äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Medisch verantwoorde afslankbegeleiding WeightConsult biedt professionele afslankbegeleiding onder medische supervisie. Wij werken samen met BIG-geregistreerde artsen en apotheken. Hierdoor is onze aanpak veilig, betrouwbaar en volledig in lijn met de Nederlandse Geneesmiddelenwet. Begeleiding met bewezen effectieve medicatie Bij WeightConsult kan afslankmedicatie zoals semaglutide (bijv. Wegovy) onderdeel zijn van het behandeltraject, uitsluitend na medische beoordeling door een arts. Medicatie wordt nooit los aangeboden, maar altijd gecombineerd met begeleiding en leefstijladvies. Persoonlijk behandelplan op maat Geen standaard dieet of snelle oplossing. Iedere cliënt krijgt een persoonlijk afslankplan, afgestemd op: medische achtergrond leefstijl en eetgewoonten doelen en motivatie Dit verhoogt de kans op duurzaam gewichtsverlies en voorkomt het bekende jojo-effect. Focus op leefstijl, niet alleen op afvallen WeightConsult kijkt verder dan de weegschaal. Wij begeleiden cliënten bij: gezondere voedingskeuzes gedragsverandering beweging die past bij het dagelijks leven Zo werken we aan blijvend resultaat, ook ná het gebruik van medicatie. Transparant, betrouwbaar en discreet Wij communiceren open en eerlijk over: kosten werking en bijwerkingen verwachtingen en resultaten Privacy en discretie staan centraal. Consulten verlopen veilig en professioneel. Wetenschappelijk onderbouwde aanpak Onze methodes zijn gebaseerd op actuele medische richtlijnen en wetenschappelijke inzichten. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van obesitaszorg en medicamenteuze behandeling van overgewicht.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- weightconsult.nl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professioneel,betrokken en motiverend
Professioneel,betrokken en motiverend. Heel tevreden over de begeleiding!
Super easy
Super easy, super quick through Whatsapp and followed by a thorough online meeting with a professional doctor. 10 out of 10 experience
Snel geholpen!
Iâve felt very supported on my journeyâŠ
Iâve felt very supported on my journey with knowledgeable doctors and excellent communication with Weightconsult. I was previously receiving medication with another company that made me feel like just a number.
Fijn geholpen met advies rondom eenâŠ
Fijn geholpen met advies rondom een gezonde leefstijl en voedingspatroon.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã