レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Większość kanałów "premium" zacina i nie można oglądać - canal + sport, canal + extra, Polsat sport premium itd. Normalnie działają tylko te "słabsze" kanały. Korzystałem z web tv przez blisko 10 lat... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Mam weeb tv kilka lat i działa. Ci co tu wypisuja te brednie że kupili i nie ma to dla mnie zwykle matoly. Nigdy mnie nie oszukali, kanałów jest wpip a dostępność zależy tylko i wyłącznie od jakości i... もっと見る

5つ星のうち1の評価

W sobotę coś mnie podkusiło i wykupiłem Weeb 90 dniowy Premium i tak jak czułem połowy kanałów nie mam ,Polsat ogólnie wszystko co nadaje grupa Polsat ,Canal+nie ma nic,nie wiem co za osoba tam siedzi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zrobiłam przelew na voucher . Czekam 2 tydzień i nic . Wpłaciłam 62 euro komuś , kto nie reaguje . Wysyłałam dwukrotnie potwierdzenie przelewu i po 12 dniach dalej bez reakcji . Skanadal

1.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Btak kodu

Nie wiem co jest grane,ale od 17.04 czekam na kod. Wysłałam potwierdzenie przelewu i dostałam dzisiaj odpowiedź od P.Karoliny właśnie,że łaskawie przekaże do księgowości. Czyli znowu czekanie...szlag mnie trafia. Były nie raz jakieś opóźnienia, ale teraz to kpina.Zadałam pytanie,dlaczego maja wyjebane na ludzi,ale myśle że większego wrażenia to nie zrobiło.niech się udławia tymi 30 euro, niech udaja,że nic się nie stało...To już jest jawne złodziejstewo, ale maja wprawe! Karma wtaca....

2025年4月23日

Mega syf

Mega syf, brak kontaktu z serwisem, nie odpisują, kanał raz działają raz nie, co chwile buforowanie albo zawieszanie, i nie jest to wina internetu czy urządzeń sprawdzane na różnych dostawcach jak upc, vectra etc i ipad, iphon, mac, laptop, X98H jest to samo nie polecam gowno jakich mał, syf

2025年4月9日
5つ星のうち1の評価

Odradzam!Brak podstawowych kanałów dla nowych użytkowników, Odradzam

Nie polecam!
Wykupiłem konto “premium” ,nie mam dostępu do podstawowych kanałów, pomimo iż u znajomych,którzy polecili mi WeebTv i mają konto premium wszystkie te kanały działają.Wyslalem e-mail z zapytaniem , oto odpowiedź:
“ Dzień dobry,
dostępność oraz różnorodność kanałów jest niezależna od Serwisu tylko od Użytkowników którzy wyrażają chęć nadawania swoich Kanałów i udostępniają je w danym momencie. Odnosi się to również do treści oraz jakości materiałów transmitowanych na Kanałach Wideo.

Pozdrawiam,
Karolina”

Nie ma to oczywiście żadnego sensu, bo sprawdzaliśmy serwis w tym samym momencie, i ciągle ja nie mam takiego samego wyboru.
O odzyskaniu pieniędzy przy zrezygnowaniu z opcji premium nie ma mowy-więc zdecydowanie odradzam.

2025年4月2日
5つ星のうち1の評価

Biuro obsługi to jakieś żarty!

Biuro obsługi to jakieś żarty!! Nie można dostać odpowiedzi na zadane pytania bo jakas Karolinka odpisuje te same automatyczne wiadomości. Zadawałam w kółko te same pytania w 15 mailach i ciągle nie dostawałam konkretnej wiadomości. Porażka... o kod aktywacyjny też trzeba się upominać bo inaczej odrazu się nie dostanie. Nie polecam !

2025年1月1日
5つ星のうち1の評価

Jestem rozczarowany tą platformą..

Jestem rozczarowany tą platformą..
Jestem rozczarowany tą platformą, słaba obsługa klienta. Teraz mówią, że nie obsługują przez e-mail, ale ich czaty wcześniej. nigdy nie działały. To nie jest przejrzyste, ale później posortowałem to według nazwy na moim wyświetlanym zdjęciu

2025年3月7日

Nie polecam nikomu

Nie polecam nikomu, czekam na kod aktywacyjny prawie miesiac , plus dwie oplaty a tv dalej nie ma,laska ciagle wysyla mi te same email, nie robiac nic w tej sprawie

2025年2月5日
5つ星のうち1の評価

Totalne dno...byly juz problemy ale to…

Totalne dno...byly juz problemy ale to co sie dzieje ostatnio to porazka.Strona potrafi nie działać kilka godzin dziennie,bo ''problemy techniczne ",szkoda ze codziennie..
Ludzie omijajcie z daleka,szkoda waszych pieniędzy...

2025年1月25日

tragiczne nie kupuj

tragiczne, nikomu nie polecam. w wazniejszych momentach nic nie dziala. wiecznie zacina i bufuruje. tak bylo od dawien dawna, a czlowiek glupi placi nadal. serio nie polecam

2025年1月25日

レビューの対象になっている企業の方へ