レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zit je op zondag met een kapot expansievat. Installatiebedrijf waar cv-servicecontract loopt heeft er geen op voorraad (“bel morgen mijn collega’s), dus kon mij niet conform contract helpen. Warmt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nadat ik een bestelling had gedaan, werd mijn probleem verholpen door een andere partij. De bestelling ging ik ophalen en zonder kosten waren ze bereid het artikel terug te sturen. Werkelijk een su... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Als doe-het-zelver ben ik hier al voor de tweede keer niet goed geholpen. Welliswaar door dezelfde persoon, maar toch. (Wellicht hebben de andere collega’s er wel zin in). Hij weigerde mee te de... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

I am not satistfied at all with your customer service, I ordered one item. you sent teh worng one. The electrician could not use it because it is the wrong item. I ended up paying 100 EUROS for th... もっず芋る

䌁業が回答したした

5. 空調システム提䟛業者
  6. 建材店
  7. 配管郚品店

圓該䌁業による蚘述

Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair en dakbedekking tegen vaste lage prijzen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Met prioriteit een product besteld. Helaas kwam dit product te laat. Dit aangegeven en vervolgens kon ik alles kosteloos retourneren. Het extra geld voor de prioriteit heb ik netjes gekregen. Super goed geregeld!

2025幎5月22日
5぀星のうち5の評䟡

Een bedrijf dat nog weet wat service is!

Een bedrijf dat nog weet wat service is!

Klant gericht en vriendelijk.

Enige tip is producten op de website soms wat beter beschrijven kunnen worden, sommige aansluitingen staan niet benoemd.Ook het segment CV verdelers mag wat vernieuwd worden, koelen met warmtepomp wordt ook steeds normaler dan is het ook top om RVS verdelers te verkopen en het liefst waarmee je een standaard aansluiting hebt 3/4 euroconisch bijvoorbeeld.

2025幎8月14日

Bij Warmteservice kun je onderdelen

Bij Warmteservice kun je onderdelen terug brengen of als je onderdelen over hebt en krijg je je geld terug, maar bestel geen henco fit of persmateriaal want dat betalen ze niet terug omdat ze die elders bestellen en zelf niet in het assortiment hebben zitten. Mochten ze wel eens duidelijk maken en de klanten dit laten weten.

2025幎8月14日

Slechte service

Slechte service. Op hun aanraden een merk aangeschaft wat betreft douchekraan. Heel veel kalk in korte tijd en doorverwezen naar verschillende afdelingen. Ook medewerkers gaven aan dat dit niet kon. Uiteindelijk deden ze niks om echt te helpen en kregen we geen nieuwe kraan. Slecht bedrijf, we kopen hier niks meer.

2025幎6月15日
5぀星のうち1の評䟡

Ik kan (of wil) je niet helpen

Boiler gekocht en deze is na 3 jaar kapot. Ik begrijp helemaal dat dit uit de garantie is en bel voor reparatie/onderdelen. Warmteservice geeft aan dat ze niet repareren en ook geen reparateur kennen die mij kan helpen. Ze verkopen alleen en geven aan dat ze niet met installateurs werken. De verkoper voelt zich aangevallen door mijn verbazing. Poeh poeh
jammer van de communicatietraining. Volgens de verkoper is het woord service achter warmte ook ooit maar 60 jaar geleden verzonnen door de eigenaar😱
Als klant ben je me kwijt

2025幎6月3日

Verkeerd artikel ontvangen

Verkeerd artikel ontvangen. Artikel is voor een oudere ketel.(bouwjaar wordt bij het product niet benoemd)
Als je dit aan kaart krijg je als reactie dat je maar wat anders moet bestellen.
Slechte service en botte reactie.

2025幎3月26日
5぀星のうち4の評䟡

De verzending valt tegen.

De winkels zijn top, ook allemaal voorzien van deskundigen.
Waar ik me aan erger is de verzending bij een winkel.
Als je BV bij een winkel een outlet product besteld duurt het enorm lang eer je het in huis heb. Blijkt dat de medewerkers hetzelf naar een PostNL punt moeten brengen. Dit is echt het toppunt van zo'n grote winkelketen. Dat dit niet wordt opgehaald door PostNL zodat de klant 100% zeker is dat het de volgende dag wordt geleverd. WS zorg dat je daar wat beter in wordt, dan krijg je 5*. Voor zo'n winkelketen moet dit te doen zijn.

2025幎3月17日
5぀星のうち3の評䟡

Het bedrijf is top

Het bedrijf is top. Ik heb alleen 2 medewerkers gehad die elke keer mega chagerijn waren. Ik vond zo jammer dat ik ben bij een andere filiaal geweest en hier waren gewoon vriendelijke

2025幎2月1日

Gemakkelijk, snel, goedkoop

Gemakkelijk, snel, goedkoop, ondersteund door vele fysieke vestigingen. Ik ben geen professionele installateur dus over service en advies kan ik niet oordelen, maar ik heb iets besteld en het was er binnen 24 uur. Redelijke bezorgkosten. Comfortabele website. Het artikel was ca. 40% goedkoper dan via bol punt com.

2025幎1月30日

Geen kennis van zaken

Als je het verschil niet weet tussen een BSP of een BSP-T draad dan ben je niet waardig materialen hiervoor te verkopen. Dan ben je alleen een door verkoper en zeker geen warmte SERVICE

2025幎1月14日
Warmteservice ロゎ

Warmteservice からの回答

Vervelend dat u een slechte ervaring heeft gehad. Zou u ons een e-mail kunnen sturen met uw ervaring zodat wij onze service hier op aan kunnen passen? U kunt dit sturen naar marketing@warmteservice.nl o.v.v. review Trustpilot. Alvast bedankt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。