WASHOLOGI レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Äntligen hittat ett organiskt tvÀttmedel som Àr giftfritt och utan ftalater. Jag Àlskar nÀr tvÀtten luktar gott men jag undviker gÀrna ftalater och Àlskar att den istÀllet Àr gjord med eterisk olj... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ni skickar jÀtte dåliga varor till kund. Flaskan på 750 ml som levererades var sönder. Man kan inte anvÀnda sprutan och den lÀcker. Jag mejlade om det så fort jag fick varan men ingen återkom.

5぀星のうち3の評䟡

Lieferumfang und Preis natÃŒrlich wie vereinbart. Das Problem ist der Verschluss ihrer Produkte. Ein Teil des Waschmittels ist in der Verpackung ausgelaufen. Damit musste ich die Produkte zuerst einmal... もっず芋る

䌁業情報

1. 日甚品卞業者

WASHOLOGI に぀いお

圓該䌁業による蚘述

WASHOLOGI Àr ett svenskt klÀdvårdsmÀrke som kombinerar hållbarhet, effektivitet och design med ett tydligt doftspråk för att revolutionera klÀdvården.

Vi vill lÀra ut hur man tvÀttar och vårdar sina olika material för att de ska hålla sig fina lÀnge och erbjuder klÀdvårdsprodukter som hjÀlper dig att förlÀnga livslÀngden på dina plagg. Våra miljövÀnliga produkter nÀrproduceras i vackra FjÀllbacka med högt koncentrerade formuleringar.

Grundaren Viktoria Widengren lanserade WASHOLOGI år 2014 nÀr hon mÀrkte att det saknades något på hyllan, dÀr man köper klÀder och heminredning borde man kunna köpa tvÀttprodukter, både med snygg design, ett trovÀrdigt miljötÀnk och hög effektivitet.

Efter en lång marknadsundersökning fick Viktoria fram svar på vilka behov och önskemål som fanns för klÀdvård och så föddes WASHOLOGI - "LÀran om tvÀtt". Sedan lanseringen har sortimentet utökats med flera nya produkter, ett sortiment som utvecklas efter era behov.

Vårt produktsortiment inkluderar tvÀttmedel, mjukmedel, linnevatten, noppmaskiner och mycket annat som hjÀlper till att förlÀnga dina klÀders livslÀngd.

"NÀr du vÀljer WASHOLOGIs produkter ska du veta att det du anvÀnder Àr resultatet av vårt mål att erbjuda högsta kvalitet, hållbart miljötÀnk och snygga förpackningar. Att tvÀtta Àr ett måste och vi vill göra det måstet lite trevligare. Med vårt sortiment ska det vara enkelt att göra ett bra val!"
- Viktoria Widengren, Grundare & VD

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Snabb leverans bra produkt

Snabb leverans. Köpte deras washologi sportwash. Helt fantastisk för att ta bort dålig lukt i klÀder! AnvÀnt det tidigare och Àr supernöjd!

2025幎4月22日

WASHOLOGI からの回答

Tusent tack för det fina omdömet!

immer gern wieder

Schnelle Abwicklung, sehr freundlich, faire Preise

2025幎4月16日

WASHOLOGI からの回答

Vielen herzlichen Dank fÃŒr Ihre tolle Bewertung! Wir freuen uns sehr ÃŒber Ihr positives Feedback.

Doftspray

En gång Washologi alltid Washologi . JÀttenöjd med min doftspray , helt underbar doft . Nöjd med alla era produkter

2025幎4月7日

WASHOLOGI からの回答

Wow vad kul att höra! Senare i år kommer en del spÀnnande nyheter som du sÀkert kommer Àlska, kan dock inte sÀga mycket mer Àn så i nulÀget.. Håll ögonen öppna :)

Mvh
Wilhelm på WASHOLOGI

5぀星のうち5の評䟡

Very satisfied with the products

Very satisfied with the products, many thanks

2025幎3月26日

WASHOLOGI からの回答

Thank you for the great review, we are happy to hear that you are satisfied with the products!

Best regards,
Wilhelm @WASHOLOGI

5぀星のうち5の評䟡

NÀr paketet kom sÃ¥ hade vÀtskan lÀckt

Update!
Tog kontakt med företaget, som skickade den större flaskan, nÀr den kom fram sÃ¥ va den intakt. Har ny kört 2 tvÀttar och mina trÀningsklÀder luktar nu ingenting 🥳Tack för fin service!

NÀr paketet kom så hade vÀtskan lÀckt ut.

2025幎3月24日

Hej Sylvia,

Vi förstår att detta blir en tråkig upplevelse och det Àr något vi försöker undvika så gott det bara går. Vi tog Àven emot ditt mail med information om detta igår och skickar dig ett nytt paket direkt från kontoret idag.

Jag hoppas att du uppskattar den större flaskan vi skickade dig som kompensation :)

Mvh
Wilhelm på WASHOLOGI

Nachdem ich die stÀndige Fehlleitung

Nachdem ich die stÀndige Fehlleitung der Sendung durch DHL WASHLOGI gemeldet hatte,wurde kurzfristig ein neues Paket (incl. Wiedergutmachung) versendet. Dieses traf innerhalb 3 Tagen ein. Alle Produkte Ìberzeugen mit angenehmem Duft. Vielen Dank!

2025幎2月28日

WASHOLOGI からの回答

Vielen lieben Dank fÃŒr die tolle Bewertung! Leider kommt es manchmal zu Problemen beim Transport, worauf wir keinen Einfluss haben. Aber wir helfen immer gerne, eine Lösung zu finden und bieten selbstverstÀndlich eine EntschÀdigung an – damit du als Kunde stets zufrieden bist!

5぀星のうち1の評䟡

Habe meine Bestellung nicht erhalten

Habe meine Bestellung nicht erhalten, Geld wurde abgebucht....

2025幎3月11日

WASHOLOGI からの回答

Wir verstehen, dass dies fÃŒr dich eine enttÀuschende Erfahrung war, und möchten uns aufrichtig dafÃŒr entschuldigen. Leider lag dieses Problem außerhalb unseres Einflusses, da DHL das Paket verloren hat. Leider werden wir in solchen FÀllen nicht von DHL informiert – wir haben erst durch deine RÃŒckmeldung von dem Problem erfahren.

Laut unserem E-Mail-Verlauf mit dir haben wir gemeinsam eine Lösung gefunden, bei der du ein neues Paket direkt von unserem BÃŒro erhÀltst – mit einem kleinen Geschenk als EntschÀdigung. Wir hoffen sehr, dass dir die Produkte gefallen, sobald sie bei dir ankommen!

FINALLY!

FINALLY! I can wash my darn silk pillowcase. If I didn't like it so much, I would never have bought it.

2025幎3月6日

WASHOLOGI からの回答

Thank you for the great review! We love hearing customer stories like this one, it gives us the energy to keep pushing forward!

Tolles Produkt

Freue mich, der Duft ist herrlich dezent!

2025幎3月9日

WASHOLOGI からの回答

Danke fÌr deine tolle Bewertung, so schön zu hören!

Alles bestens

Lieferung erfolgte sehr schnell und ordentlich.

2025幎2月18日

WASHOLOGI からの回答

Vielen Dank fÌr deine schöne Bewertung! Es freut mich zu hören, dass die Lieferung reibungslos verlaufen ist.

Prima produkter

Har provat produkten och Àn så lÀnge Àr jag mycket nöjd
Fint bemötande av personalen nÀr jag upptÀckte att en flaska lÀckt

2025幎2月17日

WASHOLOGI からの回答

Tack för det fina omdömet Katrin!

Mvh Wilhelm på WASHOLOGI

5぀星のうち5の評䟡

Alla som har svettluktande klÀder: washologi fungerar!

Som man och nörd trÀffar jag många och hör om många som har problem med med klÀder som luktar svett men inte vet vad dom skall göra åt det:
Ni kan sluta leta!

Under en period i mitt liv kÀmpa jag med mycket olika saker som gjorde att jag utvecklade en unik, vÀldigt otrevlig, svettlukt. Det var pissjibbigt. Man var inte motiverad att köpa nya klÀder för man kommer ju endast besudla dom med.

Jag testade alla husmorsknep som stod på internet. Det som funka bÀst, men inte riktigt, var att drÀnka klÀderna i Àttikalösning innan man tvÀtta dem.

En dag fick jag nog och kÀnde: det måste finnas något annat. Sambon var anti sköljmedel då hon tagit till sig information att de gör att textilierna slits mer och slutar andas.

Sökte på om sköljmedel var dåligt och bland de första sidorna var washologi. Hur de utvecklat sköljmedel som hjÀlpte klÀderna andas och var naturvÀnligt.
BlÀddrade bland deras produkter och såg att de hade sport wash för svettiga klÀder.
Jag blev nyfiken i bestÀllde och detta, utan att överdriva, kan varit bÀsta beslutet jag gjort nÀr det kom till att tvÀtta våra klÀder.

Sambon Àr lite doftkÀnslig men det vara bara att ta mindre medel. Vi båda upplevde att tvÀtten blev renare Àn innan trots attvi tog mindre medel Àn rekommenderat. Mycket mindre medel.
Och mina plagg, som stank ammoniaksvett 5 min efter att haftpå sig dem, luktade påtagligt mindre efter en tvÀtt med sport wash.
Spola fram några månader, från att vi bestÀllde, till idag: inga av mina klÀder luktar svett lÀngre.
Gör dom det Àr det för jag svettats i dom den dagen men inget som hÀnger kvar.

Washologis produkter fungerar helt enkelt och det finns en hel vÀrld nördar som hade behövt wasologis produkter!

Detta Àr inte alls fördommar utan som jag skrev i början, som nörd sjÀlv så trÀffar jag många som kan kÀmpa med olika saker i sina liv som gör att de får lika frÀn lukt som jag hade ett tag. Detta hade hjÀlpt dom otroligt mycket!

Kan verkligen rekommendera washologis produkter!
Keep up the good work! Ni har fått mig och min sambo som fast kund 😊

2025幎2月20日
自発的なレビュヌ

WASHOLOGI からの回答

Detta omdöme var helt klart dagens höjdpunkt, hela kontoret fick ett leende på lÀpparna nÀr vi lÀste ditt omdöme en efter en. Så otroligt kul att höra om din upplevelse av Sport Wash!

Mvh Wilhelm på WASHOLOGI

5぀星のうち4の評䟡

WASHOLOGI からの回答

Hallo! Vielen Dank fÃŒr deine Frage. Du kannst deine Kleidung natÃŒrlich bei Temperaturen ÃŒber 30 Grad waschen. Allerdings empfehlen wir, sie bei möglichst niedriger Temperatur zu waschen, um die Lebensdauer der Kleidung zu verlÀngern und die QualitÀt zu erhalten. Außerdem ist das umweltfreundlicher und spart Energie.

Viele GrÌße,

Otroliga!

För det första, otroligt snabb leverans och produkterna var fint paketerade, det höjer kÀnslan av lyx 🥰 sen Àlskar jag kvalitet pÃ¥ produkterna, dofterna stannar i rummet och mina sÀnglakan och det luktar verkligen nytvÀttat LÄNGE. SÃ¥ nöjd, bestÀllde bÃ¥de stora och smÃ¥ flaskors

2025幎2月4日

WASHOLOGI からの回答

Hej och tack för det fina omdömet, så kul att höra!

Mvh Ludwig på WASHOLOGI

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス