Bedste pris pÃ¥ de produkter jeg skulle bruge. Kvaliteten pÃ¥ bordet og sÞjlen, jeg bestilte, er fuldstÊndig som forventet. Levering 2 dage efter bestilling, sÃ¥ det er 100 % tilfredshed og fem stjerner.... ãã£ãšèŠã
Bestilte 3 meter udstÞdningsslange, og modtager 3 stumper på 1 meter stykket. De svarer ikke på mine henvendeler. Så nu må jeg kÞbe det igen et andet sted. 800kr lige ud af vinduet.
Alt var ikke pÃ¥ lager, men jeg blev lÞbende informeret om, hvornÃ¥r jeg kunne forvente mine ting leveret. Det var smÃ¥ting, jeg havde kÞbt, som i situationen ikke gav mening for mig at modtage partie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Da mit aldrende ankerspil pludselig afgik ved dÞden, havde Watski det rigtige Lofrans ankerspil til den rigtige pris, som blev modtaget i lÞbet af et par dage. Kan ikke forlange mere.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitets produkter til fritidsbåde. Vi har en salgs organisation i hvert af de Skandinaviske lande og tilbyder vores varer igennem et bredt netvÊrk af forhandlere og servicepartners/vÊrfts.Desuden er det muligt at kÞbe vores varer via vores hjemmeside www.watski.dk. Vi Þnsker at vores kunder altid kan få den bedste service og betjening hos os og vil, med vores hÞje krav til kvalitet, tilgÊngelighed, logistik, kompetence og markedsfÞring, vÊre det åbenlyse valg for kunderne.
Roskildevej 8-10, 2620, Albertslund, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@watski.dk
- watski.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Der var nogle mangler i forsendelsensâŠ
Der var nogle mangler i forsendelsens indhold (bl.a. info fra varens producent og nogle dimser). Det blev meget professionelt håndteret af Watskis support. STOR TAK. Handler meget gerne igen :-)

Alt var ikke på lager
Alt var ikke på lager, men jeg blev lÞbende informeret om, hvornår jeg kunne forvente mine ting leveret. Det var småting, jeg havde kÞbt, som i situationen ikke gav mening for mig at modtage partielt.
Mvh.
Lars Paaske

Godt udvalg + gode priser
Godt udvalg + gode priser. MEN
det bedste er den vanvittig gode produktservice. De ved virkelig noget om de ting, de sÊlger. Fremragende!

Watski Danmark ããã®åç
Meget dÃ¥rlig beskrivelse af hvad manâŠ
Meget dårlig beskrivelse af hvad man kÞber . Bestilte en vhf radio og fik kabler og hÞjtaler og en lÞs mic.

Watski Danmark ããã®åç
Jeg bestilte 1 styk vare.
Jeg bestilte 1 styk vare.
Den kom dobbelt pakket og var pÊn og ny over det hele.
Og den kom ret hurtigt.
Dejligt ð

Super hurtig ekspedition.
Den bestilte vare var ikke på lager, men det tog kun 5 dage inden den lå ved mig. Super nem bestilling og billigt.

Watski Danmark ããã®åç
Jeg bestilte en bord sÞjle og modtogâŠ
Jeg bestilte en bord sÞjle og modtog den efter to dage, super og tak

Watski Danmark ããã®åç
Hurtig levering jeg vender helt sikkertâŠ
Hurtig levering jeg vender helt sikkert tilbage til jer ð

Watski Danmark ããã®åç
Hurtig ekspedition og produktet levedeâŠ
Hurtig ekspedition og produktet levede op til forventningerne.