Waterman Travel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Konen og jeg har fra 24.1.26 til 28.1.26 vÊret i finmarken i Nordnorge pÃ¥ aktivitets tur. Jesper fra waterman travel har vÊret utrolig hjÊlpsom bÃ¥de inden og pÃ¥ selve turen. Alt med transport, de b... もっず芋る

Vi har lige haft 14 dage pÃ¥ Costa Rica pÃ¥ 3 forskellige hoteller og med mange hjemmefra planlagte guidede ture. ALT har vÊret fantastisk og alle aftaler, afhentningstidspunkter m.m. har fungeret ti... もっず芋る

Vi er netop hjemvendt fra en skÞn tur pÃ¥ Bergensbanen fra Oslo til Bergen, men en sviptur til FlÃ¥m. Alt var yderst veltilrettelagt fra Watermanns side, billetter, vouchers, hoteller var booket og de... もっず芋る

Fantastisk tur til Voss i Norge - alt kÞrte efter planen. Ultimativ togtur, udfordrende zipline tur, men fed og cykeltur den sidste del af ned til fantastisk hotel. Samt en tur i det kolde vand efter... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行業者

圓該䌁業による蚘述

Waterman Travel er et alsidigt dansk rejsebureau der specialiserer sig i aktiv- og outdoorrejser herunder bl.a. fiskerejser, cykelrejser, vandreferier m.m.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Manglende struktur og engagement

Jeg tillader mig at give 1 stjerne for turen til Wales. Selve båden og skipper er der ikke en finger, at sÊtte på.
Til gengÊld var der en del huller undervejs.

Informationsniveauet var lavt, eller rettere sagt, ikke eksisterende. Da vi ankommer til hotellet, og skal check-in ser receptionisten ret forundret ud, da opholdet slet ikke var betalt. Så turleder skulle også lige fikse det. Det gav pludselig mening for mig, hvorfor jeg ikke fik dobbeltvÊrelset jeg havde bestilt, og i Þvrigt fået bekrÊftelse på.
Ombord på båden virker turleder uengageret, han sov det meste af tiden. Jeg overhÞrte en samtale mellem turleder og skipper, hvor skipper giver udtryk for frustration, grundet manglende information om antal deltagere ift. bestilling af agn.
Jeg blev i Þvrigt også overrasket over, hvor stort et pres der blev lagt vedrÞrende betaling af drikkepenge. Personligt blev jeg gjort opmÊrksom på det 7-8 gange, hvilket gav mig indtrykket af at der lå mere i det, end blot drikkepenge. For mig er drikkepenge en ekstra betaling, jeg vÊlger at give for god service.

Jeg er ikke i tvivl om, at Watermann Travel yder sit bedste. Personligt foretrÊkker jeg et mere strukturet, og organiseret rejsebureau.
Men det er jo smag og behag.
I Þvrigt gÞr det ekstra indtryk, at alt feedback bliver slettet på Facebook, hvorfor denne anmeldelse.

2023幎8月29日
Waterman Travel ロゎ

Waterman Travel からの回答

KÊre Anahita. Som nÊvnt overfor din rejsefÊlle på samme tur, så forstår vi ikke hvorfor I aldrig henvendte jeg direkte til os med denne klage. Du fik faktisk et dobbeltvÊrelse som du havde bedt om, men kan forstå at problemet bestod i at det så ikke var en dobbeltseng, men to enkeltsenge. Det er beklageligt, vi prÞvede at lave det om med hotellet, men det var desvÊrre ikke muligt. Vi vurderer i denne situation at 3 nÊtter i hver sin seng, må vÊre til at overleve, trods alt.
Angående betaling af hotellet, så var den simple årsag, at det kreditkort der lå som sikkerhed for bookingen var udlÞbet. Det blev straks rettet af turlederen og alle fik deres vÊrelser. Kan ikke rigtig se hvori klagemomentet ligger her. Som ved den forrige anmeldelse er det svÊrt at gennemskue hvilken information der har manglet, da det ikke er oplyst i klagen.

Altid på toppen ture

Min seneste oplevelse var en tur med Jesper til Puerto Vallarta, Mexico
En fantastisk tur med super guider og Jesper som rejseleder
Alle mine ture med Waterman har vÊre afviklet i en hyggelig atmosfÊre , klare informationer og en sikker styring fra Jespers side 👍
Jeg vil helt sikker anbefale Waterman til alle som har lyst til et eventyr.

2023幎3月15日
自発的なレビュヌ

Rigtig fede oplevelser og fisk.

Jeg har haft en del ture med Waterman Travel gennem de sidste år, bl.a. Wales, Florida, Mexico og Costa Rica, og de har alle vÊret tip-top i orden. Masser af hÞjt humÞr, masser af fisk og meget professionelt arrangeret. Jeg har stadig mange ture til gode med Waterman, og kommer tilbage år efter år. Mange tak for de fantastiske oplevelser.

2023幎1月15日

FÞrste gang på fiske-rejse

FÞrste gang på fiske-rejse, og vi valgte at tage til Maldiverne med Waterman på far-sÞn tur.
Det har vÊret den fedeste tur nogensinde!
De havde fuldstÊndigt styr på alt på turen. Det vi havde af spÞrgsmål inden turen, fik vi alverdens hjÊlp til, både ift det praktiske, grej etc. Undervejs oplevede vi kun helt igennem god service, både fra guiderne og de lokale.
Jeg anbefaler sjÊldent nogen virksomheder, men lige Waterman kan jeg kun anbefale, uanset om du er erfaren eller nybegynder.

2022幎11月14日

Har rejst med Waterman 4 gange

Har rejst med Waterman 4 gange. Det har alle gange vÊret fantastiske oplevelser. Jesper er altid tilgÊngelig hvis der er spÞrgsmål til aktuel eller kommende rejse. Og hvis man har specielle Þnsker, som jeg har haft, så bliver der gjort alt for at opfylde dem. Hvis man skal på fiskerejse, kan jeg varmt anbefale Waterman Travel. Der er styr på det, og priserne er rimelige.

2023幎2月25日

Fisketur i Florida

Fisketur i Florida

Vi blÊste inde fra hav fiskeri i 2 dage
Og tur lederen fik lokale til at sejle ud på indersiden af Key Vest med os
Det var fantastisk at fiske på 3 m vand og få en fisk på , som vi aldrig så og som trak os 1410 meter efter GPS’en
Inden den sprang linen
NÊste dag prÞvede vi at skyde i en skydeklub , med alt vi havde lyst til
357” og ak47 bla
Tur lederen gjorde hvad han kunne for at vi ikke sku sidde i huset og vente på godt vejr
Det kostede waterman penge
Men vi fik anderledes minder med hjem

Aron Hvid

2022幎9月29日

KÊmpe anbefaling herfra

KÊmpe anbefaling herfra! Jeg har rejst med Waterman flere gange, og der er altid styr på tingene. Det er dedikerede guider, der ved noget om stederne og fiskeriet. Jeg kommer helt sikkert til at rejse med Waterman igen.

2023幎7月6日

Fisketur Wales 5 dage

Var med på tur til Wales
Ingen oplysninger var der nok af og spurgte man fik man ikke altid et svar man kunne bruge
Ikke et selskab jeg turde rejse lÊngere vÊk med da alting er meget uvist
Og turens guide skulle man lede lÊnge efter da han altid var fravÊrende eller sov som han ca.gjorde 18 timer i dÞgnet
Selve båden og mandskabet på båden kunne man ikke sÊtte en finger på
Og bagefter denne anmeldelse bliver man hÊngt ud på facebook og blokeret fra deres facebook side så man ikke selv kan kommentere på opslaget
Andre fra samme tur har også prÞvet at kommentere
De bliver ogsÃ¥ slettet og blokeret 🀔🀔

2023幎8月29日
Waterman Travel ロゎ

Waterman Travel からの回答

KÊre Kent. Som du nok allerede ved, så er vi forundrede over at du ikke henvender dig direkte til os med din klage, så kunne vi måske have gjort noget for dig. Det skal nÊvnes at du ikke har kÞbt rejsen direkte af os, men af en anden person som ikke kunne rejse. Derfor har vi ikke haft en indledende dialog om denne tur nu var den rigtige for dig. Det er selvfÞlgelig rigtigt Êrgerligt. Jeg ville Þnske der kunne svares mere direkte på din klage, men den er simpelthen for uspecifik i forhold hvad problemet egentlig består i.