Dwa miesiÄ ce bez problemu, potem poprosiÅem o wypÅatÄ. Konto zamkniÄto z 2100 zÅotych na saldzie, decyzja ostateczna i bez uzasadnienia. Obrót wynosiÅ 45x od wygranej, nie od bonusu, czego nie ma na s... ãã£ãšèŠã
ZrobiÅem to w ustawieniach konta, bez pisania do supportu, bez pytania âczy na pewnoâ w piÄciu wersjach. Konto wróciÅo samo po miesiÄ cu, saldo 12 zÅ zostaÅo jak byÅo. Historia z caÅego okresu teÅŒ zost... ãã£ãšèŠã
Live ma osobnÄ zakÅadkÄ, w której Lightning Roulette pokazuje na kafelku liczbÄ osób przy stole, co jest miÅym drobiazgiem. Nowych gier nie ma zatrzÄsienia, moÅŒe piÄÄ na tydzieÅ, ale przynajmniej nie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- è³ãä»£è¡æ¥
- è³åå Ž
- èŽå
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Poznaj kasyna krypto dla graczy z Polski, oferujÄ ce cyfrowe metody pÅatnoÅci, nowoczesne platformy i przejrzyste warunki. Porównaj aktualne opcje na 2026 rok.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Great games with payouts that actuallyâŠ
Great games with payouts that actually feel rewarding!
LubiÄ wszystkie gry
LubiÄ wszystkie gry, a wygrane sÄ szybko wypÅacane. PieniÄ dze przychodzÄ sprawnie.
W zeszÅym tygodniu wygraÅem ponad 8000âŠ
W zeszÅym tygodniu wygraÅem ponad 8000 dolarów. PieniÄ dze dotarÅy po kilku dniach, ale warto byÅo czekaÄ.
Pierwsza wypÅata poszÅa na przelewâŠ
Pierwsza wypÅata poszÅa na przelew bankowy, 500 zÅ, dwa dni robocze ÅÄ cznie z ksiÄgowaniem w moim banku.
how long is 'up to 5 working days' on aâŠ
how long is 'up to 5 working days' on a payout really
Gram tutaj codziennie!
Gonzo's Quest Åaduje siÄ szybciej niÅŒâŠ
Gonzo's Quest Åaduje siÄ szybciej niÅŒ wiÄkszoÅÄ nowszych slotów w katalogu.
Minimum wypÅaty 50 zÅ wisi w widocznymâŠ
Minimum wypÅaty 50 zÅ wisi w widocznym miejscu przy formularzu, wiÄc nie byÅo zaskoczenia, kiedy chciaÅem wyciÄ
gnÄ
Ä 63 zÅ
Przelewy24, zlecone we wtorek po pracy, w ÅrodÄ w poÅudnie zatwierdzone
Reszta to juŌ bankowa rutyna
My bank transfer withdrawal optionâŠ
My bank transfer withdrawal option disappeared after verification.
Regulamin przejrzaÅem najpierw poâŠ
Regulamin przejrzaÅem najpierw po polsku, a sekcjÄ o weryfikacji otworzyÅem jeszcze raz w innej wersji jÄzykowej â mam taki nawyk, odkÄ d na jednej platformie te punkty siÄ rozjeÅŒdÅŒaÅy.
New phone
New phone, and the two factor recovery is a dead end.
Wymagania byÅy wypisane jasno
Wymagania byÅy wypisane jasno: dowód z obu stron, potwierdzenie adresu nie starsze niÅŒ trzy miesiÄ ce, w razie wpÅaty kartÄ jej zdjÄcie z zasÅoniÄtym Årodkiem numeru. WysÅaÅem wszystko w ÅrodÄ wieczorem, w czwartek po poÅudniu konto miaÅo status zweryfikowany.
On this run
On this run, wypÅata przyszÅa bez spiny, ale troche wolno.
Gry sÄ przyjemne i relaksujÄ ce
Gry sÄ przyjemne i relaksujÄ ce, grafika wyglÄ da dobrze, a odbieranie nagród jest proste.
Login loop on cracked Samsung
Login loop on cracked Samsung: transaction history loaded blank with Revolut on mobile but opened on desktop. Account history hid the cashout reason at Wed 23:58.
CaÅy proces trzy dni
CaÅy proces trzy dni, w tym jeden dzieÅ na mnie, bo zdjÄcie dowodu wyszÅo rozmazane i musiaÅem robiÄ drugi raz. Od tej pory dokumentów juÅŒ nie ruszali, przy kolejnych zleceniach poszÅo samo.
This is the bit
This is the bit: Transaction history loaded blank on work laptop, then worked on laptop
After my second coffee
After my second coffee, Spend filter missed two deposits from Friday evening same story today
The chat agent asked my question backâŠ
The chat agent asked my question back twice.
Åwietne gry i nagrody.