3.6

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Happy :-)

Great experience!
I received my order - my bottle was so beautiful. Another product (glass thermo mug) had a production flaw. I wrote customer service and got a refund right away. Very kind email, as well!
Thank you. I will be recomminding you.

2025幎9月3日
5぀星のうち1の評䟡

Koop hier nooit!

Koop hier nooit!
Klantenservice reageert pas na dagen met een mailrobot en het bedrijf is telefonisch onbereikbaar.
Iets retourneren kost je als klant zelf € 25,- tot € 35,- verzendkosten, omdat deze oplichters zo slim zijn om de koper de artikelen naar Tjechie te laten retour sturen. Dit is keiharde oplichting!

2024幎10月21日
5぀星のうち5の評䟡

Het helpt mij om meer water te drinken

Het helpt mij om meer water te drinken, geweldige smaken. Ik heb veel verschillende flessen van ze, glas, rvs en ze zijn super goed. Prijs-kwaliteit verhouding niet duurder dan andere kwaliteitsmerken. Vooral punten systeem om gratis artikelen te sparen vind ik erg service gericht, net extra meer. Je kan ook bij amazon en bol.com bestellen dan zonder spaarprogramma. Zeer snelle levering met DPD. Dat is voor mij enigste min punt gezien er in Nederland niet zo veel pakketpunten zijn om op te halen.

2024幎8月28日
5぀星のうち2の評䟡

Slechte kwaliteit doppen

De all purpose flessen van Waterdrop zijn erg fijn vanwege de brede opening. Op die manier kan je ze makkelijke schoonmaken. Maar de tumbler lid dop die erop zat is van 2 flessen mega snel kapot gegaan. Echt slechte kwaliteit helaas.

2024幎2月26日
5぀星のうち1の評䟡

Klantenservice is verschrikkelijk.

Klantenservice is verschrikkelijk.
Als je met een probleem zit begrijpen ze je letterlijk nooit, inplaats daarvan word er gewoon mee gelachen.
Ik heb een probleem met de dop die ik laatst besteld heb, deze is defect. Ik mail de klantenservice, is al enkele dagen op antwoord wachten.. krijg je gewoon een uitleg mail terug over hoe je de dop los draait.. echt erg dit, dus conclussie: je kan je geld beter gewoon de vuilbak in gooien, komt op hetzelfde neer.
Erg jammer, want vind de drops zelf wel heel lekker.

2023幎7月27日
5぀星のうち3の評䟡

Klantenservice gesloten

Ik ben erg fan geworden van Waterdrop nadat ik een pakje cadeau had gekregen voor de kerst. Dus direct op 1 januari een flinke bestelling op de website besteld. Tot op de dag van vandaag 10-01 nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen.... Fan van het product maar niet van hun levertijd. Zelf een Aliexpress pakketje uit China is bij mij eerder binnen gekomen...

2023幎1月10日
5぀星のうち5の評䟡

Super service en heerlijke smaken

Super service en heerlijke smaken!
Ik was eerst sceptisch omdat Facebook vaak slechte advertenties laat zien.. maar ben nu al meer dan een jaar een trouwe waterdrop fan en vind sinds kort de service alleen maar beter geworden. Ben er ook heel blij mee dat ze favoriete smaken (Sky, Snow; die eigenlijk “limited” waren) opnieuw aanbieden!

2022幎6月8日
5぀星のうち2の評䟡

Slechte afwikkeling

Via social media werden we attent gemaakt op de drinkflessen en speciale LUCY doppen van waterdrop. We hebben er meteen 2 besteld, want het idee leek ons perfect. De flessen en doppen werden uiteindelijk ook vlot geleverd. Naar 2 weken gebruik bleken de doppen absoluut niet aan de verwachtingen te voldoen. Beide Lucy doppen registreerden niet goed en ook na diverse reset pogingen en contact met klantenservice bleven ze niet goed functioneren. Met name in de auto (beweging) gingen ze vaak op tilt. Na contact met de klantenservice werd besloten om ze terug te sturen en ontvingen we een refund. De kosten voor het terugsturen moesten we zelf betalen en werden uiteindelijk niet vergoed. Slechte afwikkeling!

2022幎5月12日
5぀星のうち5の評䟡

Eerst super sceptisch, maar een aanrader!

Op Facebook zag ik vaak de advertentie van Waterdrop voorbij komen. Ik irriteerde mij aan de advertentie en vroeg mij in hemelsnaam af wie hier gebruik van maakt.

Maar ik ben ook een slechte waterdrinker en wilde graag af van frisdrank met te veel suikers en milieuvervuilende verpakking. Dus voordeel van de twijfel en alle smaakjes besteld en 2 mooie waterflessen. Het is een leuke en slimme website, met bestellen en verdien je punten waar je weer kan sparen voor nieuwe producten.
Het was alleen een beetje jammer dat er werd aangegeven dat ik voldoende punten had voor 'gratis' microdrinks, maar bij het afrekenen waren deze op (?!).

Ik was een beetje sceptisch of de bestelling sowieso zou aankomen. Dus belde met de klantenservice die helaas alleen Engels sprak. Maar wel heel vriendelijk en behulpzaam. De bestelling was onderweg.

De order was keurig verpakt, de flessen erg mooi. Ik heb nu al bijna alle smaakjes geprobeerd en vind het ook lekker. De ene vind ik wel iets lekkerder dan dan de ander. Het is een heel subtiel smaakje en niet chemisch.
Ik vind het ook een tikje anders dan limonade en het is natuurlijk wel heel makkelijk in gebruik.

Al met al ben ik toch overtuigd en ik drink met plezier meer en heb het streven om 3x per dag mijn fles te vullen.

2022幎4月9日
5぀星のうち5の評䟡

Dit product helpt mij enorm bij het halen van mijn dagelijks vocht inname

Water drinken was altijd erg moeilijk voor mij. Echter sinds ik waterdrop heb ontdekt, haal ik makkelijk mijn 2,5 liter per dag.
De waterdrops zijn gemaakt van fruit en kruiden, één drop volstaat op 600 ml water. Echter doe ik bij veel smaken ook 1 drop op 1 liter. Voorzien van diverse smaakjes met extra vitamines ga ik de dag door.
De mooie accessoires zoals stalen thermosflessen of tumblers ( drinkbekers) waar je drank 12 uur warm of 24u echt koud in blijft, maken het geheel af.

De grote hoeveelheid smaken in zowel koude drankjes alsook thee soorten maken water drinken tot een waar feest.

De service van de firma is ongekend goed. Bij vragen word je prettig en vriendelijk te woord gestaan en eventuele probleempjes worden vakkundig opgelost.

Top bedrijf met top service en top producten.

2021幎11月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ