レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zrobiłam przelew na voucher . Czekam 2 tydzień i nic . Wpłaciłam 62 euro komuś , kto nie reaguje . Wysyłałam dwukrotnie potwierdzenie przelewu i po 12 dniach dalej bez reakcji . Skanadal

1.4

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち3の評䟡

Mam weeb tv kilka lat i działa

Mam weeb tv kilka lat i działa. Ci co tu wypisuja te brednie ÅŒe kupili i nie ma to dla mnie zwykle matoly. Nigdy mnie nie oszukali, kanałów jest wpip a dostępność zaleÅŒy tylko i wyłącznie od jakości internetu co sprawdziłem osobiście np na gównianym z plusa się zacina a na światłowodzie Orange śmiga rewelacyjnie

2026幎5月18日

Większość kanałów "premium" zacina i

Większość kanałów "premium" zacina i nie moÅŒna oglądać - canal + sport, canal + extra, Polsat sport premium itd. Normalnie działają tylko te "słabsze" kanały. Korzystałem z web tv przez blisko 10 lat ale ostatnie kilka lat to równia pochyla. Bardzo zeszli na psy i nie polecam ich uÅŒywać jeśli myślicie, ze obejrzycie mecz Ligi Mistrzów itp.

2026幎5月5日

Oszustwo

Oszustwo. Nie ma kontaktu bezpośredniego, telefonu, na maile odpowiadają boty. Nie moÅŒna usunąć konta ani wprowadzić zmian na nim. Płatność w bitcoin albo walucie obcej. Nie dajcie się oszukać!

2026幎2月2日

WEEB.TV Proszę się 100 razy zastanowić zanim kupicie

W sobotę coś mnie podkusiło i wykupiłem Weeb 90 dniowy Premium i tak jak czułem połowy kanałów nie mam ,Polsat ogólnie wszystko co nadaje grupa Polsat ,Canal+nie ma nic,nie wiem co za osoba tam siedzi kłamie,i nawija makaron na uszy.Nie polecam złodzieje i oszuści.Moze ktoś ma jakieś namiary złoÅŒymy zbiorowy pozew.Å»eby wreszcie przestali oszukiwać ludzi

2026幎4月13日

Złodzieje

Złodzieje, nie polecam. Wykupilam premium na 30 dni, działało przez dwa dni i na tym koniec.
Pani z obsługi klienta udaje głupią i udaje, ÅŒe nie widzi mojego potwierdzenia zapłaty za premium.
PoraÅŒka

2026幎3月25日
5぀星のうち1の評䟡

Firma wyłudza i sprzedaje dane osobowe

Firma wyłudza i sprzedaje dane osobowe, duÅŒo ludzi okradli i okradają wciÄ…ÅŒ, infekują urządzenia na których jest tv odtwarzana , gdzie szybko później masz próbę włamania na konto jak w moim przypadku SPRAWA ZGLOSZONA NA POLICJĘ!!! Okazało się ÅŒe tysiące ludzi miało włamania na konto po zakupie kodu!!! UWAZAJCIE NA SWOJE PIENIADZE NA KONCIE , MI SIE UDALO W OSTATNIEJ CHWILI ZA BLOKOWAC PROBE WYCZYSZCZENIA MOJEGO KONTA PRZEZ NICH TYLKO PRZEZ POTRÓJNE ZABEZPIECZENIE KONTA!!!

2026幎1月16日

Litevouch to poraÅŒka

Korzystałam z weeb.tv kilka lat niestety zaszły jakieś zmiany w sposobie doładowania premium i na kod z litevouch czekałam uwaga 10 dni!!! Å»adnych odpowiedzi na moje zapytania droga mejlową ( ÅŒadnej innej nie ma)
TakÅŒe rezygnuję na rzecz innego dostawcy

2026幎1月14日
5぀星のうち3の評䟡

Zmiana metod płatności i podwyÅŒszone ceny

Zmiana metod płatności i podwyÅŒszone ceny, do wszystkich którzy uÅŒywali kiedyś metody LiteVouch z voucherem - została zastąpiona przez kody ze strony Mint, niestety na ten moment brak moÅŒliwości zapłaty kodem BLIK. Zapłaciłam 39zl za 30dni Premium i kod został aktywowany ok.

2026幎1月13日
5぀星のうち4の評䟡

Cała telewizja w kieszeni.

UÅŒywam tej stronki od dobrych dziesieciu lat. Co moge o nich powiedzieć? Generalnie dają radę, w sensie ÅŒe mam telewizje zawsze ze sobą, mogę ją wyswietlać na telewizorze I oferują kanały, ktorych regularna subskrypcja kosztowałaby zbyt drogo, aby raz czy drugi obejrzeć dane wydarzenie. W przeszłości były przerwy w transmisji, transmisja została zerwana kompletnie, spore lagi itd. Ostatnie trzy lata śmiga praktycznie bez zakłuceń. Polecam

2025幎12月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ