Weijersinstallatieservice レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Meterkast laten vernieuwen door Roy. Komt afspraken na, werkt netjes en vakkundig. Geeft daarnaast ook nog adviezen over eventuele uitbreidingen/aanpassingen vd installatie in de toekomst.

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Goede service, snelle reactie, klantgericht en vriendelijk. Goede communicatie en uitleg.

企業が回答しました

4. 経営管理サービス
  5. 警備業
  6. 電気工

当該企業による記述

Weijers Installatie & Service ontwerpt, realiseert en voert onderhoud uit aan zonnepanelen, laadpalen, automatisering ( slimme woning ) van Loxone, camera, netwerken en overige complexe elektrotechnische systemen. Ook voor complexe storingen kunt u bij ons terecht. Ik lever ook materialen bij u aan huis, zelfs als u de montage uitvoert. Vraag een offerte aan en ontvangt de offerte binnen een werkdag. Door mijn betrokkenheid en advies word de ideale uitvoering gerealiseerd. Bedrijfszekerheid & Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Heeft u te maken met een storing? Neem dan contact met mij op. Dit kunt u doen door naar mijn website te gaan

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Meterkast laten vernieuwen door Roy.

Meterkast laten vernieuwen door Roy.
Komt afspraken na, werkt netjes en vakkundig.

2026年4月14日

Weijersinstallatieservice からの回答

Beste Fam Kamerman, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw nieuwe groepenkast. Mochten wij in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen staan wij graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet Roy Weijers

5つ星のうち5の評価

Waterkraantje met aftap vervangen op moeilijke plek

Er moest een waterkraantje met aftap vervangen worden, de leiding gaat naar buiten en dan naar de stalling achter. Deze zat nogal op een lompe plaats in een hoek onder de trap. Deze laten vervangen door een kogelkraan met aftap. Nu is het makkelijker om het water af te sluiten voor de winter. Foto's google review.

2026年3月27日
5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over dit bedrijf!

Zeer tevreden over dit bedrijf.
Persoonlijke benadering en één aanspreekpunt, wat heel prettig is.
Roy heeft bij bestaande zonnepanelen, waarvan het vermoeden was dat de installatie niet aan alle veiligheidseisen voldeed, de situatie in kaart gebracht en vervolgens alle geconstateerde mankementen snel en vakkundig in orde gemaakt.
Ook goed uitleg gegeven over het hoe en waarom van de aanpassingen.
Zeer tevreden over de gang van zaken en ik voel me een stuk geruster over de hele installatie.
Een echte vakman!

2025年4月29日
5つ星のうち5の評価

Verrast door klantvriendelijkheid en snelle realisatie

Wij waren al een tijd op zoek naar uitbreiding van onze zonnepanelen, maar ontdekten dat veel installateurs liever nieuwe installaties aanleggen als oude uitbreiden.
Voor Roy was dit echter geen enkel probleem. Hij reageerde erg snel en kwam niet alleen met meerdere voorstellen, maar realiseerde onze uitbreiding ook binnen twee weken! Wij zijn erg blij met het duidelijke advies wat we kregen bij deze best ingewikkelde keuze. Fijn is ook dat we met deze installatie ook voorbereid zijn op een uitbreiding met een thuisaccu. Kortom: Voor goed advies, prettige samenwerking en snelle realisatie moet je bij Weijers Installatie & Service zijn!

2023年8月19日
5つ星のうち5の評価

Een goede en zeer snelle service

Een goede en zeer snelle service! Vriendelijk en uiterst bekwaam vakkundig geholpen.

2023年7月12日

Weijersinstallatieservice からの回答

Beste Theo en Mieke, bedankt voor de review. Ik wens u veel opbrengst toe met uw huidige installatie. Roy Weijers

5つ星のうち5の評価

klantgerichtheid en vakmanschap tegen een eerlijke prijs

obv 3 offertetraject keuze gemaakt voor Roy Weijers. Wat opviel was het plezierige contact gedurende de hele rit en de snelle levering. De 13 zonnepanelen liggen mooi op het dak, en het ziet er allemaal keurig netjes uit. Eea ging gepaard met de nodige hobbels oa vanwege wespennesten onder de pannetjes. Dankzij de flexibiliteit en het resultaatgerichte werken van Roy (en maatje Jeroen) was de klus nog dezelfde dag geklaard. Dit inclusief de aanpassingen aan de meterkast. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Roy dan ook van harte aanbevelen.

2023年5月23日

Top geholpen

Top geholpen.
Werd goed mee gedacht en alles werd goed afgewerkt.

2023年5月15日

Beste Danny,

Bedankt. Ik wens u veel plezier toe met de nieuwe keuken.

5つ星のうち5の評価

Prettige communicatie, meedenkend en prima eindresultaat

Ik wilde zonnepanelen op meerdere dakvlakken. Er is keurig overlegd over de mogelijkheden en het type panelen dat past in mijn situatie.
Tijdens het plaatsen werd ik goed op de hoogte gehouden van de situatie.
De panelen liggen er keurig op. Van het eindresultaat zijn mooie overzichtsfoto's vanuit de lucht gemaakt.
Bedankt!

2023年4月12日

Beste Edwin,

Bedankt voor deze mooie review. Mocht ik u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn staan we uiteraard weer graag voor u klaar.

zonnepanelen en omvormer

We zijn zeer tevreden over de installatie van de zonnepanelen. Roy Weijers uit Haalderen is kundig, denkt met je mee en werkt snel en netjes samen met zijn collega. De zonnepanelen zien er mooi uit en leidingen zijn netjes weggewerkt. Roy reageert snel op vragen. Hij kon binnen een maand de zonnepanelen leveren en installeren tegen een scherpe prijs. Het mankement in onze meterkast had hij netjes voor ons opgelost tegen een kleine vergoeding.

2023年4月16日

Beste Remco,

Bedankt voor deze mooie review.
Ik wens u dan ook vee plezier met de opbrengst ervan

5つ星のうち5の評価

Een bedrijf waar kwaliteit voorop…

Een bedrijf waar kwaliteit voorop staat.
In goed overleg zonnepanelen laten plaatsen,overeenkomstig met de aangeboden offerte en afspraken.

2023年4月12日

Beste Peter,

Bedankt voor het schrijven van de review.
Ik wens ook u veel plezier toe met de opbrengst. Laat de zon maar komen

5つ星のうち5の評価

Roy Weijers is een prima installateur

Roy Weijers is een prima installateur. Hij heeft van offerte tot de oplevering van 8 zonnepanelen alles keurig en volgens afspraak afgerond.
Echt een aanrader.

2023年3月23日

Beste Harry,

Bedankt voor uw review. Ik wens ook u veel plezier met uw nieuwe installatie.

Communicatie was erg goed

Communicatie was erg goed, het leggen van de panelen + alles aansluiten is ook super gegaan. Erg tevreden!

2023年3月23日

Weijersinstallatieservice からの回答

Beste Anne, bedankt dat u de tijd heeft genomen om voor mij een review te schrijven. Ik wens u veel plezier toe met uw nieuwe installatie. Laat de zon maar komen.

5つ星のうち5の評価

Betaalbare zonnepanelen met expertise geplaatst

Eind januari heb ik een offerte geaccepteerd van Weijers Installatie & Service. Vergeleken met een aantal grote zonnepaneel installateurs had deze de scherpste prijs.

Verdeling en plaatsing van zonnepanelen voor een consistente opbrengst gedurende de dag werd in goed overleg gedaan. Een duidelijk onderscheidend punt voor deze installateur. Andere installatiebedrijven hadden hier enkel een voorstel gedaan welke gebaseerd was op hun eigen inzicht. Met afbouw van de mogelijkheid om te salderen is dit een belangrijke keuze geweest. De panelen, omvormers en montagemateriaal was kwalitatief hoogstaand en daarmee vergelijkbaar met de andere offertes.

Ondanks de drukte was ik met 5 weken aan de beurt voor installatie. Montage van 33 DMEGC 405W zonnepanelen met Enphase omvormers was in 2 dagen geregeld. Het systeem is volledig werkend afgeleverd waarbij ook de extra werkzaamheden in de meterkast geregeld werden. Bij afronding van de installatie werd het systeem uitgelegd waarbij ook de koppeling met de Enphase monitoring app werd gemaakt.

Het directe contact met de eigenaar en installateur Roy Weijers verloopt vlot. Altijd binnen een uur antwoord op mijn vragen gekregen. Het is duidelijk dat deze installateur veel kennis heeft over elektra en zonnepaneelinstallaties.

Ik raad Weijers Installatie & Service aan.

2023年3月7日

Beste Fam Wolters,

Bedankt voor uw mooie review. Ik wens u dan ook veel plezier toe met uw nieuwe zonnepanelen.

Zeker een aanrader

Wij hadden zonnepanelen laten installeren door ultra-duurzaam uit Ede. Deze jongens bleken gewoon snel geld te willen verdienen en lieten ons stikken met een installatie, die dus niet werkte. Met de professionele hulp van Roy Weijers Installatie & Service heeft hij de boel werkend gekregen. Roy is zeer gedreven en verleend een goede service.

2023年3月7日

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review. Ik ben blij dat ik u heb kunnen helpen met het oplossen van het probleem. Ik wens u veel plezier toe met de nieuwe installatie en geniet van de opbrengst.

Mocht ik weer wat kunnen betekenen hoor ik dat uiteraard graag.

Roy Weijers

5つ星のうち5の評価

Zonnepanelen uitstekend uitgevoerd en…

Zonnepanelen uitstekend uitgevoerd en geplaatst zoals beloofd in offerte.

2023年2月24日

Beste Gerwin,

Bedankt voor uw mooie review. Ik wens u dan ook veel plezier met uw nieuwe installatie. Laat de zon maar komen.

Roy weijers

5つ星のうち4の評価

klantvriendelijk

2022年12月31日

Beste Monique,

Bedankt voor uw review. Mocht ik u in de toekomst weer kunnen helpen dan hoor ik dat uiteraard graag van u.

Roy Weijers

Trustpilot エクスペリエンス