Konen og jeg har fra 24.1.26 til 28.1.26 vÊret i finmarken i Nordnorge pÃ¥ aktivitets tur. Jesper fra waterman travel har vÊret utrolig hjÊlpsom bÃ¥de inden og pÃ¥ selve turen. Alt med transport, de b... ãã£ãšèŠã
Vi har lige haft 14 dage pÃ¥ Costa Rica pÃ¥ 3 forskellige hoteller og med mange hjemmefra planlagte guidede ture. ALT har vÊret fantastisk og alle aftaler, afhentningstidspunkter m.m. har fungeret ti... ãã£ãšèŠã
Vi er netop hjemvendt fra en skÞn tur pÃ¥ Bergensbanen fra Oslo til Bergen, men en sviptur til FlÃ¥m. Alt var yderst veltilrettelagt fra Watermanns side, billetter, vouchers, hoteller var booket og de... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Waterman Travel er et alsidigt dansk rejsebureau der specialiserer sig i aktiv- og outdoorrejser herunder bl.a. fiskerejser, cykelrejser, vandreferier m.m.
KrÞjerup Overdrev 7, 4180, SorÞ, ãã³ããŒã¯
- 42 30 07 00
- info@watermantravel.dk
- watermantravel.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Alta Nordnorge
Konen og jeg har fra 24.1.26 til 28.1.26 vÊret i finmarken i Nordnorge på aktivitets tur. Jesper fra waterman travel har vÊret utrolig hjÊlpsom både inden og på selve turen.
Alt med transport, de bestilte overnatninger, de forskellige aktiviteter som hundeslÊde, besÞg hos samere, hval Safari - alt fungerede perfekt. Kan varmt anbefales. Mvh Elsebet og JÞrn SÞlbech
Vi er netop hjemvendt fra en tur medâŠ
Vi er netop hjemvendt fra en tur med skibet Havila og op til TromsÞ med afsluttende hundeslÊde.
Det var en fantastisk planlagt tur arrangeret af Waterman og vi fik polarnat i Arktis. Ikke sidste gang jeg har rejst med dem - tak for en fantastisk oplevelse.
Et rejsebureau som hjÊlper hvis nogetâŠ
Et rejsebureau som hjÊlper hvis noget går galt under rejsen
Det er et bureau som jeg vil anbefale.
Jeg vil bruge det igen
Bedste rejse arrangÞr
Lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Nordkap og Kirkenes, med skibet Havila.
Alt var bare perfekt tilrettelagt af Jesper, og super godt med den personlige dialog, fÞler nÊsten at Jesper er en ven som virkelig bekymrer sig om mig/os og at rejsen bliver perfekt.ð
Rundrejse i Norges fjordland. Sognefjorden.
Vi er netop hjemvendt fra en skÞn tur på Bergensbanen fra Oslo til Bergen, men en sviptur til Flåm.
Alt var yderst veltilrettelagt fra Watermanns side, billetter, vouchers, hoteller var booket og det eneste vi selv skulle sÞrge for var at komme til tiden, når vi skulle videre på rejsen.
En dejlig ukompliceret måde at rejse på, hvor du kan koncentrere dig om at nyde turen.
Stor hjÊlpsomhed ved uforudsete hÊndelser
Vi har lÊnge Þnsket at tage med Bergensbanen fra Oslo til Bergen og her valgte vi Waterman til at planlÊgge og arrangere turen.
Vi oplevede, at Waterman var meget fleksibel og tog hensyn til alle vores specielle Þnsker.
Fra KÞbenhavn tog vi toget til Oslo og herfra videre mod Flåm. Fra Flåm sejlede vi ad Sognefjorden og endte i Bergen.
Da vi herfra skulle med Bergensbanen mod Oslo, begyndte problemerne at komme. FÞrst var en godsvogn blevet afsporet og senere forsvandt strÞmmen mellem to stationer. Toget forsÞgte alligevel at komme mod Oslo, men efter at have ventet i tre timer på stationen Dale, måtte vi retur til Bergen og finde et nyt hotel til dagen efter.
På grund af dårlige net forbindelser på toget, fik vi Jesper til at booke et hotel tÊt på stationen.
Dagen efter fik vi om booket vores togbilletter, men da der stadig var strÞmproblemer, måtte vi igen have Jesper til at booke to pladser i en bus til Oslo, for nu skulle vi videre.
På den 9 timer lange bustur fik vi virkelig set en masse af den flotte norske natur, så på en måde var vi glade for, at vi ikke kunne komme med toget. Vi kÞrte igennem Voss, Flåm, LÊrdalen, Hemsedal, Gol og HÞnefoss.
Da vi endelig kom til hotellet i Oslo, havde hotellet klokket i det, men det lÞste Jesper også hurtigt.
Vi kan varmt anbefale Waterman, som også selv kontaktede os på turen, da de kunne se, at der var problemer med togtransporten. Alle om bookinger blev lÞst indenfor meget kort tid og det var til trods for, at det skete udenfor normal åbningstid.
De bedste anbefalinger fra Annelone og Erland.
Nylig hjemkommet fra Vintereventyr iâŠ
Nylig hjemkommet fra Vintereventyr i Nord Norge. Super god tur, flot natur og gode oplevelser, Holmen Husky var utrolig hyggeligt, og overnatning på ishotel en god oplevelse.
Alle ture forlÞb efter planen, stor anbefaling herfra.
Mvh. Marie
Vintereventyr i nord Norge
En vild fantastisk oplevelse. Alt spillede. Waterman kan kun anbefales.
Al materiale vi modtog inden var meget detaljeret og spillede også.
GÞr det! ð
Vintereventyr I Nordnorge
Fem fede dage i Nordnorge, med et tÊt pakket program med de vildeste oplevelser for det område! Alt var perfekt planlagt og alle aftaler blev holdt. Vi blev taget godt imod alle steder og blev mÞdt af guider der vidste hvad de lavede. Det kan helt klart anbefales at tilkÞbe snescootertur!
Jeg ved allerede hvilken WT rejse jeg skal på nÊste gang.
DÃ¥rlig timing
Stjernerne er udelukkende for rejsebureauets behandling af os. Vi skulle til TromsÞ, på deres nordlys og hvalsafari tur.
Men alt blev aflyst på grund af dårligt vejr. Det var meget skuffende, men det er jo vejret der bestemmer og vi var meget uheldige.
WT havde kontakt til os hele tiden. Vi fik nogle alternativer som vi ikke kunne bruge.
Til sidst fik vi en pÊn refusion, uden diskussion.
Fantastisk tur til Voss i Norge
Fantastisk tur til Voss i Norge - alt kÞrte efter planen. Ultimativ togtur, udfordrende zipline tur, men fed og cykeltur den sidste del af ned til fantastisk hotel. Samt en tur i det kolde vand efterfulgt af varm sauna. Kan kun give min bedste anbefaling til Waterman Travel ðð¶ââïž
Vi havde en rigtig skÞn tur med togâŠ
Vi havde en rigtig skÞn tur med tog rundt i Norge. Det hele gik efter planen og det var gode hoteller. Turen var rigtig godt sammensat og så fleksibel at vi kunne lÊgge ekstra dage ind i Voss og Bergen hvilket var rigtig godt
Fantastisk rejse til Nordnorge med masser af nordlys
Jeg har nu rejst med Waterman Travel to gange - bÃ¥de pÃ¥ cykelrejse rundt om Bodensee og nu ogsÃ¥ pÃ¥ vintereventyr i Nordnorge. Begge gange har det bare vÊret super godt. Vores seneste tur til Nordnorge var helt fantastisk. Vi havde tre aftener med det mest fantastiske nordlys og sÃ¥ var det det bare nogle super fede aktiviteter. Vi var pÃ¥ snescooter og kÞrte med rensdyr sammen med samerne og de fortalte om deres kultur hvilket var rigtig spÊndende og sÃ¥ kÞrte vi med hundeslÊde. Havde aldrig prÞvet at kÞre hundeslÊde fÞr, men det skal vi helt sikkert prÞve igen en anden gang! Overnatning i lavo og pÃ¥ ishotel var ogsÃ¥ super fede oplevelser. Begge steder var super hyggelige og vi blev taget sÃ¥ godt imod, fik serveret lÊkker mad og fik super god service. Kan varmt anbefales â fem stjerner herfra.
En måned i drÞmmeland
Vi havde Waterman til at arrangere og booke en kombineret familie- og fiskeferie til Costa Rica. Det var en fantastisk tur! Landet og naturen i sig selv er i sÊrklasse, men vi var virkelig glade for alt det forarbejde Waterman gjorde for at vi kunne slappe af og vide at der var styr på alt - fly, hoteller, transfer, aktiviteter, fiskeriet. Alt fungerede perfekt for hele familien - og fiskeriet opfyldte alle drÞmme! Eller det vil sige nu drÞmmer vi bare endnu mere om en ny tur.
Mahlerweg
Vi har vÊret på vandretur med Waterman Travel
"Mahlerweg" det var en super tur, alt forlÞb planlagt, både bagagetransport mellem hotellerne og kortbeskkrivelse af vandreetaperne. Flot natur, kan varmt anbefales.
Klar anbefaling herfra
Jeg har vÊret ude og rejse med Waterman Travel flere gange, senest i Mexico og Norge. Turen til Finnmarken i august, var endnu en super oplevelse. BesÞgte flere "camps" i den flotte natur og de Þnskede aktiviteter kÞrte bare, bl.a. en tur med
ATWŽer oppe på Finnmarks plateauet og et ophold på en camp med slÊdehunde og vandring.
Har altid oplevet at der er styr på tingene og at det er nemt at komme i kontakt med Jesper, hvis man Þnsker information om det ene eller andet i forbindelse med rejsen.
Kan kun anbefale Waterman Travel, som et engageret og pålideligt rejseselskab
Vi har lige haft 14 dage pÃ¥ Costa RicaâŠ
Vi har lige haft 14 dage på Costa Rica på 3 forskellige hoteller og med mange hjemmefra planlagte guidede ture. ALT har vÊret fantastisk og alle aftaler, afhentningstidspunkter m.m. har fungeret til ug! På intet tidspunkt har vi vÊret usikre om noget. Turen var tilrettelagt specielt til os.
IÞvrigt er Costa Rica et fantastisk land med skÞn natur og dyreliv, og alle guiderne, som vi var sammen med, var super dygtige og dedikeret til deres job.
Vi kan varmt anbefale Waterman Travel
Ketty og Bjarne
Super rejsefirma
Jeg har rejst en del gange med Waterman Travel. Jesper, ejeren, er engageret og interesseret i at man får den bedste tur. Jeg har en oplevelse af, at Waterman er med én fÞr, under og faktisk efter rejsen. Jeg ser frem til mange rejser i fremtiden.
Gode oplevelser med service i Top
Jeg har efterhånden rejst nogle gange, deltagere i forskellige arrangementer og Event med waterman, og hver gang har vÊret en oplevelse med stor succes
Mit nÊste fiskeeventyr er der også bestilt gennem Waterman Travel jeg har kun godt at sige og er yderst tilfreds
100 % i orden at rejse med dette firma
Havde fantastisk tur til Mexico 2023