Vi kan kun anbefale Webbler, har brugt dem gennem flere år nu og har altid været meget tilfreds med det arbejde og den service de giver. Prisstrukturen er bestemt også helt fair. Så kan kun gentage, p... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Du kan trygt vælge Webbler som din marketingspartner, vi gik med den komplette løsning Facebook, Google, SEO og har tilvalgt Affiliate. Allerede efter kun 2 måneder, kan vi se at der er begyndt at... もっと見る
Vi har nu arbejdet sammen med Webbler i et par måneder, hvor vi har fået hjælp til vores markedsførring. Samarbejdet fungerer super godt. De er dygtige, engageret og meget fleksible. Det har være... もっと見る
企業が回答しました
Efter at have været gennem flere bureauer der skulle hjælpe med reklamer, SEO m.v. uden større held tog jeg fat i Webbler. Fra starten af har kommunikationen været klar, og jeg har gennem det seneste... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi er et 100% dedikeret e-handelsbureau, der gennem performance marketing hjælper vores kunder til øget vækst, rentabilitet og tryghed.
Ballevej 2B, 8600, Silkeborg, デンマーク
- 81 40 59 49
- Kontakt@webbler.dk
- webbler.dk
Alt var bedre inden de kom til.....
Fantastisk webbureau - de fortjener 10 stjerner
Jeg har prøvet flere webbureauer, uden det store held. Men hos Webbler føler man sig virkelige i trygge hænder. Utrolig kundeservice og virkelig kompetente medarbejdere.
Du får tildelt en fast kontaktperson, i mit tilfælde - Celina, og hun har i den grad hjulpet mig som ingen anden. Det er nærmest som om hun er ansat hos mig og ikke Webbler, så meget føler jeg at hun er "min". Kommer med nye ideer, optimere hele tiden, hjælper med hjemmesiden (selvom hun faktisk ikke behøver), og sådan kunne jeg blive ved. Hun hjælper både med Google ads, facebook/instagram annoncering, SEO og har fået shoppen koblet op på flere affiliate partnere.
Prøv Webbler du vil ikke fortryde...
Hvis jeg kunne, havde jeg givet dem 10 stjerner :-)

Webbler leverer resultater!
Webbler har som det første bureau leveret rigtig flotte resultater og oven i det uden at binde os på hænder og fødder i en kontrakt.
De er super dygtige og kompetente - og så arbejder de ben hårdt for resultaterne, det er årsagen til at man bliver hos Webbler - og ikke en binding :)

Webbler からの回答
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet…
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med Webbler. De har hjulpet mig med at promovere vores pop-up butikker - og har taget os godt igennem hele vejen. Det er ikke sidste gang jeg arbejder sammen med dem.
Jeg vil klart anbefale Webbler til andre 🙏🏼

Webbler からの回答
Webbler har overgået vores…
Webbler har overgået vores forventninger på alle måder. Hurtig respons og skræddersyede løsninger viser deres forståelse for vores behov. Ekspertisen inden for online marketing er tydelig, og deres professionalisme skinner igennem. Jeg anbefaler dem varmt som en pålidelig partner. Keep up the good work, Webbler! 👏

Genuinely love Webbler.
Genuinely love Webbler.
Ive worked with webbler for just over 18months now. I feel like Fred and his team are an extension of my own, and in the ever changing world of paid ads and all that comes with it, its nice to know Im working with someone that i feel has my back.
Would recommend to digitally based business.
Jeg fik hjælp af Jeppe fra Webbler
Jeg fik hjælp af Jeppe fra Webbler, med opsætning af affiliate marketing og google ads, og de vil fremover stå for alt fra min SEO & Google Ads, til Affiliate og Email Marketing. Stor stor anbefaling herfra!

Webbler からの回答
Super professionelle og kompetente…
Super professionelle og kompetente mennesker der ved, hvad de laver 👍🏽. Kan klart anbefales.

Webbler からの回答
Topprofessionelle folk, elegant løsning og behagelig proces
Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med Webbler og særligt Stine Reiflin. De har skabt en webshop til os i WILD Nature Foundation pakket ind i en ny hjemmeside. Hele processen har været topprofessionel, smidig, pædagogisk og utrolig behagelig. Fra de fra start kortlagde vores behov, til de første tilbagemeldinger med forslag og frem til lancering og de første køb, har Stine taget virkelig godt hånd om os og guidet os frem til en løsning, der både passer til vores behov og er så flot, at folk kommenterer på det. Vi kan simpelthen ikke anbefale dem nok!
Webbler er helt klart på en topliste…
Webbler er helt klart på en topliste over de dygtigste i Danmark. Man kan som IT mand hurtig få indtryk af at de har mange kompetencer, og er 100% åben for hvad der er realistisk og hvad man kan forvente
De varmeste anbefalinger
Hej
Jeg har nu snart 6 måneder brugt Webbler.. Og det er meget positivt.. Opgaven på min case var at vækste min webshop simplefashion.dk og det er sket.. og vi er klar til den videre rejse med dem og glæder os helt vildt
Alle aftaler er overholdt og der er super god kemi.. Vi har fast kontakt person og Julie som vores hedder holder sine aftaler og er oprigtig interesseret i sammen med os at få den succes som vi selv håber på.. Vi er i dialog flere gange om ugen og skal noget rettes til så sker det hurtigt og uden så meget bøvl ..
Derfor giver jeg Webbler mine varmeste anbefalinger og kunne du tænke dig at vækste din web shop som er Webbler en godt bud på en god samarbejdspartner
vh claus
Kæmpe anbefaling herfra!
Vi har anvendt Webblers fantastiske web-team til udvikling af vores hjemmeside, og vi kan kun anbefale dem til andre.
Super søde og kompetente medarbejdere, der guider dig gennem processen og laver hjemmesider til skarpe priser. Er du derfor på udkig efter et kompetent web-team, der kan varetage dine web-behov, så kan du trygt vælge Webbler!
Stort set ingen salg på 3 mdr. og stort underskud
Jeg blev lokket af en uforpligtende samtale med deres sælger med stort S. En meget sympatisk ung mand, som virkelig fik mig til at tro på at de kunne vækste min virksomhed.
Deres anmeldelser her på Trustpilot er jo også helt fantastiske, så det lokkede også.
Til intro mødet, hvor der var lidt flere personer til stede, inden vi skrev under, var jeg meget interesseret i at vide, hvor længe der ca ville gå før der begyndte at komme overskud. 2-3 mdr var svaret (uden garanti selvfølgelig).
De tre måneder jeg var kunde skabte de i gennemsnit 1 salg om måneden (2 en enkelt måned). Hvilket svarede til et underskud på omkring 4000kr månedligt. Inden udløbet af 3. måned så det ikke ud til at der ville komme overskud i den nærmeste fremtid, så jeg spurgte, hvornår de ville forvente at der ville begynde at komme overskud. Det ville de ikke svare på. Jeg foreslog dem at de kunne give mig en gratis måned eller to for at vise goodwill for det relativt store underskud de havde skabt (jeg ville selvfølgelig selv betale annoncekronerne). Men det ville de ikke.
Jeg stoppede samarbejdet med dem, og har nu startet samarbejde med Wulff Digital, som har skabt 4 salg på en uge - på et mindre budget - dvs ligeså mange salg som de skabte på 3 mdr...
TILFØJELSE EFTER SVAR:
Jeg kan ikke rigtig se, hvordan der kan være to udlægninger af denne sag, men hører gerne jeres udlægning :) fakta er at et andet bureau med et mindre annonce budget har skabt samme antal salg som jer men på 1/6 af tiden.
Jeg har været uden for Eu de sidste uger, så derfor jeg ikke har været tilgængelig.

Webbler からの回答
Gir tryghed ud i en ny verden.
Vi har nu brugt Webbler i over et år til hjælp til stort set al vores digitale markedsføring. Vi er yderst tilfredse med det samarbejde vi har. Vi har altid god dialog med vores konsulent Julie. Det er så dejligt at det altid er den samme man snakker med og hun kender efterhånden vores lille virksomhed godt.
En anbefaling herfra hvis man har brug for hjælp til og komme godt igang med digital markedsføring.
Varm anbefaling af Webbler
Vi er en nystartet webshop, som er meget grønne ud i digital markedsføring og fandt hurtigt ud af, at vi skulle have hjælp på den front.
Fra første kontakt har de hos Webbler lyttet til vores ønsker og sørget for, at alt omkring den del af markedsføringen bare kører.
Vi kan også nu se en effekt af arbejdet og vil helt sikkert anbefale Webbler til alle der har brug for hjælp på den front.
Hjælp til marketing er altid svære at…
Hjælp til marketing er altid svære at finde. Men jeg kan godt anbefale Webbler, som vi er meget glade for at bruge. Hilsen Britta
Varm anbefaling fra Hesselager Energi
Webbler har været en skelsættende samarbejdspartner for vores virksomhed, siden vi startede samarbejdet for et år siden.
Kommunikation er altid i top, og stor ros til min faste konsulent, Majse, for hendes kvalitetsarbejde og imødekommenhed, samt hurtige kommunikation.
Kan anbefale Webbler til alle virksomheder, store som små, som ønsker at gøre mere ved deres SEO eller Google og Facebook annoncering!
5 stjerner herfra! 🙂
Webbler sørgede for at jeg fik ordre fra første dag!
Jeg har været meget glad for mit samarbejde med Webbler.
I intro perioden har jeg haft glæde af Martins kyndige vejledning og interesse for mit firma. Da jeg er rimelig grøn mht. opstart af webshop rådgav og undersøgte han i detaljer også omkring de problematikker som kan opstå i en sådan proces og det var prisværdigt for mig og min forretning.
Derefter overtog søde, meget kompetente og dygtige Julie mig og min forretning. Og jeg har kun rosende ord til overs for hendes interesse, engagement og ikke mindst arbejde. Jeg har altid følelsen af at hun har fingeren på pulsen og Julie er så pligtopfyldende at hun, hvis nødvendigt også var på i weekenderne så der var ekstra øjne på i opstartsperiode af min webshop. Jeg har sådan set overdraget hele marketingsansvaret på Julies skuldre mens jeg i ro og fred kunne drive min forretning på sidelinien. Det har været guldværd at kunne have så stor tillid til sin marketingspartner.
Det skal lige siges at samtidig med Julie havde fuld styr på kampagner, Nyhedsmails, SEO, Google ads, Facebook/Instagram til perfektion (jeg har aldrig haft noget at sætte fingeren på),har Martin fuldt med på sidelinien af ren interesse og glæde over væksten på min webshop. De brænder for deres arbejde hos Webbler og de tager din forretning seriøst.
Det her er virkelig en velfortjent anmeldelse med 5 meget store stjerne.
Kæmpe anbefaling af Webbler herfra
Kæmpe anbefaling af Webbler herfra.
Julie har hjulpet mig med Facebook annoncer, SEO, Google Ads osv i over et år og jeg har altid fået en fantastisk service. Julie gør et fantastisk stykke arbejde, har altid gode idéer, følger op på tingene og laver en månedlig status over hvordan det går og retter til de steder hvor det er nødvendigt for det bedst mulige resultat. Hun er altid klar på at hjælpe, vi har en god kommunikation, hun er oprigtig og ærlig i sit arbejde og man føler sig i trygge hænder.
Ikke én dårlig ting at sige om hverken Webbler, Julie eller de resultater de skaber for mig :)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。