Det er meget forskelligt hvor godt bilen bliver vasket også er det en skam der ikke er spande og børster så man kan vaske de kanter hvor maskinen ikke kommer
Guldborgvej 2-4, 7400 Herning, DK
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
Bilen er renere når man forlader vaskehallen, men en storartet vask er det ikke. tørrer ikke ordentlig og kommer ikke hele vejen rundt om bilen
企業が回答しました
Jeg har abnnement Guld. Desværre bliver bilen ikke i nærheden af at være tør efter program. Ved ekstra betaling er det utroligt nok det samme.
企業が回答しました
Bilen bliver ikke ren på fronten, og frontruden virker "klistret" måske af voks.
当該企業による記述
Guldborgvej 2-4, 7400, Herning, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Syntes ikke den tørrere særlig godt hvilket gør der er mange hvide pletter efter vasken.

Wash World - Herning - Guldborgvej からの回答
maskinen vasker ikke min bil ren, der er ofte en af sporerne der er ude af drift.
Update; jeg har fået et venligt svar om at jeg kan kontakte kundeservice, men det er fundamentalt ikke mit problem at i ikke leverer den vare i tager penge for.
jeg har opsagt mit abonnement
Chb

Wash World - Herning - Guldborgvej からの回答
Jeg oplever at bilen ikke bliver vasket ordentlig ved forruden samt de to side ruder foran. Ligeledes er det et problem at bilens vinduer ikke bliver tørret tilstrækkeligt.

Wash World - Herning - Guldborgvej からの回答
Syntes ikke den vasker helt rent og ikke særlig god til at tørre.

Wash World - Herning - Guldborgvej からの回答
Vi har fået vasket vores bil i dag i vaskehallen i Herning med en guld vask til 79 kr. Selve vasken tog omkring 4-5 min, og efterfølgende var bilen altså ikke blevet ordentligt ren. Den har flere kalkpletter på ruderne og soltaget og skal derfor vaskes igen. Kundeservice meldte tilbage, at det levede op til vaskens standdart, som jo så må være meget lav 🤔

Wash World - Herning - Guldborgvej からの回答
Vaske tid er blevet alt for kort synes jeg selvom man har premium abonnement og når køre vi bilen ud af vaskehal er der meget sæbe tilbage på bilen OG Igår den 02.05.24 Min bil fik pletter som ikke kan gå af.

Wash World - Herning - Guldborgvej からの回答
Har lige vasket bil i hal 1. Tørring var meget ringe, jeg måtte bruge viskere for at kunne se ud både foran og bagud. Sideruderne måtte jeg også gøre Rene, da jeg kom hjem

Wash World - Herning - Guldborgvej からの回答
Man får en renere bil, men man får ikke en ren bil.... Men det er nemt og bekvemt og der er næsten aldrig kø...

Wash World - Herning - Guldborgvej からの回答
Som om coatingen var anderledes end vask i en anden hal ugen før.

Wash World - Herning - Guldborgvej からの回答
2 stjerner fordi prisen er rigtig fint for den billigste vask, men i tørrer jo ikke bilen ordentligt og efterlader skidtet på bilen. Så man kommer halv beskidt ud igen. Er det meningen?

Wash World - Herning - Guldborgvej からの回答
Det var en god oplevelse og nemt at komme til 👍👍🙂

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。