WashWorld SE - Klippan - Storgatan レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Storgatan 92, 264 31 Klippan, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

En billig tvätt som gör grovjobbet och som är smidig att använda mellan ordentliga tvättar. Det blir aldrig riktigt rent. Den sura lukten i hallarna är ibland svår att stå ut med. Ofta hallar som är a... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Hej 👋 Efter att ha tvättat min bil 2gr,så måste jag tyvärr konstatera att jag trodde att resultatet skulle bli bättre. Jag tyckter inte däcken blir riktigt rena samt att det blir fult av ringar,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Abonnemanget är ju guldvärt oavsett prisklass. Hade varit Nice med en automat eller liknande utanför biltvätt med tearshine produkter eller något liknande :)

5つ星のうち5の評価

Känns bra att kunna tvätta när man vill! De ända negativa är att man får tvätta under vingen själv för där kommer den inte åt!

企業情報

1. 洗車

当該企業による記述

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Storgatan 92, 264 31, Klippan, スウェーデン

Biltvätt

Snabbt och enkelt

2025年6月2日

Hej Björn
Stort tack för de 5 stjärnorna – det betyder mycket för oss!
Så härligt att höra att du upplevde det som snabbt och enkelt. Vi hoppas att få se dig igen snart
De bästa hälsningar

Slapp väntan

Slapp väntan

2025年5月23日

Hej Håkan,
Stort tack för din 4-stjärniga recension! Det låter som att du haft en smidig och effektiv upplevelse utan onödig väntan – precis så som vi vill att det ska vara.
Tack för att du valt Wash World, och vi ser fram emot att få välkomna dig igen snart!

Dårligt!

Super ringe! Vasker ikke bilen rent og tørrer ikke ordentligt. Sidste gang stoppede maskinen midt i en vask, og jeg har kæmpe problemer med at få mine penge tilbage. Virkeligt et dårligt firma!

2025年5月16日
自発的なレビュー

Hej Anja,

Tak for din anmeldelse – jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse, og jeg forstår godt din frustration.

Når maskinen stopper midt i en vask, betragtes det som en akut fejl. I sådanne tilfælde anbefaler vi altid at bruge nødtelefonen med det samme, så vi kan hjælpe direkte på stedet.

Med hensyn til din tidligere oplevelse og problemer med refundering, vil jeg meget gerne hjælpe dig videre. Du kan kontakte vores kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på hjemmesiden, hvor vi ser nærmere på din sag og sørger for, at du får den rette assistance.

Det skal selvfølgelig fungere – tak fordi du gjorde os opmærksom på det.
Yahya

Allt bra

Allt fungerade som förväntat

2025年4月10日

Hej Nils!
Stort tack för din återkoppling – det gläder mig att höra att allt fungerade som förväntat! Vi strävar alltid efter att leverera en smidig och pålitlig upplevelse, så din positiva kommentar uppskattas verkligen.

Tvätten helt ok

Tvätten helt ok, tog inte riktigt överallt men över lag bra.

Dock lukta där bara mögel inne, och är man som mig känslig så är det inte en trevlig upplevelse.

2025年4月7日

Hej Theres,

Tack för din recension!

Vi är glada att höra att du i det stora hela var nöjd med tvättresultatet, även om det inte tog riktigt överallt. Vi tar till oss din feedback och ser löpande över både tvättprogram och utrustning för att förbättra upplevelsen.

Vad gäller lukten i hallen – det ska självklart inte lukta mögel, och vi är ledsna över att det påverkade din upplevelse negativt. Vi skickar vidare din kommentar till vårt serviceteam, så vi kan få det kontrollerat och åtgärdat.

Vänliga hälsningar
Sophie Wash World

5つ星のうち2の評価

Det funkar inte jätte ofta

Det funkar inte jätte ofta, mam måste tvätta bilen på andra ställen och betala.

2025年2月27日

Hej Katarzyna
Det beklagar jag verkligen! Det ska naturligtvis fungera varje gång, och jag förstår att det är frustrerande att behöva tvätta bilen någon annanstans. Om du upplever fel vid tvätten, rekommenderar jag att du kontaktar oss via Hjälp-sektionen på vår webbplats, så vi kan hjälpa dig vidare. Tack för att du delar din upplevelse!
Imran - Wash World

5つ星のうち2の評価

Tvättmaskinen fungerade inte som den skulle.

Tvättmaskinen fungerade inte som den skulle. När tvätten var klar gick lufttorkaren inte upp så att det gick inte att köra framåt. Porten framåt gick inte upp men porten bakåt (från bilens synsätt) gick upp. Jag fick backa ut från tvätten. Efter ett antal minuter gick tvätten igång igen. Detta hände flera gånger med flera kunder när jag var där.

2025年2月21日

Hej Hans,
Tack för din feedback! Vi beklagar den upplevelse du hade i tvätthallen – det är självklart inte meningen. Om du upplever tekniska problem igen, rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst via https://help.washworld.se/sv, så att vi kan undersöka ärendet närmare. Vi vill gärna hjälpa till!
Yahya

Äntligen fungerar tvätten!

Äntligen fungerar tvätten!
Har varit lite till och från den sista tiden.

2025年2月17日

WashWorld SE - Klippan - Storgatan からの回答

Tack för din recension! Skönt att höra att tvätten fungerar som den ska igen. Vi uppskattar din tålamod och ser fram emot att välkomna dig igen! 🚗

Ur funktion

Det jag inte tycker om att det är stängt 5 gånger av 10 när man ska tvätta. Väldigt tradigt när man ska tvätta så är den ur funktion.

2025年2月15日

WashWorld SE - Klippan - Storgatan からの回答

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har upplevt att tvätthallen är ur funktion vid flera tillfällen. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi arbetar löpande med att minimera driftstopp och säkerställa att våra anläggningar är tillgängliga när du behöver dem.

Du kan skriva till vår kundeservice, så vi kan se närmare på saken.

Nicklas.

Lätt att komma till

Supernöjd.Alltid ren bil.

2025年1月22日

Hej Ernie,
Stort tack för din fina recension och de 5 stjärnorna! Vi är glada att höra att du är supernöjd och alltid får en ren bil – det betyder mycket för oss! 🚗✨
Varma hälsningar,

Okay til prisen

Okay til prisen. Men syntes, det er for ofte. At anlægget er lukket. Kunne være fedt hvis den vaskede bedrer rent og tørrede bedrer.

2025年1月21日

WashWorld SE - Klippan - Storgatan からの回答

Tak for din anmeldelse og for de 3 stjerner. Vi beklager, at anlægget ikke altid lever op til dine forventninger, og at det til tider er lukket. Din feedback om vask og tørring tager vi til os, da vi altid arbejder på at forbedre os.
Med venlig hilsen
Nicklas

Perfekt

Jag är nöjd med biltvätten

2025年1月19日

Hej Blakaj,
Tusen tack för de 5 stjärnorna! Det gläder oss att höra att du är nöjd med biltvätten. Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart! 😊

5つ星のうち1の評価

I dagsläget har det varit problem varje…

I dagsläget har det varit problem varje gång. Senast oljeläckage från ena borsten över hela högra sidan av bilen. förra tvätten så sköljdes inte ett rengöringsmedel av utan bara blåste av bilen och släppte ut mig.
2 av 2 tvättar har varit problem. Senast oljeläckaget som är värst.
Är anmält som problem

2024年11月25日

Hej Fredrik,
Tack för att du delar din upplevelse, även om det är tråkigt att höra om de problem du har haft. Jag förstår verkligen frustrationen, särskilt när det gäller oljeläckaget, som låter mycket allvarligt.
Eftersom detta redan är anmält, hoppas jag att vår kundservice kan hjälpa dig vidare. Om du behöver ytterligare stöd, är du varmt välkommen att kontakta oss igen via vår hemsida. Vi vill självklart göra vårt bästa för att lösa detta.

5つ星のうち5の評価

Allting fungerar som det ska

Allting fungerar som det ska, är fullt nöjd

2024年10月29日

Hej Bozena

Stort tack för de 5 stjärnorna! Fantastiskt att höra att allt fungerar som det ska, och att du är helt nöjd 😊

Jacob

5つ星のうち4の評価

Insekter på fronten var kvar efter 2…

Insekter på fronten var kvar efter 2 tvättar

2024年6月24日

Hej Jan,

Tack för din recension och feedback. Jag beklagar att insekterna på fronten inte blev helt borttagna trots två tvättar. Vi uppskattar din input och kommer att använda den för att förbättra vår tjänst.

Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta vår kundservice. De hjälper dig gärna vidare.

WashWorld

Anläggning är bra

Anläggning är bra, tvättar rent för att vara en maskin.
- Vattnet luktar inte gott.....

2024年4月30日

WashWorld SE - Klippan - Storgatan からの回答

Tack för din recension och de fyra stjärnorna. Vi är glada att höra att vår anläggning generellt möter dina förväntningar. Vi beklagar dock att du upplever en dålig lukt från vattnet. Vi uppmanar dig att ringa vår akuttelefon nästa gång du upplever ett liknande problem under tvätten, så att vi snabbt kan adressera situationen.

Luktar jätte illa

2024年4月22日

Hej Matilda,

Tack för din recension.
Jag beklagar verkligen att du upplevde en obehaglig lukt under ditt besök.

Jag skulle rekommendera att du kontaktar vår kundservice via 'Hjälp'-sektionen på vår hemsida, så att vi kan undersöka och adressera problemet så snart som möjligt. Vårt team är redo att assistera och se till att detta inte upprepas.

Cathrine🚗

Snabbt og enkelt

2024年4月13日

Hej Pommer,

Tack för de fyra stjärnorna. Det tyder på att du har haft en bra upplevelse hos oss, men vi hoppas naturligtvis alltid på fem stjärnor. Du är därför välkommen att skriva till vår kundtjänst om det är något du tycker vi kan göra bättre.

Vi hoppas att kunna ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Dåligt tvättresultat

Dåligt tvättresultat.
Anläggningen i klippan var fruktansvärd. Det luktar så mycket urin och avlopp, så det gick knappt sitta kvar i bilen

2024年4月12日

Hej Danne,

Tak for din anmeldelse og for at informere os om din oplevelse i vores vaskehal i Klippan. Vi er kede af at høre om de ubehagelige lugte, og vi vil gerne hjælpe med at undersøge sagen yderligere.

Venligst kontakt vores kundeservice via 'Help' sektionen på vores hjemmeside, så vi kan adressere og løse problemet så hurtigt som muligt.

[Dit Navn]

---

Tack för din recension och för att du informerar oss om din upplevelse i vår tvätthall i Klippan. Vi är ledsna att höra om de obehagliga lukterna, och vi vill gärna hjälpa till att undersöka ärendet vidare.

Vänligen kontakta vår kundtjänst via 'Hjälp'-sektionen på vår hemsida så att vi kan adressera och lösa problemet så snabbt som möjligt.

5つ星のうち3の評価

Dåligt att det inte alltid fungerar

Dåligt att det inte alltid fungerar, men betala måste man.
Denna gg funkade det

2024年3月30日

Hej Rela,

Tack för din recension och för att ge oss tre stjärnor. Jag förstår din frustration över att tjänsten inte alltid fungerar som förväntat, trots att betalning krävs. Det gläder mig dock att höra att det fungerade denna gång. Vi strävar efter att erbjuda en konsekvent och pålitlig service till alla våra kunder och tar din feedback seriöst som en del av våra ansträngningar att förbättra. Om du stöter på problem i framtiden, vänligen tveka inte att kontakta vår kundtjänst via washworld.dk under "Vaskehal og reklamation", så att vi kan adressera och lösa dessa omedelbart. Din tillfredsställelse är viktig för oss, och vi är engagerade i att säkerställa en positiv upplevelse varje gång du använder våra tjänster.

Ahad

Trustpilot エクスペリエンス