Wayfab får vores varmeste anbefaling!
Vi i Mundret har fornÞjelsen af et tÊt samarbejde med Wayfab, og vi sender vores allervarmeste anbefalinger deres vej.
Fra fÞrste mÞde har vi fÞlt os oprigtigt mÞdt, lyttet til og forstået. Wayfab har en sÊrlig evne til at omsÊtte tanker, idéer og mavefornemmelser til konkrete lÞsninger, der ikke bare ser flotte ud, men som fÞles helt rigtige for vores brand.
De har hjulpet os med at skabe en strÞmlinet og stÊrk visuel identitet, som nu lever på tvÊrs af vores hjemmeside, sociale medier og SEO-arbejde, med en rÞd tråd, der tydeligt afspejler, hvem Mundret er.
Det, der virkelig gÞr samarbejdet sÊrligt, er deres engagement. Man fÞler aldrig, at man bare er endnu en kunde i rÊkken. TvÊrtimod går de ind i samarbejdet med en dedikation, som var de en del af ens eget team. De er altid hjÊlpsomme, tilgÊngelige og hurtige til at handle, når der opstår behov eller nye idéer.
Og så gÞr det bestemt heller ikke noget, at det altid er både hyggeligt og inspirerende at svinge forbi kontoret- og så serverer de god kaffe og kolde Max!
Hvis din virksomhed mangler et marketing bureau, der kombinerer hÞj faglighed med nÊrvÊr, forståelse og Êgte engagement, så kan vi kun give Wayfab vores varmeste anbefalinger.
Lars, Lennart, Lone og Pernille - Mundret