Banner for Wavell

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg købte for noget tid siden et par Wavell 4 Aero, og må sige at det er noget af det bedste jeg til dato har haft. Sidder perfekt, god lyd og ingen vindstøj, så da der pludseligt blev problemer med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Modtog et par Wavell 4 Areo, som havde en defekt. Men kundeservice var enormt gode til at svare hurtigt og hjælpe undervejs. Et par dage efter modtog jeg et nyt eksemplar, som fungerer upåklageligt.

5つ星のうち5の評価

Et produkt som virker som er bygget av god kvalitet og gir en fin lydopplevelse med tanke på pris. Kan ikke se at noen andre klarer å levere et så bra produkt til denne prisen som Wavell gjør. Var lit... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Leveransen var som förväntat. Produkten var packad på ett sätt som upplevdes som högkvalitativ. Det var lätt att komma igång och dom fungerar så långt bra med framför allt bra ljud.

企業情報

5. ハイファイ店
  6. 日用品店

Wavell について

当該企業による記述

Det hele startede i 2019 med tre gymnasievenner fra Aarhus og en fælles passion for lyd. Som små var vi forgabte i vores forældres LP’er, og da vi blev ældre forelskede vi os i bas, mens vi blev optagede af at have de helt rigtige højttalere på teenageværelset. Ud fra denne kærlighed til lyd satte vi en fælles mission om at gøre lyd af høj kvalitet tilgængeligt for alle.

I dag driver vi stadig Wavell med samme ambition. Det er også en af grundene til at vi er overbeviste om, at lyd skal opleves. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. God lyd er subjektiv, så du skal have mulighed for at opleve vores lyd i din egen hverdag, så du trygt kan finde ud af, om det er det rette match for dig.

Vi er et ungt team, som står på skuldrene af en lang og stolt lydtradition i Danmark – en kombination af erfaring og nytænkning, der giver os det perfekte afsæt til at skabe lyd, man kan mærke. Vi tror ikke på, at en stærk lydoplevelse behøver at være kompliceret eller pakket ind i unødvendige specifikationer. Det skal være nemt at vælge et produkt, nemt at bruge det i hverdagen og nemt at mærke forskellen.

30 dages tilfredshedsgaranti

当該企業による記述

Køb og prøv - returner nemt, hvis det ikke er det rigtige match
Hos Wavell tror vi på at lyd skal opleves. Lyd er subjektivt og vores hørelse er forskellig. Derfor kan det være svært at finde lige præcis de høretelefoner, højttalere eller lydprodukter som passer lige netop til dig. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld tilfredshedsgaranti, så du trygt kan prøve produktet i din hverdag. Hvis det ikke lever op til forventningerne, kan det nemt returneres.

Gratis levering over 398 kr.

Dag-til-dag levering

Bestil dine nye høretelefoner hos os og få gratis levering over 398 kr. med Postnord. Vi tilbyder dag-til-dag levering hvis du bestiller inden kl. 15:00 på hverdage.

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Jeg har Wavell 4 pro

Jeg har Wavell 4 pro. Helt klart den bedste lyd jeg har oplevet, og holder strømmen længe. Derudover har de en fantastisk kundeservice. Kan varmt anbefales!

2025年12月18日

Hej Sofie,

Mange tak for de fine ord, det glæder os virkelig at høre! Det betyder meget for os, at du gerne vil anbefale vores produkter.

5つ星のうち4の評価

Gode høretelefoner til hverdag og rejse!

Modtog mine Wavell 4 Pro ganske hurtigt.
Efter at have brugt dem halvanden måneds tid er jeg overordnet godt tilfreds. God lyd, god ANC, godt batteri, nem opsætning og forbindelse til telefonen og fin app.
Derudover sidder de godt i øret.
En enkelt ting er jeg dog noget uvenner med: touch funktion.
Den er først og fremmest ikke stabil som jeg kunne ønske. Nogle gange for sensitiv, andre gange kan den slet ikke registrere berøringen. En høj krave på jakken får den pludselig til at stoppe musikken… den del er der virkelig plads til forbedring af. Evt. skulle de kigge i Jabra’s retning med et egentligt klik.
Alt kan naturligvis sættes til og fra i app’en, men tænker ikke det er det der er meningen. Så mangler lige det sidste for en 5’er.

2026年2月26日

Hej J,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores produkt. Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, både ris og ros, som vi sørger for at videreformidle til den rette afdeling.

5つ星のうち3の評価

Jeg har købt wavall 4 pro og lyden er…

Jeg har købt wavall 4 pro og lyden er det bedste jeg har hørt og når jeg taler telefon er de i top. Det er ikke godt med det der berørnings kanp det er til stor frustration at jeg ikke kan slukke første gang når jeg skal tale med andre. Hvis der var en fysisk tryk knap ville jeg give 5 ⭐ det bliver ikke wavell næste gang jeg skal forny høretelefoner.
Dan

2026年2月23日

Hej Dan,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både lyden og mikrofonerne. Du kan nemt tilpasse din Wavell 4 Pro i Wavell Connect-appen, hvor du også har mulighed for at justere touchfunktionerne på høretelefonerne efter dine ønsker.

Fantastisk kundeservice!

Jeg kontaktede Wavell, fordi den ene høretelefon pludselig spillede lavere end den anden. Deres kundeserviceteam svarede meget hurtigt, var super venlige og professionelle – og uden nogen form for besvær har de sendt et helt nyt sæt høretelefoner til mig uden beregning.
Jeg er virkelig tilfreds med både servicen og håndteringen af sagen.

2026年2月23日

Hej Camilla,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med dit produkt, og vi hjælper bedst muligt. Det glæder os at høre, at det kan mærkes. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp fremover.

5つ星のうち5の評価

I er serviceminded i en sjælden høj…

I er serviceminded i en sjælden høj grad, som man ikke ser mange dnre steder. Altid hurtig og proffesionel kompetent vejledning. Ole, Kbh. V - en trofast kunde.

2025年12月5日

Hej Ole,

Tusind tak for de fine ord! Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder hurtigst muligt og på den bedste måde. Det glæder os meget at høre, at vi også kunne hjælpe dig.

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores produkter lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Acceptabel performance

Fungerer, men forbindelsen er ikke super stabil

2025年3月22日

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre vores produkter kan bruges. Skulle du få brug for hjælp eller opleve problemer med dit produkt, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@wavell.dk. Vi står klar til at hjælpe dig!

Extrem god kvalitet

Extrem god kvalitet, til en god pris, sammenlignet med andere, meget tilfreds med Klangkvalitet og bær følelse....

2025年12月18日

Hej Sören,

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dine produkter, og at du kan mærke den kvalitet, vi lægger i dem.

de var gode ift prisen

de var gode ift prisen
God lyd
flot design

2026年2月22日

Hej Jonas,

Mange tak for din anmeldelse! Vi bestræber os altid på at levere det bedst mulige produkt til en god pris, og det glæder os virkelig, når vores kunder kan mærke det.

5つ星のうち3の評価

Har problem med at de falder ud af…

Har problem med at de falder ud af øret, hvilket kan være mine ører der ikke er egnet 😇

2026年1月1日

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse! Det er vi kede af at høre. Vi bestræber os på at tilbyde så mange muligheder som muligt, blandt andet ved at inkludere 3 forskellige størrelser af silikone tips, og samtidig give mulighed for at tilkøbe 3 størrelser af foam tips. På den måde håber vi, at du får de bedste chancer for at finde en pasform.

Super gode

Super gode.
Holder godt strøm, noise cancelling er virkelig god, god til opkald og rigtig god lyd.
Fik først et sæt hvor den ene ikke ville oplade. Der var ingen problemer med at få dem ombyttet.

2025年5月13日

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse! Det er rigtig dejligt at høre, at alt fungerer som det skal. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder, også hvis man skulle være uheldig at få en mandagsmodel.

5つ星のうち1の評価

Dårligt produkt og ingen forståelse for…

Dårligt produkt og ingen forståelse for ønske om returnering af vare

2025年12月5日

Hej Morten,

Det er vi selvfølgelig kede af at høre. Vi har gennemgået sagen grundigt og gjort vores bedste for at hjælpe dig. Du ønsker at returnere dine høretelefoner ud over vores tilfredshedsgaranti, men vigtigst af alt, har du mistet den ene høretelefon. Vi beklager, at vi desværre ikke kan hjælpe med en returnering i denne situation, og hvis det ikke er den service, du havde håbet på.

Kvaliteten er Top, service Top

Henvendte mig på deres virksomheds adresse for at købe et par wavell 4 pro. Suveræn service og venligt personale. Kvaliteten af lyden samt deres ANC funktion er absolut noget af det bedste på markedet, og så holder de vildt godt strøm. Tak

2026年2月20日

Hej Martin,

Tusind tak for dit besøg! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og produkternes kvalitet – det betyder meget for os!

5つ星のうち1の評価

Bought the Wavell 4 Pro earbuds

Bought the Wavell4 Pro earbuds, and they arrived fast, and I even got a water bottle. The product also seems alright, but I didn't receive an order confirmation or a receipt, which I need for my company. I've tried to phone them (it wasn't possible) and I've written twice to their customer service. No response at all! I'm now going through some additional official channels to get my receipt.

2026年2月2日

Hej Anders,

Det er vi rigtig kede af at høre, og vi beklager, at du ikke havde modtaget de fakturaer, vi havde sendt. Det er dejligt, at vi sammen fik løst situationen, og at du nu har modtaget din faktura.

God kundeservice

Der var en fejl i mine sleeppods. Kontaktede kundeservice på mail og 2 dage senere havde jeg et par nye. God kundeservice.

2026年2月17日

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse! Vi er kede af, at du har modtaget et produkt med en defekt, dejligt vi kunne hjælpe dig med at finde en løsning – vi står altid klar til at hjælpe vores kunder bedst muligt.

Wavell 4 pro audio experience

Jeg har nu haft mine in-ear Wavell 4 pro audio experience i et halvt års tid, og min dom er følgende:

Pros:
- God lyd
- Fremragende til at dæmpe vindstøj udendørs når man taler i telefon
- Connecter fint, og OK batteritid

Cons:
- Noise cancelling funktionen er ikke særlig kraftig
- De sidder ikke super godt fast i øret, hvilket øger risikoen for at tabe dem
- Navigation er tæt på håbløs hvis du vil gøre det via selve ear-plugs. når man sætter dem i øret kommer man let til at trykke på noget forkert, og det er ikke særligt intuitivt at navigere via selve ear-plugs- selv at besvare et opkald er vanskeligt.

Da den sidste feature er mindre vigtigt for mig giver jeg alligevel 4 stjerne da vindstøjsreduktion var en af grundende til jeg valgte dette produkt.

Jeg har et andet sæt in-ear fra JBL som jeg bruger hvis jeg skal dyrke sport eller har brug for noise cancelling - de sidder væsentligt bedre i ørerne.

2026年2月20日

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på både ris og ros. Det er dejligt at høre, at du er glad for vores lyd i produktet og mikrofoner, som hjælper med at reducere vindstøj.

Du har også mulighed for at justere touch-funktionerne i vores Wavell Connect app, så du kan tilpasse dine høretelefoner helt efter dine ønsker.

Derudover tilbyder vi Foam Ear-Tips, som kan købes separat. De former sig efter dit øre og kan give en endnu bedre pasform og komfort.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på info@wavell.dk.

5つ星のうち5の評価

Bedste købs oplevelse siden internettet blev til

Købte sleep 4, men desværre var lyden ikke høj nok når mine kone cykler. Det suser desværre for meget til hun så kunne høre musikken med lidt gogo. Vi var dog godt klar over problemet med sleep buds ikke spiller så højt da de er holdt små for at man kan ha dem i ørene når man sover. Men på grund af lidt miskommunikation mellem mig og mine kone gik der over en måned inden jeg fik skrevet til Wavell. Men de var super søde, og vi fik vores penge tilbage alligevel. Så dette er et firma der rammer alle mine kriterier for et rigtig godt firma, der forstår at du sælger mere ved at behandle folk ordentligt. Var det ikke fordi jeg ikke kan lide designet af deres flagskib buds havde jeg købt dem. Men kan ikke lide Ibuds design ear buds i line øre.. Så jeg håber de kommer med et lækkert sæt der minder mere om Samsung buds hvor enheden er samlet "i" øret 😁 tusind tak for go servis..

2026年1月5日

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse! Vi er kede af, at lyden ikke var høj nok for dig. Wavell 4 Sleep Pro er designet med fokus på komfort og afslapning, og derfor har den ikke samme lydniveau som almindelige høretelefoner. Vi sætter stor pris på, at du oplever den gode service, som vi altid bestræber os på at levere!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。