Banner for Wavell

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg købte for noget tid siden et par Wavell 4 Aero, og må sige at det er noget af det bedste jeg til dato har haft. Sidder perfekt, god lyd og ingen vindstøj, så da der pludseligt blev problemer med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Modtog et par Wavell 4 Areo, som havde en defekt. Men kundeservice var enormt gode til at svare hurtigt og hjælpe undervejs. Et par dage efter modtog jeg et nyt eksemplar, som fungerer upåklageligt.

5つ星のうち5の評価

Et produkt som virker som er bygget av god kvalitet og gir en fin lydopplevelse med tanke på pris. Kan ikke se at noen andre klarer å levere et så bra produkt til denne prisen som Wavell gjør. Var lit... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Leveransen var som förväntat. Produkten var packad på ett sätt som upplevdes som högkvalitativ. Det var lätt att komma igång och dom fungerar så långt bra med framför allt bra ljud.

企業情報

5. ハイファイ店
  6. 日用品店

Wavell について

当該企業による記述

Det hele startede i 2019 med tre gymnasievenner fra Aarhus og en fælles passion for lyd. Som små var vi forgabte i vores forældres LP’er, og da vi blev ældre forelskede vi os i bas, mens vi blev optagede af at have de helt rigtige højttalere på teenageværelset. Ud fra denne kærlighed til lyd satte vi en fælles mission om at gøre lyd af høj kvalitet tilgængeligt for alle.

I dag driver vi stadig Wavell med samme ambition. Det er også en af grundene til at vi er overbeviste om, at lyd skal opleves. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. God lyd er subjektiv, så du skal have mulighed for at opleve vores lyd i din egen hverdag, så du trygt kan finde ud af, om det er det rette match for dig.

Vi er et ungt team, som står på skuldrene af en lang og stolt lydtradition i Danmark – en kombination af erfaring og nytænkning, der giver os det perfekte afsæt til at skabe lyd, man kan mærke. Vi tror ikke på, at en stærk lydoplevelse behøver at være kompliceret eller pakket ind i unødvendige specifikationer. Det skal være nemt at vælge et produkt, nemt at bruge det i hverdagen og nemt at mærke forskellen.

30 dages tilfredshedsgaranti

当該企業による記述

Køb og prøv - returner nemt, hvis det ikke er det rigtige match
Hos Wavell tror vi på at lyd skal opleves. Lyd er subjektivt og vores hørelse er forskellig. Derfor kan det være svært at finde lige præcis de høretelefoner, højttalere eller lydprodukter som passer lige netop til dig. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld tilfredshedsgaranti, så du trygt kan prøve produktet i din hverdag. Hvis det ikke lever op til forventningerne, kan det nemt returneres.

Gratis levering over 398 kr.

Dag-til-dag levering

Bestil dine nye høretelefoner hos os og få gratis levering over 398 kr. med Postnord. Vi tilbyder dag-til-dag levering hvis du bestiller inden kl. 15:00 på hverdage.

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Dessa lurar är de bästa jag köpt!

Dessa lurar är de bästa jag köpt!! Bra ljud, brusreducerande och batteri håller länge!!

Råkade tvätta i tvättmaskinen på 60 grader, ett helt program😅 och trots de så funkar dom, inget fel på dom alls efteråt!!!

2025年11月28日

Hej Moahedblom,

Tack för din recension! Det är vi väldigt glada att höra. Hörlurarna är inte gjorda för en tur i tvättmaskinen, men det är bra att höra att dina också klarade sig.

5つ星のうち2の評価

Wawel sleep skuffer

Jeg købte et par Wawell light sleep for et par år siden men allerede efter kort tid gik casen i stykker og efter 1 år var batterilevetiden markant nedsat så jeg købte den nye generation Wawell 4 sleep Pro. De sidder rigtig fint i øret, men lyden er elendig ligesom tuchfunktionen ikke rigtigt fungerer. Ofte går lyden ud af sync i begge ører, så man hører lyden som et ekko. Jeg har gjort kundeservice opmærksom på det men blev bare bedt om at afinstallere og geninstallere, hvilket trods gentagne forsøg ikke har løst problemet. Jeg kan derfor desværre ikke give deres produkter en god anbefaling.

Hej Anja,

Tak for din anmeldelse! Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe hurtigt og effektivt. Derfor anbefaler vi som regel at prøve en nulstilling eller fabriksindstilling, da det ofte løser problemet hurtigst muligt. Jeg kan se, at du ikke har kontaktet os efterfølgende, men du er selvfølgelig altid meget velkommen til at skrive til os, så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

5つ星のうち2の評価

Nogenlunde

+ batteri
+ pasform / følelse
+ pris

- tæt på ubrugelige til at tale i telefon i.
80 % af tiden kan den man taler med ikke høre noget. Det gælder både mine, min kones og vores datters.
- Ituiet er pivhamrende glat!

2026年2月17日

Hej Morten,

Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med mikrofonerne på dine høretelefoner. Ofte kan problemet løses ved at prøve følgende:

1. Indstil din ANC til udendørs i appen, hvis du taler udenfor, så din stemme går klart igennem.

2. Sørg for, at mikrofonerne er sat til stemmeisolering på din telefon.

3. Tjek, at der ikke sidder snavs i mikrofonerne – du kan eventuelt bruge en lille børste eller lidt elefantsnot til at rense dem.

Vi håber, at dette kan hjælpe dig! Hvis du stadig har problemer, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@wavell.dk.

5つ星のうち5の評価

Alt, hvad jeg havde håbet på

Hurtig levering. Et produkt, der lever op til alt, hvad jeg havde ønsket. Så glemsom, som jeg er kunne jeg godt bruge en funktion, der kan få æsken eller headset til at afgive lyd, når det har gemt sig igen😅 Ønsketænkning - som kan løses på andre måder😛

2025年12月30日

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at kunne leve op til dine forventninger. Det er dejligt med lidt ønsketækning, vi tager altid imod feedback med åbne arme for at kunne forbedre vores produkter.

5つ星のうち3の評価

Udemærkede

Udemærkede, god batteri levetid og for mig behagelige at have i øret hele dagen, og jeg har flere par og opladningsbokse. Der er dog noget som trækker fra efter at have brugt dem gennem længere tid så stopper de med at koble fra telefonen/compuetren når man ligger dem i æsken. Jeg ved ikke om det er design af kassen eller sådan noget, men den lader ihvertfald ikke op når den så ligger i æsken, hvilket fører til at fra tid til anden, hvis jeg ikke er opmærksom, så er der ikke noget strøm så den ene af mine earbuds. Stadig god lyd og behagelige, men et lille irritationsmoment.

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med lyden i vores produkt. Hvis dine høretelefoner ikke slukker automatisk eller ikke lader i etuiet, skyldes det ofte, at ladefladerne ikke har ordentlig kontakt. En hurtig rengøring af ladefladerne plejer som regel at løse problemet. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på info@wavell.dk.

5つ星のうち5の評価

Super fine høretelefoner og virkelig…

Super fine høretelefoner og virkelig behagelige at have på. Der er god lyd. 🤩
Jeg kan 100% anbefale dem til andre og især hvis man ligesom jeg ikke er vild med at have EarPods i.

Hej Sabrina,

Tak for din anmeldelse og de dejlige ord! Det glæder os virkelig, når vores kunder er tilfredse med vores produkter. Den største anerkendelse for os er, når du vil anbefale dem til andre – tusind tak for det!

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering, kom allerede dagen efter. Super handel.

2026年2月13日

Hej Tenna,

Tak for din anmeldelse! Vi pakker hver dag og gør altid vores bedste for at få varen sendt hurtigt afsted. Det er vi glade for, at vi også kunne hjælpe dig med!

5/5 god service!

5/5
Jeg skriver til Wavell

At mit etui desværre er blevet slap så den ikke kan holde sig lukket
2 mail frem og tilbage
Og så får jeg sendt et nyt etui gratis
Trods det er 16 måneder siden jeg købte mine Wavell 4 pro

God og hurtig service og godt produkt

2026年2月12日

Hej Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og gør altid vores bedste for at yde god kundeservice, også hvis der skulle opstå udfordringer med dit produkt. Du er altid velkommen til at kontakte os.

5つ星のうち5の評価

fantastisk lyd og funker som de…

fantastisk lyd og funker som de skal..Wavell pro 4 Fatter ikke dem der ikke er tilfredse

2026年2月11日

Hej Benny,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er ekstrem glade for vores produkter, og det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med dem.

5つ星のうち5の評価

Kundeservice af meget høj kvalitet

Kundeservice af meget høj kvalitet. Hurtig respons og fair behandling hele vejen. Anbefalet.

2026年2月9日

Hej Verner,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det er altid vores mål at give den bedste behandling hver gang!

Super produkter

Købte mit første produkt for ca. 5 år siden (in ears), og vente tilbage for nylig, da jeg skulle købe nogle over ears. Det hele spiller bare. Gode produkter og super kundeservice, med hurtige svar på spørgsmål.

2026年2月9日

Hej Stina,

Mange tak for din anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, når vores kunder vælger at være med hele vejen. Vi er glade for, at du har valgt os, når du tænker på høretelefoner, og vi ser frem til at hjælpe dig igen.

5つ星のうち5の評価

Super god lyd og meget behageligt at…

Super god lyd og meget behageligt at have på også som brillerbærer

2026年2月2日

Hej Heiko,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med, hvordan vores høretelefoner sidder, og det betyder meget for os, at du også har en god oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og fantastisk kundeservice, da jeg havde et spørgsmål

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe dig, og hvis du har nogen spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os igen.

Super god oplevelse

God oplevelse. Hurtig levering og super produkt.

2026年1月26日

Hej Jo,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med dit køb hos os.

5つ星のうち3の評価

Jeg har problemer med at forbinde…

Jeg har problemer med at forbinde produktet til mobiler

2026年1月26日

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse! Hvis du fortsat oplever problemer, er du mere end velkommen til at række ud til os, på info@wavell.dk. Så hjælper vi selvfølgelig.

5つ星のうち4の評価

Der er bund i danske Wavell

Der er bund i danske Wavell - både lyd og servicemæssigt.
Fedt at vi har et brand i lille Danmark, der sparker så megen audio bagdel🤘

2026年2月4日

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at vi kan levere en lyd af høj kvalitet, og at du kan gøre den personlig gennem vores Wavell Connect app.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Jeg var lidt i tvivl om kvaliteten jeg havde læst om . Men den er sand de bedste Ear buds jeg har haft , de overgår Sony som jeg havde inden . God samtale gennem klar lyd .
Dog en del blæsende lyd når jeg cykler med dem . De måtte også gerne lige have 10 dB mere i output for min smag ( til ynglings numrene)
Jeg køber igen ☺️

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at den kvalitet, vi leverer, lever op til dine forventninger.

God kundeservice.

Jeg købte wavell 4 signature tilbage i marts 2025.
De lever fuldt ud op til mine forventninger.
Dog har jeg haft problemer med tænd og sluk funktionen lige fra start.
Da jeg ikke har brugt høretelefonerne særlig tit har jeg først nu henvendt mig til kundeservice for at få hjælp.
TAK for fin vejledning.
Til info: til jul købte jeg et par wavell 4 Aero. De blir flittigt brugt af min mand til at lytte Podcast. Han er yderst tilfreds med lyd.

2026年2月6日

Hej Thora,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den service, vi tilbyder. Den største ros for os er, at du vælger at købe et nyt produkt hos os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Bare godt

Bare godt - det hele bare godt

Hej Dennis,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dine venlige ord varmer virkelig, og vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb hos os.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。