Większość kanałów "premium" zacina i nie można oglądać - canal + sport, canal + extra, Polsat sport premium itd. Normalnie działają tylko te "słabsze" kanały. Korzystałem z web tv przez blisko 10 lat... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mam weeb tv kilka lat i działa. Ci co tu wypisuja te brednie że kupili i nie ma to dla mnie zwykle matoly. Nigdy mnie nie oszukali, kanałów jest wpip a dostępność zależy tylko i wyłącznie od jakości i... もっと見る
W sobotę coś mnie podkusiło i wykupiłem Weeb 90 dniowy Premium i tak jak czułem połowy kanałów nie mam ,Polsat ogólnie wszystko co nadaje grupa Polsat ,Canal+nie ma nic,nie wiem co za osoba tam siedzi... もっと見る
Zrobiłam przelew na voucher . Czekam 2 tydzień i nic . Wpłaciłam 62 euro komuś , kto nie reaguje . Wysyłałam dwukrotnie potwierdzenie przelewu i po 12 dniach dalej bez reakcji . Skanadal
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Serwis nie odpowiada na prosby na meile…
Serwis nie odpowiada na prosby na meile pozabezpieczyli sie tak aby nie pisac ciagle skarg, posiadam swiatlowod z niczym moj internet nie ma problemu ale weeb niestety buferuje z serwisu korzystalem ponad 10 lat nigdy wiecej juz ,syf
Korzystam z weeb już parę lat i nigdy…
Korzystam z weeb już parę lat i nigdy nie miałam problemów a teraz nie mogę żadnym sposobem kupić premium ciągle wyskakuje strona do kupna Bitcoin. Czy ktoś może mi doradzić co zrobić bo oni nie odpisują na Emil
korzystam z weeb.tv około trzech lat
korzystam z weeb.tv około trzech lat. Dwukrotnie oszukany. Mam nadzieje, ze nieswiadomie kooperują z oszustam. Jedną z form płatnosci jest kupno vouchera, ktorego nie da sie aktywować. Straciłem łacznie około 200pln, a serwis weeb zaleca postepowanie zgodnie z instrukcją. Wysłalem im zakupiony kod z prosbą o sprawdzenie, zalecono mi .....postepowanie zgodnie z instrukcją. Kpina
Nie polecam! Napisałem do nich, że jeden użytkownik, który udostępnia pewien serial, przerywa nieustannie dany sezon, powtarza od nowa inny, omija wiele odcinków z sezonów 3 i 5. Odpisała mi jakaś pracownica ze stwierdzeniem, że oni nie ponoszą odpowiedzialności za treści udostępnianie przez użytkowników. Zapytałem ją, czy gdyby były emitowane treści dla dorosłych, to też by nie reagowali ... Nie planuję więcej kupować opcji premium bo to zwykłe naciąganie ludzi. Wiele kanałów podszywa się pod inne (wybieram np: jakiś Canal Plus, a otwiera się Polsat Sport. Dużo kanałów się zawiesza. Odradzam.
Problem z kontem premium
Korzystałam z ich usług od 2016 roku ale już na tym koniec. Wykupiony kod premium nie działał i mimo kontaktu email z dowodami wpłaty po tygodniu sprawa dalej nie jest załatwiona. Nie biorą odpowiedzialności i nie rozumiem co jest za problem by włączyć konto premium skoro zostało to opłacone. "Przymykałam oko", że kanały nie działały bądź się zacinały ale ta sytuacja zdecydowała o końcu korzystania z ich usług. Szkoda że nie zależy im nawet na długoletnich klientach.
10 lat i nic ...
Od 10 lat korzystam z tego servisu i jeszcze nigdy nic nie poszlo zle
Najgorsza IP tv na rynku
Najgorsza IP tv na rynku, omijajcie szerokim łukiem jeśli chcecie coś obejrzeć stabilnie. Kończy się abonament i nigdy więcej
UWAGA ZLODZIEJE!!!
Badziewie. Zwykli zlodzieje i naciagacze. Nie biora za nic odpowiedzialnosci twierdzac, ze winni sa nadawcy. To za co biora pieniadze? Wyjatkowo parszywa firma. Dwa czy trzy pozytywne wpisy posrod dziesiatek negatywnych napisali zapewne sami sobie. Nawet tu nie przylozyli sie
Jak zwykle,tnie obraz bez końca
Jak zwykle,tnie obraz bez końca. Trzeba ich zgłosić bo to jedno wielkie oszustwo . Złodzieje inaczej nie idzie tego nazwać.
nie do ogladania,caly czas sie buforuje…
nie do ogladania,caly czas sie buforuje ,kompletna strata czasu i pieniedzy
Oszuści
W dniuv24.05.2024r przelewem z banku zapłaciłam za konto Premium. Przesłałem im stosowne potwierdzenie i nic.
Kod dostępu do Premium miałam dostać w ciągu 25 -30 minut maksymalnie w ciągu 24h. Minął tydzień a ja nie mam kodu i nie mogę oglądać tv. Wcześniej też były problemy ale po przesłaniu potwierdzenia kod otrzymywalam i mogłam korzystać z tv internetowej. Teraz niestety mnie ignorują. Pisze codziennie po 2 3 maile , niestety innej drogi kontaktu z nimi nie ms i zero odpowiedzi. Mam już dość lepsze niż się o aktywację bo to i tak.nic nie da. Po prostu jawne oszustwo.
przez kilka lat korzystałem z ich…
przez kilka lat korzystałem z ich usługi jeszcze nigdy nie zgadzały się dni które zostały zapłacone min 2-3 tyg. zabiorą a od dziś jest tylko taki komunikat: Failed to fetch channels using both methods. Critical error.
a zostało mi jeszcze 90 dni i chyba poszło w piach
Od paru dni nie idzie ogladac
Od paru dni nie idzie ogladac. Wiecznie buforuje i programy sa godzine do tylu. Parodia.
zlodzieje
zlodzieje. ciagłe buforowanie na windows lub nawet brak obrazy na macbook. od wielu lat ciagły problem. człowiek mysli ze cos sie zmieniło i wciaz to samo. złodziejska firma z cypru
Jest dużo kanałów jest w porządku z…
Jest dużo kanałów jest w porządku z oglądaniem również przez kodi :) Polecam w 100%
Super zadowoleni jusz 6 lat.
Super zadowoleni jusz 6 lat.
Czasem się trochę przerywa.
Ale ogólnie wporzątku.groeten Ryszard
SCAM!!
Niestety od poczatku roku cos niedobrego dzieje sie z platnosciami. Na szczescie uzylem paypal wiec pieniadze za pierwszym razem odzyskalem odrazu a po ponownej probie kupienia i braku kodu nadal czekam na zwrot. Porazka i naciagactwo!!
Właśnie dzisiaj jak co miesiąc…
Właśnie dzisiaj jak co miesiąc opłaciłem Premium i miałem nadzieję że z automatu się włącza kanały a tu nic i to pierwszy raz takie coś mi się przytrafiło niechce myśleć że zostałem okradziony z pieniędzy :/ a już ponad dwa lata korzystam z tej tv
Wykupiłem premium
Wykupiłem premium. Ale nie mam Polsatu, Polsatu News, TVN HD, TVN 24 BIS. Jakaś porażka
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。