Vi kan kun anbefale Webbler, har brugt dem gennem flere år nu og har altid været meget tilfreds med det arbejde og den service de giver. Prisstrukturen er bestemt også helt fair. Så kan kun gentage, p... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi har nu arbejdet sammen med Webbler i et par måneder, hvor vi har fået hjælp til vores markedsførring. Samarbejdet fungerer super godt. De er dygtige, engageret og meget fleksible. Det har være... もっと見る
企業が回答しました
Efter at have været gennem flere bureauer der skulle hjælpe med reklamer, SEO m.v. uden større held tog jeg fat i Webbler. Fra starten af har kommunikationen været klar, og jeg har gennem det seneste... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi er et 100% dedikeret e-handelsbureau, der gennem performance marketing hjælper vores kunder til øget vækst, rentabilitet og tryghed.
Ballevej 2B, 8600, Silkeborg, デンマーク
- 81 40 59 49
- Kontakt@webbler.dk
- webbler.dk
Vækst af webshop med 300%
Vi vil ikke undvære Webbler!
De har gennem de seneste 12 måneder, hjulpet med at vækste vores webshop med 300%!
Vores personlige konkakt Kevin, er flink og hjælpsom, samt god at sparre med.
Elendig service
Elendig service.
Overholder ikke aftaler, og når man så opsiger aftalen bliver man rykket for at man skal betale udestående, som ellers var aftalt at man ikke skulle, da de ikke har leveret noget som helst i 1½ måned.
Når man så prøver at få fat i den ansvarlig, så er han ALTID til endten Møde, taget hjem eller syg. - Der bliver godt nok lovet, at han "selvfølgelig" ringer retur, men det sker heller aldrig.
Ovenstående er bare prikken over i'et på en elendig service.
Man bliver lovet gule, og grønne skove, men lige så snart du har betalt, sker der intet!
Hold jer væk, ren bonde fangeri.

Webbler からの回答
Brug Webbler og få professionel personlig hjælp til markedsføring
Vi har nu brugt Webbler til hjælp med SEO, Google Ads m.m. i flere måneder og har fået en fantastisk service og et enestående perfekt samarbejde med Frederik, som er vores personlige konsulent.
Frederik er altid forstående og samarbejdsvillig og kommer med de bedste konstruktive forslag til forbedringer og nye tiltag. Han er en super hjælp for os, og det giver os de bedste resultater i vores markedsføring.
Vi anbefaler derfor Webbler på det kraftigste :-)
Hos Webbler kommer du sikkert og hurtigt i gang på alle kanaler!
Du kan trygt vælge Webbler som din marketingspartner, vi gik med den komplette løsning Facebook, Google, SEO og har tilvalgt Affiliate. Allerede efter kun 2 måneder, kan vi se at der er begyndt at ske resultater.
Vi er hele tiden i tæt samarbejde med Julie, som gør et fantastisk stykke arbejde, både grafisk og med teksterne til vores annoncer. Kæmpe ros til hende herfra, hun er suveræn til at sørge for at holde os opdateret hele tiden, samt komme med gode idéer til forbedringer. Tak for hjælpen!
Vi giver derfor Webbler 5 stjerner.
Fantastisk pakkeløsning
Vi har brugt Webbler i omkring 5 måneder nu, og har kun positivt at sige om denne tid.
Vores kontaktperson, Majse, er altid hurtig til at svare på vores spørgsmål, tilpasse vores updates til vores behov og kan skifte kurs på et split sekund hvis nødvendigt. Vi bruger Webbler til vores tre webshops, og det er en god løsning med deres pakke tilbud.
Alt i alt er Webbler en super samarbejdspartner og supplement til vores markedsføring, på tværs af platforme og forretninger.
Holder hvad de lover
Fra starten af har kommunikationen været klar, og jeg har gennem det seneste halve års samarbejde oplevet en støt stigende omsætning og indtjening. Hver måned går simpelthen bedre end den foregående.
God og tryg outsourcing af digital markedsføring
Vi har brugt Webbler til næsten al vores digitale markedsføring igennem de seneste godt 6 måneder, og vi er rigtigt glade for samarbejdet. De holder styr på alle markedsføringskanaler og opdaterer og optimerer løbende indhold og kampagner, så vores afkast af annoncekroner er blevet væsentligt forbedret. Dialogen er ærlig og god, og prisen er rimelig.
Den største anbefaling.
Har ikke én eneste gang fortrudt jeg kontaktede Webbler.
Har gennem de sidste mange måneder fået lige præcis den hjælp, som passer til min ikke-eksisterende viden om markedsføring. Som en relativ ny webshop har Webbler hjulpet mig i gang og givet en større forståelse som jeg kan bruge i fremtiden.
Jeg har et fantastisk godt samarbejde med Majse og kun ros herfra. Altid svar på spørgsmål og rigtig fin allround håndtering af de forskellige tiltag.
Jannie Nederby, Yokha Living
Fuld ud tilfreds med webbler
Fuld ud tilfreds med webbler. Har aldrig haft et problem med dem, og har jeg spørgsmål eller rettelser så kommer der et svar og rettelser hurtig.
Har anbefalet og anbefaler stadigvæk webbler til folk, og kan stå 100% inde for deres arbejde er helt i top!
Fantastisk samarbejde om ny webshop
Vi har været så glade for vores samarbejde og dialog med Webbler ift. vores nye webshop-projekt. Hurtig responstid, kompetente konsulenter og fokus på de ting, der er forretningskritiske nu her, er bare nogle af de ting, vi gerne vil rose team Webbler for.
Som en relativ ny webshop havde vi brug for konkret sparring ift. at angribe lige netop vores marked, der måske ikke er det nemmeste ift. online marketing. Ydermere ønskede vi en bureaupartner, vi kan vokse med, så der både er plads til os i et opstartsstadie, hvor pengene er små, men ligeledes et setup, som kan følge os i takt med, at vi forhåbentligt vokser :)
Det har vi fået med Webbler. Hver gang, vi har haft spørgsmål til, hvordan vi skal forholde os til X, om det er muligt at gøre Y, eller om Z er tid og penge værd, har vi følt os holdt i hånden og rådgivet på et bredt felt af emner, herunder alt fra Google Ads til webdesign.
Leder du efter et bureau, der leverer varen, men som også er proaktive og bare helt igennem rare mennesker? Så kan du trygt vælge Webbler. Kun ros herfra.
Meget dårlig oplevelse
Jeg har prøvet samarbejde med Webbler og det blev desværre en stor skuffelse - de er sælgere med stort S og de kan slet ikke udføre det de lover ..
Nedenstående anmeldelse er…
Nedenstående anmeldelse er tilsyneladende blevet lavet på mine vegne, men er desværre ikke repræsentativ for det samarbejde jeg har haft med webbler.dk
Jeg har gennem det seneste år været kunde hos webbler - og en meget glad kunde. De svarer hurtigt og er altid tilgængelige, hvis jeg har spørgsmål. De er gode til at vejlede i forhold til nye tiltag. Det er søde mennesker, som gør deres arbejde godt.
Torbens datter
Amalie
De holder hvad de lover
De holder hvad de lover, de er nemme at snakke med. Selvom nogle gange de kan være svær at få fat i nogle gange så gøre de det godt og hjælper med andre problem stillinger end marketing.
Meget venlige og kompetente
Vi søgte efter nogle der kunne hjælpe os med online marketing, efter møde med flere forskellige marketing firmaer valgte vi Webbler da de forstod hvad vi ville og kunne hjælpe os i gang selv om vi ikke havde det vildeste budget til at starte med.
De har nu efter et par måneder allerede vist deres værd, ved vi har en super god ROAS. Samtidig har vi har et super samarbejde med Kevin fra Webbler, der er nem at snakke med og gør et super stykke arbejde. Så alt i alt er vi meget tilfreds med det arbejde de udfører for os.
Så de kan klart anbefales hvis andre søger kompetent hjælp til markedsføring.
Dennis, Vmushop.dk
Webbler All-inclusive
Webbler All-inclusive
Jeg har gennem længere tid benyttet Webblers All-inclusive løsning inden for digital markedsføring og er meget tilfreds med måden det løses på. Ikke mindst fordi al kommunikation foregår med den, der samtidig også har hands-on.
De har formået at sætte sig ind i mt produkt og målgruppe uden nødvendigvis at have et særligt kendskab til det og den.
Der er altid prompte svar på mine spørgsmål og der arbejdes allround på håndteringen af de forskellige tiltag.
Jeg behøver ikke selv være tovholder på strategien, men bliver også mødt med spørgsmål til forbedringer, jeg både selv eller de kan udføre.
Jeg har tidligere benyttet et bureau, der slet ikke levede op til det de udgav sig for, så derfor var jeg lidt nervøs i starten ved brugen af et nyt bureau, men de tvivl fik Webbler gjort til skamme.
Jeg kan kun anbefale Webbler og er sikker på, at de kan hjælpe enhver med digital markedsføring af deres produkt!
Majbrit Æbelø, gavstrikken.dk
En KÆMPE stor anbefaling herfra
En KÆMPE stor anbefaling herfra. Med mine 17 år i baggagen som webshop ejer, har jeg været en del igennem. Jeg er efter 3 måneders samarbejde målløs over de resultater vi har skabt. Jeg oplever ubetinget samvittighedsfuldt samarbejde og jeg kan kun give webbler og de lille crew, mine allerbedste anbefalinger Hvis jeg kunne gav jeg 10 stjerner.
Gik fra skepsis til at stole på online markedsføring
Efter et par måneder med webbler, med Martin som kontakt person, er jeg gået for at være utrolig skeptisk med online markedsføring - til at kunne se det kan skabe resultater!
Jeg takker for et godt samarbejde med webbler holdet 🙌
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Webbler, hvis man gerne vil have hjælp til markedsføring på fx. Google shopping og Facebook / Instagram. Jeg er tilknyttet Martin Væver, som har klaret alle opgaver til et 13 tal - han er god til at lytte efter, hvad man gerne vil have, så det bliver et samarbejde, hvor man selv får indflydelse. Og resultatet har været fremragende med mange flere salg. :)
Professionel hjælp til din webshop
Professionel hjælp til din webshop, hvis du ikke selv har styr på SEO, sociale medier & alt muligt andet. Der følges løbende op med positiv dialog af et engageret team.
Rigtig godt førstehåndsindtryk
Vi har arbejdet med Webbler i lidt over 2 mdr. på tværs over to forskellige virksomheder, med meget forskellige fokus områder, - hhv. eksponering online og e-handel vækst.
På nuværende tidspunkt er det selvfølgelig svært, at sige så meget om samarbejdet, men indtil videre har vi fået en rigtig god start, og vi føler at der bliver taget hånd om alle vores spørgsmål indenfor rigtig kort tid.
På nuværende giver vi Webbler 5 stjerner og vi ser frem til at se hvordan samarbejdet og resultaterne arter sig efter f.eks. 6 måneder. :-)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。