¥ en pappersprint med jobbkopiatorn. Tveksam att jag bestÀller igen. Synd för företaget kÀnns genuint. Plus för snabb service.
Snabb leverans av fina prints
Snabb leverans av fina prints! Ãven snabb Ã¥terkoppling vid frÃ¥gor i Àrendet.
Brilliant quality
Brilliant quality. Just like the App shows.
I created 5 photos, using the black frames.
Turned out brilliantly.
Used my photos from my iPhone camera
SÃ¥ skuffende
SÃ¥ skuffende! Jeg har betalt nÊste 700kr for et billede jeg skulle give i fÞdselsdagsgave.. jeg modtager et billede der er sÃ¥ grimt og med fejl. Den tekst der er pÃ¥, er skÊv, glider ud og bliver utydelig. Hele billedet er skÊvt. Det virkelig dÃ¥rlig âprintetâ og det ikke selve billedekvaliteten. Men den tekst de har sat pÃ¥ og selve billedet der er printet skÊvt pÃ¥.. der virkelig ikke sÊrlig flot. Er sÃ¥ skuffet og ked af det, for nu kan jeg ikke aflevere den gave jeg havde set frem til at give.
Helt ok, men dyrt!
Helt ok prints men dyrt.
Har bestÀllt genom wallpoet några gånger.
Finns sÀkert motsvarande till bÀttre priser .
Flotte billeder
Flotte billeder, god kvalitet. Hurtig service.
Har kÞbt foto her flere gang
Har kÞbt foto her flere gang. Super kvalitet, nemt at betjene hjemmesiden, venlig service og hurtig levering. KÞber helt sikkert igen.
Happyâ£ïž
JÀttenöjd med mina nu förvaltade foton
Bra material , kÀnslan och rymd var behållen i tavlan
VÀlförpackat under transport.
Fantastisk kvalitet och service
Fantastisk kvalitet och service! PortrÀtten blev otroligt vackra och övertrÀffade alla mina förvÀntningar. Varje detalj och kÀnsla fångades perfekt. Professionellt bemötande och smidig process från början till slut. Rekommenderas varmt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ