WashWorld SE レビュヌ 4,248

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr bra, men skulle höja betyget till 5 stjÀrnor om det vore qwerty-tangentbordet pÃ¥ displayen. Jag tycker att borstarna inte tar riktigt överallt. Jag har en Toyota Verso, dÀr bakrutans sido... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kameran kunde inte lÀsa av mitt bilnummer och fick ett meddelande om extra debitering. Förklarade misstaget med att förvÀxla sista siffran och kundtjÀnsten såg till att jag inte blev debiterad.

5぀星のうち3の評䟡

En billig tvÀtt som gör grovjobbet och som Àr smidig att anvÀnda mellan ordentliga tvÀttar. Det blir aldrig riktigt rent. Den sura lukten i hallarna Àr ibland svÃ¥r att stÃ¥ ut med. Ofta hallar som Àr a... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗車

圓該䌁業による蚘述

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövÀnliga biltvÀttar till marknadens bÀsta priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sÀllan. Den första tvÀtthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. NorrmÀnnen fick lÀra kÀnna Wash World i början av 2020 nÀr vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegrÀnsad biltvÀtt”, betala frÃ¥n bilen och automatisk nummerskyltsavlÀsning. I slutet av 2020 introducerade vi TvÀtta sjÀlv pÃ¥ ett antal av vÃ¥ra anlÀggningar och vi Àr nu den största aktören pÃ¥ den kommersiella TvÀtta sjÀlv-marknaden i Danmark. Wash World har för nÀrvarande fler Àn 50 anstÀllda inom administration och drift. VÃ¥ra anlÀggningar Àr obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvÃ¥rdare som ser till att tvÀtthallarna fungerar och att vÃ¥ra anlÀggningar Àr rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som Àr öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som stÃ¥r redo vid telefonerna i hÀndelse av brÃ¥dskande problem med biltvÀtten. Wash World har ambitionen att bli ledande pÃ¥ den nordiska marknaden för biltvÀttar.

3.8

Bra men Àr ofta sönder

Bra men Àr ofta sönder

Hej Kent
Tack för din feedback och för att du gav oss 4 stjÀrnor 😊
Jag Àr glad att höra att du tycker om vÃ¥ra tvÀttar, men jag beklagar att du upplever att anlÀggningen ibland Àr ur funktion. Vi arbetar löpande med service och underhÃ¥ll för att vÃ¥ra tvÀttar ska fungera sÃ¥ stabilt som möjligt 🚗✚
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.
Sara

Helt okay för priset.

Hej Mikael
Tack för din recension och för att du gav oss 4 stjÀrnor 😊
Jag Àr glad att höra att du tycker att tvÀtten var helt okej för priset. Vi arbetar hela tiden för att ge vÃ¥ra kunder en bra tvÀttupplevelse till ett bra vÀrde 🚗✚
Vi hoppas att få vÀlkomna dig igen hos Wash World.
Sara 🫧

5぀星のうち4の評䟡

Lite dåligt med insekt medel tar inte

Lite dåligt med insekt medel tar inte bort allt

Hej 🫧
Tack för din feedback och för att du har tagit dig tid att ge oss 4 stjÀrnor. ✹
Jag beklagar att insektsmedlet inte fick bort allt som förvÀntat. Hur effektivt det Àr kan bero på hur lÀnge insekterna har suttit fast och hur mycket smuts som finns på bilen. I vissa fall kan det behövas en extra förbehandling eller tvÀtt för att få bort allt helt.
Vi uppskattar verkligen din kommentar och tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att förbÀttra tvÀttupplevelsen.
Sara 🚗

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

2026幎5月14日

Hej Tommy
Jag Àr verkligen glad att höra att du hade en snabb och smidig upplevelse hos oss 😊 Det betyder mycket för oss att vÃ¥ra kunder upplever tvÀtten som enkel och bekvÀm i vardagen.
Stort tack för att du tog dig tid att dela din feedback och för dina 5 stjÀrnor. Vi ser fram emot att vÀlkomna dig tillbaka snart igen.

Det gick smidigt

Det snabbt och smidigt

Hej Ali 😊
Stort tack för din fina recension och dina 5 stjÀrnor! ⭐
Det gör oss vÀldigt glada att höra att du hade en snabb och smidig upplevelse hos oss. Vi arbetar varje dag för att göra biltvÀtten enkel och bekvÀm, sÃ¥ din feedback betyder mycket för oss 🚗✚
Vi hoppas att få se dig igen snart!

5぀星のうち1の評䟡

Orsakade repor lÀngs med hela bilens

Orsakade repor lÀngs med hela bilens sida. Skickade in skadeanmÀlan samma dag (3/5) och har Ànnu inte fått något svar eller bekrÀftelse på anmÀlan. KÀnns som ett mycket oseriöst företag som inte tar ansvar.

2026幎5月3日
自発的なレビュヌ

Hej Axel
Jag beklagar verkligen att höra om din upplevelse och förstår att situationen kÀnns frustrerande.
Vi gör alltid vårt bÀsta för att hantera skador korrekt. SjÀlva handlÀggningen av skadeÀrenden sköts dock av vår samarbetspartner Van Ameyde, som ansvarar för utredning och återkoppling i dessa Àrenden. Det kan ibland innebÀra lite lÀngre handlÀggningstid beroende på belastning.
Om du redan har skickat in din anmÀlan kommer Àrendet att behandlas, och jag rekommenderar att du håller utkik efter mail från Van Ameyde, Àven i skrÀpposten.

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr snabbt och enkelt.

2026幎5月14日

Hej Britt-Marie
Stort tack för din fina recension och 5 stjÀrnor 😊
Jag Àr vÀldigt glad att höra att du uppskattar att det Àr snabbt och enkelt hos oss. Vi arbetar hela tiden för att göra biltvÀtten så smidig och bekvÀm som möjligt för våra kunder.
Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och jag hoppas att vi fÃ¥r vÀlkomna dig tillbaka snart igen 🚗✚

5぀星のうち5の評䟡

Det var enkelt att tvÀtta.

Det var enkelt att få bilen tvÀttad. Automaten för olika val Àr lÀtt att förstå och det gick snabbt med bra resultat.

2026幎5月13日

Hej Karl,
Tack för din fina recension och för de 5 stjÀrnorna! ⭐
Vi Àr glada att höra att du upplevde tvÀtten som enkel och smidig, samt att automaten var lÀtt att förstå. Det betyder mycket för oss att du också blev nöjd med resultatet och den snabba processen.
VÀlkommen tillbaka nÀsta gång bilen behöver en tvÀtt!

Fungerarde prefekt den hÀr gången

Fungerarde prefekt den hÀr gången

2026幎5月11日

Hej Lars-Erik
Jag Àr verkligen glad att höra att allt fungerade perfekt den hÀr gÃ¥ngen 😊 Vi arbetar hela tiden med att göra upplevelsen sÃ¥ smidig och enkel som möjligt, sÃ¥ det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din feedback.
Vi hoppas att vi får möjlighet att vÀlkomna dig igen snart till Ànnu en bra tvÀttupplevelse.

5぀星のうち5の評䟡

Kameran kunde inte lÀsa av mitt

2025幎5月13日

Hej Victor
Stort tack för dina 5 stjÀrnor och för att du delade din upplevelse 😊 Jag Àr glad att höra att kundtjÀnsten kunde hjÀlpa till snabbt nÀr registreringsnumret inte blev korrekt avlÀst.
Vi vet att smÃ¥ misstag kan hÀnda, sÃ¥ det Àr viktigt för oss att hitta en smidig lösning och ge bra service nÀr det behövs 🚗✚

Snabbt o bra sÀtt att få bilen ren

Snabbt o bra sÀtt att få bilen ren
Bra som vanligt

2026幎5月13日

Hej HÃ¥kan
Tack sÃ¥ mycket för de fina orden och de 5 stjÀrnorna 🌟 Det gör mig glad att höra att du tycker att det Àr ett snabbt och smidigt sÀtt att fÃ¥ bilen ren 🚗✚
Extra roligt att höra att det fungerar bra gång på gång. Vi uppskattar verkligen att du vÀljer oss och hoppas att vi får vÀlkomna dig igen snart.

Smidig anvÀndning

Smidig anvÀndning

2026幎5月9日

Hej Björn
Tack för din recension 😊 HÀrligt att höra att du upplever tjÀnsten som smidig och enkel att anvÀnda 🚗✚
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att vi får fortsÀtta vara ditt sjÀlvklara val nÀr bilen behöver bli ren.

TvÀttresultatet Àr bra men priset Àr

TvÀttresultatet Àr bra men priset Àr för högt för mina två tvÀttar i månaden.

2026幎5月9日

Hej Stig-Arne
Tack för din feedback. Jag Àr glad att du Àr nöjd med tvÀttresultatet 😊
Jag förstår samtidigt att priset kan kÀnnas högt nÀr bilen tvÀttas mer sÀllan. Vi arbetar löpande med att utveckla våra tvÀttprogram och skapa så mycket vÀrde som möjligt i varje tvÀtt.
Sara 😁👍

SjÀlva tvÀttprogrammen Àr bra

SjÀlva tvÀttprogrammen Àr bra, men pÃ¥ senare tid har tvÀtthallarna varit ur funktion flera gÃ¥nger nÀr jag har velat anvÀnda dem. Inte sÃ¥ kul nÀr man har betalat mÃ¥nadsavgiften. GÀller tvÀtten i Örebro som f.ö. inte finns med i listan över Wash Worlds stationer.

2026幎5月8日

Hej Gustaf
Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för din Àrliga feedback 😊
Jag Àr glad att höra att du tycker om sjÀlva tvÀttprogrammen, men jag förstÃ¥r samtidigt att det Àr frustrerande nÀr hallarna inte fungerar som de ska – sÀrskilt nÀr man har ett medlemskap 🚗
Vi arbetar löpande med att förbÀttra driften och stabiliteten pÃ¥ vÃ¥ra anlÀggningar, och jag tar sjÀlvklart med din feedback vidare kring stationen i Örebro. Tack ocksÃ¥ för att du uppmÀrksammade att den saknas i stationslistan 👍
Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att skriva till oss, eftersom det hjÀlper oss att bli bÀttre 🙌

Snabbt och effektivt

2026幎5月8日

Hej Torsten
Stort tack för din fina recension och för de 5 stjÀrnorna 🀩
Det gör mig verkligen glad att höra att du upplever vÃ¥ra tvÀttar som bÃ¥de snabba och effektiva 🚗✚
Vi arbetar varje dag för att göra bilvård så enkel och smidig som möjligt, så det betyder mycket för oss att få så positiv feedback 🙌
HÀrligt att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 😊

Ingen kö. Allt fungerar

Bilen blev ren till bra pris och hallen Àr vÀlskött.

Hej Erik
Stort tack för din fina recension 😊 Jag Àr verkligen glad att höra att du fick en smidig upplevelse utan kö och att allt fungerade som det skulle under ditt besök. Det Àr ocksÃ¥ hÀrligt att lÀsa att du Àr nöjd med resultatet och upplever att du fick en ren bil till ett bra pris.
Vi lÀgger mycket fokus på att hålla våra hallar rena och vÀlskötta, så din feedback betyder mycket för oss och för teamet som arbetar med anlÀggningen varje dag.

Bra biltvÀtt

Bra biltvÀtt. Negativt att borsten fastnar i bakrutetorkaren och att det blir flÀckar pÃ¥ backspeglarna av medel. Även torkningen kunde varit bÀttre.

2026幎4月25日

WashWorld SE からの回答

Hej, Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse.
Jag Àr glad att höra att du tycker att biltvÀtten Àr bra, men jag beklagar samtidigt problemen med bakrutetorkaren, flÀckarna på backspeglarna och att torkningen inte levde upp till förvÀntningarna.
Vi uppskattar verkligen din feedback och tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att förbÀttra tvÀttupplevelsen.
Jasin

OMSTÄNDIGT

OMSTÄNDIG SIDA FÖR ATT ANSLUTA SIG SOM KUND, VISSTE INTE VAD SOM VAR GJORT OCH INTE OM DET VAR BETALT ELLER INTE

2026幎5月6日

Hej Niclas
Tack för din feedback.
Jag beklagar att registreringen upplevdes som omstÀndlig och otydlig. Det ska sjÀlvklart vara enkelt att förstå om allt Àr genomfört och om betalningen har gått igenom.
Skriv gÀrna till vår kundservice så undersöker vi Àrendet nÀrmare tillsammans med dig.

Det gick fort och bilen blev ren

Det gick fort och bilen blev ren

Hej Kristina
Tack för din fina recension 😊
Jag Àr glad att höra att det gick snabbt och att bilen blev ren – precis som det ska vara!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Inget

Då kan glömma att få omdöpande tar för lång tid

Hej Kennet
Tack för de 4 stjÀrnorna och för din feedback. Jag förstÃ¥r att det kan kÀnnas frustrerande nÀr det tar lÃ¥ng tid att fÃ¥ Ã¥terkoppling. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss, och vi tar med oss din kommentar vidare 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。